30 April 09

Idag är det Valborg, Sofia är på väg hit, och hon ska hjälpa mig med vad jag ska ha på mig för smycken! Jag vet fan inte vad jag ska ha! Men men ska ha denna tröja iaf! Trivs bra iden :) Lagom fin!

Ha en jätte trevlig valborg nu!

Valborg

Valborg idag!
Ska vara med Sofia, vet inte vart vi för oss, men supa blir det! :)

Har nyss kommit ur duschen. Har jätte ont i halsen men hoppas det går över tills kvällen.. =/
Nu ska jag börja fixa mig lite smått, kanske ska ner till rothoffsparken om jag orkar / hinner,, folk är där och park hänger :D

Trevlig valborg allihoppa!! 
pz! ♥

Ping island?

En mycket rolig dag idag må jag säga!

Åkte ner till stan mötte emma och efter det kom sofia, då drog vi och genrepade lite på scenen och det gick helt okej..
Sedan så drog vi och köpte mat, det blev subway! Mycket gott.. Satt och käkade gjort iordning oss inför dansaftonen. det avr många som uppträdde. tyog 2 timmar med 25 minuters paus. vi var NÄST sist! Vilket sög, för då stressade man upp sig, ist när man är fört då gör det inte lika mycket liksom då får man det överstökat :D

Men uppträdandet gick väl sådär, kunde gjort bättre ifrån mig, men dom som kollade på tyckte den var en cool dans även fast jag skämdes lite för den. Så det är väl skönt att höra! :)

Efter dansen så följde jag och pontus med basse och käkade. efter det åkte vi tre tillsammans hem och vandrade till konsum och alla nynnade på låten som jag dansade till. *dudududududuuun* (flacksar med armarna)
Vi köpte en massa gottis där, chips, cheese bolls,dip,cola,godis! *mums!

fick pröva på en kungastol också, det var lite roligt ;D Men iaf, efter det blev det hemmåt och simpson filmen blev det tittat på! Älskar den filmen! Och nu sitter jag här och skriver och tänkte slänge upp en bild från hur vi såg ut i ansiktet på dansen..


Bild tagen av (fotini.blogg.se)

29 April 09



Nu är kl halv ett och det är lång tid kvar till ja ska till skolan, har riktigt tråkigt just nu..
Börjar kvart i tre, men emma ville att ja skulle komma tidigare vid 2 så jomen visst klart jag kunde det ;)

Sofia måste vakna nu! Hon har taightsen som jag ska ha, och om hon inte kommer blir det ju lite knepigt :P Så ska försöka väcka henne snart, har redan försökt typ 3 gånger..


jag älskar blåsta blondiner!

Haha! Jag stod vid garderoben försöker hitta kläder vad jag ska ha på mig idag och såtr och diggar och sjunger till musiken som står på.
Helt plötsligt när låten börjar ta slut hör jag vad det var för låt!
Jomen självaste åza står och diggar/sjunger till Paris Hilton med stars are blind!!

Haha, kände mig lite patetisk, ingen aning vart jag fick låten ifrån? men jaja.. det var dagens skratt.. eller inte!
Dagens skratt lär äga rum på dansgolvet när jag ramlar/skämmer ut mig!




jag har faktiskt balanssinne

Godmorgon!

Vaknade lite väl tidigt idag. Ska inte upp förrän om en timme typ. Men då hinner jag göra en massa annat skit!
Har ingen aning varför jag vakna så tidigt, menar jag brukar vara bra på sova när jag får.

Men men, idag är det skola sen dansuppvisning. Ska blir roligt, men är lite nervös för ett steg. kan knappt hålla balansen på det steget och jag står längst fram! YES! my good luck!

Anyway, vi hörs lite senare ska käka frukost nu! ♥

smakprov

I morgon är det dnas uppvisning som gäller!
Visst det är ju inte den coolaste dansen jag dansat förut. Men det är jävligt rolig. lite töntig med rolig!

Dansafton kl 18.00 i morgon GRATIS på st eskils gymnasium i Aulan (a-huset) Så kom och kolla vetja!

Här är ett litet smakprov hur det kommer se ut i början av dansen :)
(det vita är scenen, lite krokig men ja)

?

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/397807/deardiario?claim=88m24kfqu9r">Följ min blogg med bloglovin</a>

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/397807/deardiario?claim=88m24kfqu9r">Följ min blogg med bloglovin</a>


okej jag har ingen aning om vad jag gör just nu, men får se vad som händer? :)

min halsmandlar svider

gårdagen var mycket roligt, hade bara en lektion sedan drog ja och några klasskompisar på stan en snabbis. Efter det så träffade jag och sofia Pontus och Basse, Dom skulle spela basket. så då tänkte vi varför inte följa med ? ;)

Så vi drog hem till mig för att hämta bollen, men vi kom ingen vart..  ja och sofia somnade en stund, sedan kolla vi på tv. till jag sa NEJ nu går vi och spelar. så då drog vi och lirade lite bakset, när vi blev trötta på det så blev det lite fotbolls king och till slut vanlig king. Det var en mycket rolig dag, skönt att få rör på sig lite.

Idag vaknade jag vid 6 tiden av att min hals verker så in åt helv*tet.. drack lite vatten och somnade om, Sedan vaknade jag av att sofia ringde. Och då det var bara en 20 minuter kvar innan bussen gick, men hade väldigt flottigt hår, fortfarande ont i halsen, mens verk.. så tänkte nej.. jag går upp och duschar och kommer sent ist..

Men nej jag somnade om endå. Vaknade lite innan vi skulle ha slutat skolan. så blev ingen skola för mig inte. Men lika bra kanske, har fortfarande ont i halsen.. Vet inte vart det kom ifrån?
Men får se om det börjar friskna till :)

Its amlost orgasmic!

Bara för vi ska kolla på step up! Denna man är ganska snygg, yes! Men det som gör han så damn het är ju hans dans!
Han vet hur man rör sig! Och killar med baggy diggar man!  *grr

*Pontus kom nu! vill se filmen, nu nu nu nu!


aiight

har degat framför tv hela dagen, ganska skönt endå.
Nu ska jag och pontus kolla på film! han har fortfarande inte sett step u (ettan) så jag måste ju visa den! Den e ju nästan kult :P

Men godnatt mer er! ♥

världens äckligaste skavsår!

I morse vaknade jag helt död, vi beställde pizza från pizzaonline som nu har fått en ny pizzeria med. förut hade dom bara venezia. Men anyway... Det var svin gott, har suttit och dega framför tv resten av dagen, funderar strakt på att hoppa in i duschen, har funderat på det väldigt länge nu! Men har verkligen ingen ork.

I morrn är det skola, men bara en lektion för min del! så slutar runt tolv då ska ja sola sola sola! Jag har bara andvänt solkortet en gång! Och solat ute typ 3 gånger bara! Fan Måste verkligen bli brun till studenten, skiter om klänningen går sönder eller nånting annat struklar så länge jag är brun! :D haha typ ;)

Men iaf, nu ska ja hoppa in i duschen!
 



Gårdagen

oj vilken härlig dag igår! Mycket kommer skrivas nu!
Åkte hem till jasse och sydde in ett par jeans och gjorde sönder ett bar andra, håller på och syr en tubtop också. Jag tycker om att sy, fick bra betyg i syslöjden med =)

Men iaf, sen åkte vi till ica och köpte chips så vi satt och moffade, sedan fick jag sms från pontus att han ville att jag skulle komma förbi där han var (festade med sina vänner typ granne med oss)
Jenny erbjöd sig sprit också, så då tänkte jag okej gratis dricka sure! Tack jenny! Så jag tog första bussen 22.15 från borsökna och sedan stressade hemåt för att byta skor och tröja. Jag hade jupå mig mina jenas som jag tog sönder samma dag och nästan helt osminkad. så jag han bara byta tröja och sedan springa iväg igen, upp till hästskobacken där det var massa trevligt folk. Det bjöds på sprit och gratis inträde till krogen som vi bar av oss till sedan.  (tack kenny och niclas!!)

Var ensam tjej när vi drog ut vet inte vart jenny tog vägen? Men iaf så träffade jag på två vänner vid toan som jag var med. Eller a cassi (en gammal klasskompis) drog med sin kille så det blev bara jag och frida (jasses killes syster) Känner inte henne så där bra, men vi hade fan skit kul! vi röjde på dans golvet kan jag lova! En mycket söt tjej de där.

Sedan var hon tvungen att skynda sig till bussen så jag tänkte gå ut på samma gång men hade fan inte den blekaste vart min garderobslapp var? Så jag fick gå tillbaka in och leta efter min kära pojkvän som inte var någonstans, jag hade min mobil i jackfickan som var inne i garderoben. *suck!

Men såg D.D (dennis) Så sprang till han och frågade efter telefon så jag fick tag på pontus. Och han hade inte heller mitt garderobskort. Ricky hade det tydligen? Så fick lov att leta efter honom, men till slut så såg vi honom på dansgolvet dansades haha :)

Så fick min kära jacka till slut, efter det gick vi till grillen vid himelriket och moffade kebabtallrik allihoppa (tack niclas och kenny för den) Sedan träffade vi på robin och eliasson små pratade lite med dom och Äntlign så tog vi en taxi hem!


Det var skönt för jag hade dansade så mycket så hade världens största skavsår! Skulle egentligen till jasse idag och sola men kan inte ha några skor på mig för det gör så fucking ont! så sitter hemma med pontalonta just nu!
Tråk, har inget plåster heller!

Haha, det var ganska mycket jag skrev, men det var mycket rolg kväll iaf, visst hade lovat mig själv att inte dricka, men igår kommer jag ihåg ALLT! *yeay 4 me!  Nästa helt är det ju valborg också, och helgen efter det är det sofia som fyller 20! Och helgen efter det 4 veckor kvar till studenten! ...........

Yo!

Nu drar jag till min syster, ska sy in lite kläder och umgås (och jaa jag sa att jag SKA plugga idag, just df tar jag med mig historia uppgifter) duktig som jag är *nat!

Men vi hörs senare! ♥

nej men gud!

Har inte sett denna bild sen jag bodde i lagerberg typ! och det var vääldigt längesen! Har större ögon en huvud nästan, och posar redan när man inte ens kunde prata =)


Godmorgon!

Har nyss vaknat typ, eller a för 50 min sen, men ändå. Blev en sen natt igår. Pontus och jag hade de mycket rolig kväll. Kill bill vol2 gick på tv i går också. ÄLSKAR dom filmerna, kom underfund med att det är dom bästa filmerna jag vet. Kan se dom, om och om igen!

Idag ska ska jag kansk i väg o sola, beror på om jag orkar är jätte trätt fortfarande. och det stänger om 2 timmar, så jaa.  får se helt enkelt. Idag blir det plugg plugg plugg. ska inte göra någonting annat! nope! Vill ju verkligen inte skämmas när jag kommer ut med mina betyg.. usch. Visst INGEN kan slå min syster ;) eller jo willy gjorde det engligt pontus, men ingen annan :O hon hade inte så bra vill säga, men säger inte vilken syster. kanske inte hon tycker om :D

Nu ska jag upp och äta en boll som jag gjorde igår. det blev visst över!
Hej så länge!

24 April 09

När jag gick ut med hunden, och när jag till stan :)


sommar väder?

När jag varit ute med hunden så drog jag till stan i det sköna vädret! Helt undebart väder, visst?
Mötte pontus på stan och vi gick och köpte student grejor. så nu är två saker köpta! Skönt.
Kom hem och fick ryck och ville baka, så vi drog till Hampus och hämtade pengar som jenny var skyldig honom sedan drog vi till ica och handlade en massa saker. Efter när vi kom hem så började det bakas!

Jag gjorde neg*rbollar , visst de e inte riktigt bakning (iaf inte för en bagardotter som jag är) Och pontus gjorde kakor. Han inprovicerade helt och hållet. det blev nån slags banan kaka. Får se hur goda dom blev sen..

Gick ut med hunden en sväng medans pontus förbereder maten och diskade.
Han och jag har haft det riktigt roligt idag. Flummat oss som bara den! Han har fått nått cpryck (vårkänslor kanske)
Han är helt konstig, typ övertrött fast han inte är trött :P Hajar ni?

Iaf, vi ska äta mat snart och efterdet blir det myspys, vi ska kolla på talang och äta chips och mina bollar som jag gjort.! Skönt att han inte heller ska festa idag, hoppas jag iaf att vi inte ska! Man blir ju frestad när någon frågar. Kan inte säga nej för då ångrar jag mig. så RING MIG INTE! haha :D


Ebba ligger och rullar sig *sötnöt!                       


och MAssor med sippor har lagit ut! *man blir ju så glad!

Medeltiden suger!

Nu har jag ätit "frukost" värmde min mat som jag gjorde igår, och har gjort nästan klart en uppgift i historian. Fan vad svårt det är alltså! Svåra frågor och svåra svar.. usch! Men ska få det över stökat så snabbt jag kan! Nu ska jag ut med ebbis.


Godmorgon!

Förstår inte varför jag vaknar så himla sent hela tiden? jag menar jag somnar ju ganska någelunda ändå. Men ja vad ska man göra? Får komma på någon lösning. :)

Nu ska jag äta. tror jag vaknade av hungern.. är jätte hungrig! *men det är jag väl alltid?

Hej så länge!

diss list?

snart kommer jag börja med en dissar lista också förfan! Blir ju så arg på vissa saker alltså..
som den där MAYHEM! bajsa på dig.. är det musik? han sjunger mitt i låten med audiotunes och det låter fortfarande falskt! :S DRIV?  ( dom som inte vet vad audiotines är.. det är ett program där man sjunger och det programmet gör så din röst hammnar på rätt plats, så det int blir falskt om ni förstår?) T-pain andvänder exempelvis det, men han gör det ju bra! Tpain låter inte bra live haha. så det är ju väl behövt för honom.

Men men nu ska ja inte vara sån :P
God natt med er! ♥




(ja jag vet att min panna är brunare än ansiktet och att mina händer är vitare, haha)


Its almost orgasmic!

haha tjyvlyssnat.se!

OKQ8, Stockholm

En tjej står i kassan då en man kommer in i butiken och går fram till disken.
Mannen: Hej. Glenn.
Kassatjejen (sträcker fram handen): Hejsan. Maria.
Mannen tittar förvirrat på tjejen.
Mannen: Eh ja.. Hej. Ett paket Glenn, tack.
Kassatjejen (rodnar): Oj visst, självklart.


Matsalskö, Säffle

Två killar tillika fordonselever ~17 står och pratar.
Kille 1: Vet du vad det är för skillnad mellan HV71 och HIV?
Kille 2: Nej.
Kille 1: HIV utvecklas.
Kille 2 (skrattar): Säg den igen.
Kille 1: Vet du vad det är för skillnad mellan HV71 och HIV?
Kille 2 skrattar igen.


HAHAHAHAA DEN HÄR VAR BÄST!

Utanför Willy's i Borlänge

Ett gäng emokids ~14 bråkar utanför Willy's.
Tjej: Men du besökte ju inte ens mig när jag var på psyket!
Kille: Men jag gör det nästa gång!


så jävla klockren!


Ojsan hoppsan

oj, har insätt att jag inte har skrivit på länge? ingen aning varför men nu så! im back on track.
Tänkte sova tidigt idag så jag kommer upp i morgon men nej! Det gick inte, jag var lite trött så jag satte på en film men blev bara allt piggare. Så tänkte chilla lite vid datorn ett tag till jag börjar bli trött igen :)

Jaa, vad har hänt under de dagarna jag inte skrivit. inte så mycket faktiskt..
Blev bjuden på Spicy hot igår av sofia! Vi satte åt på strömsholmen och käkade och snacka en massa skit. Det var mysigt. Tack sofia!
Jag och pontus har haft skrattanfall också :P haha det var kul!

Idag så hade jag foto b, vi var inne i mörkerummet och gjorde en massa fina kort *naaat!
Fan vad Sämst det gick alltså. Helt sjukt. Men men, Det var andra gången vi var det i b kursen alltså, och sista. vi har så några lektioner kvar så hinner inte göra många uppgifter om vi ska köra analogt, så det blir digitalt ist. det går ju liet snabbare :) Tar ju typ 2 min att redigera en bild, är inte så noga när jag gör. Kan ändå bara få g på den kursen eftesom jag har lämnat in allt senare än deadline.

Tänkte slänge upp en bild på dagens men kom på att jag inte har tagit nån så det sket sig :)
Kom och tänka på idag att jag inte haft puder eller liknade i ansiktet på jätte länge nu. *visst big deal* Men jag ahr varit beroende av det sen min fjortis tid ungefär. Har Alltid använd åtminstånde puder. Men annars Heeela köret. men känns väldigt skönt att bara slänga på sig mascara sen klart faktiskt. Har insett nu att jag inte behöver de där skiten :P Visst mina fräknar syns lite mer nu men jag är ju bara mig själv :)


"Mode genom tiderna" by sofia och åza

vart i skolan till kl 7 idag. Hade projekt redovisning. Slänger upp en bild sen orkar inte hämte mobilen :O
Men jag och sofia satt i ett hört och hade gjort iordning en tävling också. "vilket årtionde var det populärt med hårspray?"
SVAR: 1990 :)

Vissa svarade typ 80talet och 70talet :P Det var lite roligt. Men den som svarade rätt fick en bok. *host*
Annas  mamma fick en bok och Sofias mamma :) söta mammor de där ;)

Jag är helt trött och hungrig och död ! så orkar inte skriva så mycket faktiskt..
Men vi höres! ♥


Its almost orgasmic!

Detta är en av mina favorit komiker på youtube, han är så himla söt/charmig/AS rolig man får alltid ett skratt för varje film han gjort


arbetslös, lever på existensminimum och missbruka skorpor och vatten

som förrainlägget, glömde jag skriva 4 uppgifter i Arbetsmiljö och säkert het har jag kvar att göra :) * jag är ju så bäst!

Pratade om det idag (studenten) vet ine om jag längtar eller om jag längtar.. :S Längtar som satan för att det kommer bli röj och ska bli kul och änvånda mina nya saker och pynta flaket och allt de där! Men dagem efter har jag ångest för nu liksom.. ska jag bli ett soc fall? No way ;) Men japp de löser väl sig. Konsum här kommer jag! HAHA

plugg,plugg,plugg,plugg.....

ännu en söndag.. men inte vilken söndag som helst! Har hållit mig alkoholfri hela helgen! Skönt som satan! Eller jo visst har ju smakat på lite öl men har inte festat (har liksom kommit ihåg hela denna helg!)
Känner mig som en alkis när jag pratar/ksirver så här, men har ju som sagt inte kommit ihåg så mycket de senaste veckorna jag druckit. så har sagt till mig själv att tagga ner :) och en helg avklarad!

Och om en måndag
och 2 och 1/2 vecka är det studenten..

Vet inte om jag ska skratta eller gråta?
Har en person som kommer hjälpa mig lite grann iaf:)
Jag har kvar att göra:

• Hela historia kursen:
Antiken
Medeltiden
stormaktstid
industrialisering

Mdk med monica två uppg
mdk med kerstin hela kursen (men ska inte gör den kursen)
•dans:
två inlämmningar
prov i danshistoria
svenska a:
filmrecention
debattartikel
insändare


Sen är det ju det vi håller på med i religion och på foto B

Så jag har ju lite att stå ialltså.. =/ orkar verkligen inte! men men får se om jag överlever.


18 April 09



Åkte och solade med Malin med detta på mig.
tröja Gina

orka

Allvarligt, finns det bara falska människor i den här världen!?


Morrn!

ska kila ner till stan och sedan hem till min syster!
Ska sola lite grann så man blir lite brun..
ha en bra dag! ♥


Älskar dig


Dagens Köp



Fick på posten som jag beställt idag. Gelkuddar till högklackat! :)


Säg vem det fucking var som kasta!!

Har nyss kommit hem från en väldigt rolg dag med mina systrar har varit med dom hela dagen. Har inte skrattat så här mycket på väldigt länge! Skönt att jag har dom<3 (mina andra vänner med förstårs)
Kom ner på stan och gick på gina där dom var och provade en massa kläder. efter gick på på donken och gjorde nån rolig grej på marias Iphone (nån ande typ som svarar på ja och nej frågor) haha
Jag och malin skämde ut oss lite. vi skulle akta oss för en securitas bil och vi båda gick med barnvagnar och ja går inte förklara med vi gick för dom när dom skulle köra. var riktigt kul.

Oc ni som sätt skogsturken på youtube har kanske sett att han är känd eftersom det finn 1000 parodier på honom. Och vi åkte till pappa och käkade våfflor och gjorde massa as roliga parodier. Men får inte lägga upp dom för dom :D

Efter pappa så drog vi oss hemmåt, och nu kom jag hem :)
Nu ska jag försöka rippa en skiva! Hoppas det går för då kommer den upp på youtube!

Fönar håret

Håller på att fixa mig, ska gå med maria på stan. Hon har ju inte varit här på länge så hon vill kika runt på lite affärer.
Efter ska vi käka våfflor, ni kan ju gissa hos vem ;)

Ha en bra dag! ♥

Jag utmanar er!

har lite små tråkigt nu känner jag, är liksom inte trött heller?
Sitter och sjunger på lite låtar, inte lik mig. för jag har fobi för att nån ska höra mig sjunga.. Ingen aning varför det är så. Men när jag sjunger så gör jag mig till och sjunger falsk.. haha det kanske låter konstigt men vill verkligen inte sjunga mitt riktiga jag för nån.. utifall nån skulle dömma mig, tror att det är df jag inte sjunger iaf :P Men jaa pontus sitter ju med hörlurarna på så han hör ju inte mig då vågar jag sjunga haha :D

Ida påstår att jag sjöng en gång på riktigt för henne men Nej.. jag kommer ihåg den dagen såå väl.
Vi satt och sjöng kristina från duvemåla sånger och sen tog jag i men jag kommer ihåg att jag tänkte NEJ ÅZA sjung inte ut nu!!! haha så jag sjöng lit små falsk fast inte för falsk :D haha ni fattar ;)

Men Pontus har faktiskt hört mig sjunga,, han tvingade mig att sjunga och spela in det så jomen visst det gjorde jag.
Så han har ju hört mig,, haha nu låter det ju som värsta grejen. Men jag har fobi för det bara =) Kan också bero på att min syster är en känd artist som turnerar runt om i eskilstuna och vunnit massor med musiktävlingar när hon var liten och sånt där som gör att jag inte vågar sjunga för känner att hon är ju nååågot bättre :D haha

jajaja,, Värsta inlägget om en liten fobi.. Men jag har ju tråkigt som sagt!
Men ni får gärna berätta något om era fobier? skulle vara kul o veta..

Jag utmaner ALLA som läser in blogg.. Så får vi se vilka som skriver. :) skoj

Its Almost Orgasmic!

Vem känner inte igen denna låt?

låt rubriken tala för sig själv!
 


Tänker lägga upp nånting varje dag that is almost orgasmic framöver ;)
Bilder, låtar, videos you name it =)

"Dagens Köp"



Dagens köp är det ju inte riktigt, men fick dom idag iaf, dirket från USA och jag bara YES älskar dom!!

Skomania

15 April 09



Ni vet väl vart allt kommer ifrån typ =)
Tshirt från Intersport


Maria is like the Mariah

Har nyss kommit hem från en skit härligdag!
Var i skolan på en lektion sedan sprang jag och sofia runt på stan och letade studentgrejer (lakan och sånt) kollade vad det kostade. Efter det blev det Årets första glass! Cornetto citron! *älskar citron glass!

Sedan tog jag bussen till Jasse där malin och micke var. Maria kom ju till stan vid fyra!! (min Äldsta syster) SYSTER
Så jag ringde pontus och be han komma med kött så vi satt och grillade, det var skit mysigt, lite kallt men m,ysigt alla satt med tjockiströjor.

Sedan blev det en massa roliga youtube klipp! Jag coh micke sparka boll också, jag äger ju han på det och alla andra också ;) Bira blev det så klart också, fast har ju sagt till mig själv att inte dricka lika mycket längre, ni kanske läst och förstår varför =) haha
( AA )  En gång Alagare Alltid Alagare
Sorligt men sant.


Minnen

Gud vad jag Älskar denna låt.
Hade helt glömt bort den låten och sen kom den nu när jag sitter och lyssnar på musik. Det var min filosoflåt, lyssnade jämt på den när jag bodde hemma hos pappa och satt och rökte och kollade på stjärnorna och bara drömmde mig bort! Så värdefull låt!

Looptroop rockers - puzzle

5 timmar ?

gjorde cassie sällskap till konsum ganska nydligen. skön att gå av sig lite. Fan när man fixar bloggen sitter längre än vad man tror :O

Jag blir Väldigt irriterad på att det är ett hål uppe åt höger på ramen, men skit samma Orkar verkligen inte försöka fixa det just nu! Vet en grej jag kan testa men sen är det fan slut!

Nu ska jag äta upp min mat som jag lagade idag! :)

pz ♥


gosh!

haha fyfan vad jobbigt det är att hålla på att fixa sin blogg!
Tänkte fixa lite snabbt bara sedan dra iväg, men det har fan tagit år ju! kl är ju redan halv 7.. så tror inte jag pallar mig iväg alltså. Måste somna tidigt idag så :)

pz ♥

Hjälp!

jag har gjort en ram runt hela bloggen om ni förstår vad jag menar

såhär;



Jag kollade på pontus datorn och då var ramen bara runt headern... men hans dator är lite kass också.

Så tänkte om ni ser bloggen som på bilen, (ovan) är det ski bra!
Men om inte, om ramarna är helt konstiga eller vad som helt, om den inte ser ut som den gör på bilen, snälla säg till! :)

pz ♥

Gör om!

håller på att göra om bloggen, men inte riktigt färdig. den får vara så här 4 now on =)

damn

ojdå, missade skolan idag :S
vaknade för en halvtimme sen, har haft massor med hemska drömmar i natt.. en var lite små rolig när man tänker på det nu i efterhand=)
Jag var en draghund som blev råmobbad XD  anyway.. tänker INTE bara sitta här och glo! ska göra i ordning mig och laga lite mat kanske och dra någonstans. Det är fint väder!!

Heltonödigt skrivande känns det som, men det är ju ni som läser som lider av mitt tråkskrivande, men nånting intressant måste de ju vara  eftersom jag har läsare ;)

pz ♥

♥♣♦

inte sugen på att skriva men gör det ändå och jag säger....
DEPPA! =O

ahah hejdå!

prutt på denna dag

jag är grymt hungrig jus nu! Varit ute med hunden nyss fick sällskap av cassie, tack!
Har tvättat också, vistt gjorde det i går med i massa timmar men vi hade väldigt mycket så tvättade idag också, usch!

Bajs dag i dag då? Ska kanske kika på film med grannen sen får se, nu ska jag köpa Pizza iaf!

pz ♥


12 April 09



Japp så här såg jag ut idag!  något sliten jupp ;)

Lördagen & Idag


Vaknade upp och skyndade mig till min pappa där mina systrar var och vi käkade påskmiddag. Det avr mycket trevligt. Satt lite på balkongen som var 30 grader varmt.. och brände sönder mig på 10 minuter *Skoj
Sedan var det fort hem och dusch och fixa sig, och åke ner på stan där jag mötte sofia. Vi tog bussen till strängnäs 17.52 Och satte oss längs bak och tog en var sin 3,5 :) Det var mysigt. När vi vra framme träffade vi Ida haha hon såg rolig ut (en annan historia)  Anna och henns föräldrar kom efter en liten stund och hämtaade upp oss och då åkte vi till Emmas kusin emil.

Där drack vi, körde ölspel och hade  almänt kul..
Sedan kom en blackout
Efter det så var klockan lite innan 2 och vi drog ut från krogen (BK)
Då jag började nyktra till och fattade vad som hände liksom. Jag kollade på mina fötter och sa " va? när fick jag på mig odm här skorna?" -"Du har haft dom hela kvällen ditt cp?"
mm smaaart!

Efter en lååång vandring kom vi hem till emma (emmas pojkvän) Och käkade Världens godaste fyllekäk! Pasta med nån köttfärs. Det var skit gott! Tack emma!
Sedan gick vi och la oss och ja o sofia fick nått skrattanfall. Vi låg på en luftmadrass och hon hoppade på ena sidan så jag guppa upp på andra :)

Efter det så slockande VI har varit halvvaken från 8. vid 11 då alla vaknade så fick jag höra ett och annat från som hade hänt på förkröket. *förlåt alla
Skäms jag gör fan! Men var inget faligt men skämmigt att jag alltid ska glömma vad jag gör och vad som händer!
Men anyway.. Vi vid halv tolv dorg vi till konsum och köpte cola och chklad och efter det glassade jag och sofia i solen och väntade på bussen. Bussresan gick vääldigt fort, satt och pratade massa som hänt underkvällen och så där :)
Men jag tycker iaf att det var en skit rolig kväll, och minnesvärd (det jag minns)
Tack tjejor för en rolig kväll!

Ses

Nu ska jag kila hinner inte skriva nånting, men Jag hör av mig i morgon och berättar hur roligt och party vi haft det! Hejdå :)

11 April 09



Så såg jag ut när jag var hos pappa

Bråttom!

Har nu kommit hem från pappa har ätit påskmiddag, Hinner inte skriva om det just nu för ska iväg snart till strängnäs håller på att fixa mig kom nyss ur duschen! hjälp!
Meeen HEJDÅ!

:D skriver snart
pz ♥

bk is the shit?

Har haft en mysig kväll med pontus. Ätit chips och dip och kollat på film.
Vi tycker om och tjocka oss. har inte ätit på typ tre dagar?
I går så åt jag två mackor, idag pasasallad och bira på det :S haha konstigt att jag inte kända av då? aja :)

Nu ska jag peppa mig med lite musik tills i morgon ;) För då blir det Strängnäs nästa och utgång på det! Kommer bli kul!

pz♥

Härligt

Denna låt är ju så fin! Båda bra och dåliga minnen av denna sång. Jag menar vem känner Inte igen den låten?
Sång till friheten (du är det finaste)

falkon the bird

Härlig dag i solen!
Vaknade ochgjorde iordning pasasallad *skit god btw
Och sedan tog på mig kläder och gick mot stålfors där jag mötte Ida och gick till Ica supermarket och köpte mig några öl, Sedan gick vi mot vilsta och satte oss vid en stig. Där skulle vi käka våran bruch, men klantiga jag tog med mig bara bestick. haha så fick smaka lite av idas pastaröra :D
Men en efter halvtimme började komma skugga så då gick vi till vilsta badet och satte oss mitt på stora gräsmattan och öste musik och knäppte bärsen! Så härlig dag. Bara satt där och glassa i solen..<3
Vid tre åkte ida iväg och jag gick hem så härligt!  Riktigt mysig morgon var det.



När jag kom hem väntade min pastasallad på mig och Mums vad god den va!
Jag funderar nu på om jag ska iväg eller stanna hemma och plugga ? Vad sägs.. får se vad som bär mig :) Om jag hjar någonting att plugga utom historian så kan jag nog plugga lite grann?

pz ♥

7 April 09

Har ingen dagensklädsel idag. Hade bara lodkläder ändå på mig :D
Men här kommer en hel från 7 april när min syster fyllde år :)
Så ingen cp hand är ivägen eller som Anna sa alien-hand ;)



Börjar uppifrån:
HM
HM
Wearit
Gina

VARNING räkan är på väg!

tyvärr har jag inte somnat än.. Jag och pontus hade en rolig sång stunds lek nyss haha så de höll mig upp. Plus att jag är SÖNDEr bränd på hela kroppen haha! Kinderna, nästan, bröstet,magen,benen liite och RUMPAN! Två feta runda ringa på stjärten helt sjukt.. Måste bara visa!
VARNING FÖR ER SOM INTE VILL SE SNUSK!



HAHA okej där ser det ut som en fet vattenblåsa men så är det inte.
Inte skönt att sitta på inte XD Okej nu har jag visat mitt privata så nu är det upp till dig att visa ditt ;)

pz ♥

frusen

HAr nu kommit hem efter en skön kväll på rothoffs! :)
Ida och jag slog oss ner med ölen och chipsen och musiken på gräsmattan, sedan kom Jossan och hennes två kill kompisar tobbe och acki tror jag dom hette, mycket trevliga pojkar. Då satte vi oss på en bänk prata gamla minnen och nya och framtida :) Vi hade det mycket trevligt / mysigt..

Nu är jag hemma och lite frusen, men ska lägga mig snart för ska upp i morgon och parkhänga igen.



vi kom dit när det var ljus men becksvart när vi gick :) Tack för en mysig kväll!

3,5 or!

Ska fixa mig nu, för ska iväg på parkhäng nu! :D

pz ♥


trött

Jag råkade visst somna på sängen efter ätit två mackor. Var så himla trött. hade inte sovit så mycket. Men nu är jag vaken igen. skulle egentligen gått på kalas idag, men jaa jag sov :)

Nu ska jag inte sova, utan göra nånting..
pz ♥

Red face

Är nu hemma efter en seg dag på stan. Vaknade halv nio i morse av att klockan ringer. Så gick upp klääde på mig käkade en macka och tog bussen till tandläkaren. Sattdär i typ 20 minuter innan jag fick komma in. Sedan kollade hon tänderna i 2 minuter och sa bara komma tillbaka om du känner att du behöver det. Du är alltid välkommen! Detta är din sista gång här...

Jag blev fan lite depp alltså :S Jag har varit där sen jag gick i 9an. Gick dit var tredje månad ungefär. Sorligt.
Fick se en skulptur hur mina tänder såg ut innan. HAHA jag typ skrek "OH shit!  Såg dom ut så där!?" haha
Jag menar jag Vet att jag hjade fulaste tänderna på hela planeten, men att dom var fulast i universum det kommer jag fan inte ihåg haha :D skoj

Iaf, så det avr min sista gång där. Efter det gick jag och köpte solkort och solade i en halv timma. Skönt som satan var det! Fick lite färg, men inte mycket ska sola gärnet nu fan, Måste bli brun annars kommer det se sjukt ut med studentklänningen. Vill inte vara lika vit som den :)

Iaf sedan tog jag bussen hem slängde mig in i duschen, så nu är jag fräsh!
Ska nog ta och laga lite mat :) Känner att min mage behöver det!
Ha en bra dag!

pz ♥


sliten

Har ganska nydligen kommit hem från Jasmin.
Hon ringde mig vid tolv och väckte mig och frågade om jag ville följa med henne på stan och jodå klart jag kunde, vi skulle ha parkhungit idag men de skulle blivit dåligt väder så blev inge av. Så klädde på mig och drog ner på stan var där i cirka 6 timmar. Sedan käkade vi på stan och drog hem till henne. Det första vi gör är att sätta på bastun och nattade Malina. När hon sov sprang vi ner och basta. Så jävla skönt 100 grader var det *mums!
Efter det blev det mest slappa framför Tv :) Och käkade massa tårta som blev över från igår och chokladbollar! Gotti

Nu är jag hemma och har provat hela min studentutstyrsel för jag köpte nämligen väskan idag :) Inte så jätte billig men den är fin! Så jag har allt avklarat nu ska jag bara börja sola! Orkar ju aldrig göra det. Men Imorgon då SKA jag sola.
Ska nemligen upp tidigt till Tandläkaren i morgon 10.00 ska jag vara där =(
Så blir väl solning efter det, Meeen ska aldrig säga jag lovar. ettutre gör jag någonting annat! :P

Ska prata med brudarna om det blir parkhäng i morgon? Får se vad dom säger :)
Ska käka kvällmacka och göra iorningmig för bedden om jag ska kunna komma upp i morgon!
Godnatt med er!

pz ♥

7 & 8 April 09


Fråga inte vad jag gör med min hand :S haha ser helt .. aa haha iaf =)

Sjal; HM                                                                  Sjal;HM
Tuptop; Wearit                                                     Tröja; Gina
Cardigan; HM                                                        Byxa; cheep monday

Hallå där!

Är hos min syster just nu. men skriver lite när jag kommer hem :)

pz ♥

2:49

Oj klockan rinner iväg när man har roligt!
Godnatt mer er!

pz♥

Vill ni göra mig en tjänts?

Kan ni göra mig en jätte tjäst och gå in på den här länken http://www.pointblog.se/?go=awza och sedan kan ni stänga ner den igen. Jag får poäng för varje person som går in på länken :)

Och ni som gick in från bilddagboken så gå in igen här också för det räkna för varje gång från olika sidor :P

TACK!

Trött

Härlig dag idag, var i Borsökna hos min syster som fyllde 23 år =)
Massa folk och skön stämmning.. Nu är jag helt slut.. funderar på en Nap? Men det lär jag inte göra kommer säker hoppa i badet som jag brukar göra när jag inte orkar göra nånting men ändå vill göra nått.
 Får se hur det blir med Parkhänget i morgon, ska vara mulet och Kanske regna , Med Ida vill köra på endå får se vad sofia säger =) Jag kan nog sitta och mysa med en stor skön tröjja, det är ju
ändå varmt i luften :)
Men men nu ska jag hitta på något, Vill sitta och leta grejer till studenten men har ju hittat allt redan :S allt är klart ska köpa en väska.  Men nu vill jag inte prata om sånt så nej!

pz ♥

Sola,dricka,tårta

Begär mig till Borsökna för firande av min syster!
Ha en bra dag!


pz ♥

Dagens Köp



Och Skorna såklart, men de blir en hemlis var de är för skor :D

6 April 09



Tshirt; H&M
Skinnjacka; Wearit
Sjal; Gina

Träningsverk

Har nu kommit hem efter en lång runda på stan! Är helt slut.
Vi gick in i alla affärer hittade massa fina vårkläder! Mys... Köte studentskooor! <3 wopidoo
Så nu är det avklarat, ska bara köpa väska till sen är min student klar ;)  köpte lite mer smått och gott lägger upp en bild sen. Nu ska jag kolla lite saker på nätet, så heipa

Godmorgon!

Sitter nu med proppfullmage, har ätit stuvade makaroner och köttbullar :) det är väldigt gott faktiskt!
Väntar på att sofia ska bli klar :P Hon vaknade nyss den parveln =) Jätte skönt väder ute nu! Gaah! Måste nog ta på mig nått vårigt? Eller.. hmm jag har inget vårigt! jaja får se vad det blir iaf =) Vår skor ska jag ha på mig iaf!!

Ne nu ska jag fixa mig lite till :)
pz ♥

PåskLov

Att göra på påsklovet

Måndag; Stan med sofia
Tisdag; Fest, syster fyller 23
Onsdag; Parkhäng med Bira
Torsdag; tandläkaren 10.00
Fredag; Festa (inte säkert)
Lördag; Middag hos pappa (fest senare?)
Söndag; Bingolotto ;)

Måste klämma in helst TVÅ solningar också :)

BINGO!

Skön dag idag. Har varit med pontus och basse bara typ och tagit det lugnt. Och spelade nyss bingolotto med Pia det avr mysigt tycker jag :D Och jag fick BINGO! haha det var lite roligt tycker jag. Första gången, sist jag spelade var leif loket olsson programledare. haha!

Men nu ska jag äta med med alla som är här! Heipa!

pz ♥

Köpa solkort nu?

Godmorgon!

Har nyss kommit ur duschen och idag mår jag mycket bättre än igår :) Skönt så idag ska jag hitta på någonting får se vad jag orkar att göra. Kanske sola, eftersom de e så tråkig väder ute? Eller a får se helt enkelt.
  Min fulla pojkvän och hans kompis sov här inatt efter krogen så blev inte så mycket sova för min del är ganska trött just nu. Men jag ska Orka att göra någonting ändå!  . slut!

pz ♥

will you merry me

Mår fortfarande inte så bra så jag sitter hemma och tråkar, men jag ahr hela påsklovet att ta igen på! ;)
Sitter och kollar runt lite på datorn räkna ut vad min student utstyrsel kostar  sammanlagt och jag kommer ha råd med de som tur e.. Blev lite dyrt men man tar ju studenten bara En gång =) Och det ska vara en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv! Har upplevt två redan! :D Men som sagt, kollade runt lite och helt plötsligt började jag kolla på brudklänningar och GUD säger jag bara!

Denna klänning är en klänning som jag vill ha när/om jag gifter mig!
INGEN annan utan denna <3



Got damn! Blir så sugen på att gifta mig när man ser sånt här konstverk alltså!
Pontus will you merry me ? Kanske är på tiden, vi har ju varit tillsammans i snart år ;)

pz ♥

Måste vara det roligaste från nyheterna jag har sett!



Klipp verision, ganska rolig den med :D

sjuk!?

Var nyss på stan med min kära syster (Malin) Vi letade presenter till min andra syster (jasmin) som fyller år snart.
Kännde mig väldigt illamående hela vandringen på stan, åkte vi med bussen till Jasmin men jag hoppade av bussen vid mig för mår inge bra alls, men känner att paniken sprider sig! För det är VÄRLDENS finaste väder ute och jag vill VILL verkligen dit och mysa på hennes 75 kvm stora altan :O Men som sagt mår inge vidare... känner mig inte illamående längre, nu har jag mest ont i huvudet =( ÅH vad liver SUGER ibland. Kunde jag inte må så här dåligt när det är skola eller så? Nu är det ju LOV! Döda den som skapade universum om jag blir sjuk nu på lovet =( 

Jaja hoppas ni har det bra , och att ni njuter av solen! (gör det åt mig med)
pz ♥

28 Mars 09

Har som sagt inte lagt upp på ett tag men så här såg jag ut i lördags! :)



Tubklänning/top; Gina
Jeans; Fornarina
Skor; Nilsson
Väska; Gina
Örhängen; Gina

no more pipa för mig ikke

Tjolahopp! Är så grymt glad idag!
Har varit sol och värme hela dagen och mitt humör är på topp! Är så grymt peppad inför vårat parkhäng på tisdag. msn.se har lovat gott väder på tisdag! Härligt.. Då blir det 6 pack, chip, kanske pizza och lite pipa ( inte för min del, kom på att det är nikotin i tobaken) Vissa kanske tycker att det är töntigt att jag inte ens kan röka pipa för det är inte ens mycket nikotin i. Men tro mig jag vet mycket mer än så =) Får inte ens lukta på nikotin egentligen. Eller a ni förstår. För det mista lilla nikotinet jag får i mig så blir min "hjärna" beroende, Det är precis samma sak som alkolister. Skulle ni bjuda en alkis på en grogg som är jätte lite sprit i ? Nej.. precis samma sak här :)

NO MORE SMOKER!

Nångång kan jag berätta lite om boken jag läste för att sluta röka. Den är GULD värld. Ingen tror på mig förrän dom läst den själv =) Jag trodde inte på det, men jopp så vare ;)
 "Äntligen ikke rökare"

pz out! ♥

Vårstädning

oj OJ vad jag har stått i idag =)
Var i skolan slutade kvart över tolv gick på stan med sofia en snabbis. har "hittat" skorna jag ska ha på studenten nu iaf ! :D YES! Sedan åkte jag och pontus och storhandlade. Kom hem städade kylskåpet, packade in alla grejor och sedan städade balkongen innebär;
Rensa askop, plocka fimpar på golvet/löv = 50 st fimpar ganska exakt, Plockade ner ett vintrinskå (stavas) Fick gå två rundor massa glas och grejer, damsög (gjorde Pia) Torkade betonggolvet, toskade rennorna och "staketet/stängslet" Så nu är ÄNTLIGEN balkongen fräch :)
Sedan har jag disckat och städat toaletten och hängt in vinterjackor och stoppat undan tjocka halsdukar och lite annat smått.

För nu ÄR våren här!

Tänkte hitta på något idag men känner att jag inte orkar de, ska ha en skön hemmakväll med mig själv =) KOlla på talang som börjar idag, de är ganska roligt faktiskt :D
I morgon blir det Gym och "powerwalk"

pz ♥


Sko problem till studenten

Åkte till skolan vid 3 ? lyssnade på läraren "pekka" visade hur man ska sitta vid datorn. Sedan åkte jag och sofia fort som satan till henne hämte hennes negativ och åkte till fotolektionen. Då vi inte skulle framkalla våra foton, ne vi skulle ut och fota nån demostration på frisdags torget.så vi gick dit gick skit =/ Kom tillbaka och la in alla bildet (trodde jag) sedan tog bort dom från kameran, typ 10 bilder av 50 funkade för jag hade klantat mig (hade inge utrymme på hårdisken så bilderna gick inte att öppnas) Läraren "gunnar" tjatade om de där typ 511 gånger. "vad har ni lärt er idag? förutom att inte formatera kameran förrän ni kollat att bilderna funkar" *onda bilcken mot mig* Jaja det räcker om du säger det EN gång.
Visst hade inte brytt mig lika mycket om jag inte var på dålig humör men ändå :P
Slutade 19 så har itne hunnit gjort så mycket här hemma, mest degat bara. Känner mig sugen på nått gott (tror jag har chips i skåpet !!)

Har inte lagt upp dagens klädsel på väldigt länge har jag tänkt på, gör de sen om jag orkar :P får se
En sak till innan jag avslutar här! Måste bara säga att jag kan INTE sluta tänka på vilka skor jag ska ha på mig på studenten! En sak är säker, jag ska inte säga vad jag ska ha för några. Jag har pratat om vad jag vill ha ungefär, och nu har några "tagit" min idé och det är ju inte så jättekul =/ Så jag får fundera på något annat och hållakäften och prata med dom som jag vet har andra ideér :D

Eller någon som vill dela med sig av nått/några förslag?

pz ♥

Vilse i skogen

godmorgon! Var uite med hunden nyss. Var ganska mysigt. HAde på mig sköna kläder och gick in i en skog jag inte varit i, den var rätt så mysig, tror den skulle vra mysigare om de var vår/sommar. Vi gick där ebba och jag och sedan tänkte jag "shit har ingen mobil, jag har ingen aning vad klockan är" Så då var vi tvunga att vända om för att har en tid att passa liksom =) meen hittade inte ut :O HAHA Så ja sa ebba gå dit vi ska! så hittade hon tillbaka, haha så söt hon är :) Var en ganska rolig upplevelse, sist jag gick vilse i skogen var när jag och en kompis (Romina) var små typ 10 år? Och det var vinter och mörkt. Mitt ute i skogen såtr vi där och hittar inte tillbaka, usch DÅ fick jag panik. hörde hennes pappa ropade långt långt bort på oss. haha usch! :D

Ne nu ska ja laga lite mat innan jag ska till skolan, visst har redan missat vå lektioner, menmen..
pz ♥

Planera och organisera

Jag har kommit fund med en sak idag, jag tycker det är skit kul att sitta och planera och organisera och hjälpa folk. När jag "lägger mig i" (med tillåtesle) och hjälper folk. Till exempel nu så sitter jag och hjälper sofia med att hitta en studentklänning, och jag tycker det är sjuk kul! :D Hon var helt förtvivlad att henns klänning var slut slut så nu hittade jag en sida till henne med massa skit fina klänningar :D så hon ska visa mig när hon valt ut några snygga :D
Jag är helt spän på att se vad det blir, jag kanske är lite knäpp? men gillart ;)

Nu ska ja leka lite på datorn tills hon hittar någe fint, har inget bättre för mig :D
pz ♥


67 dagar kvar!

Heeej bloogeeeen! (internskämt)

Skön dag som satan idag, Har varit solsken hela dagen! Underbart! Skola vid 11 till 2 =) Träffade Malin med sin söta Elica stod och pratade en stund. Sedan gick jag sofia och anna och betalade för flaket! :D Härligt! Efter det så blev det american pizza (kebab pizzan så klart) Mumsigt värre!
Efter det så åkte vi till Tuna och hjälpte sofia att hitta skor, själv letade jag efter solglasögen känner att jag behöver det. Mina är så fula vill inte ha dom! :D Men hitade inga tyvärr.. Får leta senare. Klockan är nu halv 8 och det är fortfarande skit ljust ute! Så skönt att det är 1 april och att sommaren är på väg med stora kliv nu hoppas jag! Fåglarna kvittrar utanför mitt fönster! :D hii

Nu ska ja göra nånting vettigt!
pz ♥


Rastlös

haha pontus har gjort en låt till mig XD den e faktiskt väldigt läskig,.. de är en röst som säger awzas song! låter som en häxaliknade spöke.. :O haha usch! Men rästen var bra! Tack pontus! (en låt med baramelodi)

Jag känner mig sjukt rastlös, skulle lagt mig men känner mig inge trött trotts att jag inte sov någe vidare inatt. men jag får väl sätta på nån rulle och titta på kanske :) Eller njae.. får se!
Imorgon bilr det en lektion i skolan, skönt :P Sedan blir det Tuna med Soffan.
Åh! Där kanske de finns fina skor? vem vet.. kommer säkert bli bianco skor till slut ändå men skadar inte att leta och kanske hitta billigare? :D

Jaja Godnatt med er!
pz ♥

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden