Klicka på bilden


Min nya blogg är nu klar!

Jag känner mig ganska färdig med min nya blogg. Denna kommer vara kvar ett tag till så ni hittar till den nya utifall ni skulle glömma. Men Japp, klicka på länken för att komma till Bloggen!

GodMorgon

Hem till syster Malin nu. Min näst äldsta syster Sara är i stan så ska träffa henne och hennes underbara son Lukas! Min yngsta syster Jasmin kommer och hämtar mig om drygt en halvtimme :) Ha en bra dag!

Sara och Jag på Finalen av Dansbandskampen

Byter blogg

Jag har lite ångest över om jag ska byta blogg eller inte. Men jag har bestämt mig att jag ska byta.! Den är inte riktigt klar än så säger till när det är flytt på G. Kommer vara lite tomt till en början, har ju endå över ett års texter och bilder här.. Men men, byter pga av att inte många kommer ihåg detta bloggnamn, många tycker det är svårt. Vissa vet inte ens vad namnet betyder. Så ska köra på en lite enklare variant :)

Men som sagt säger jag till när det är dags!

nu börjas det igen...

Vill skrika allt vad jag har just nu, men så mycket energi av mig är du inte värd.

Ingen uppdatering idag, kika in i morgon när nerverna är på plats igen ist.

Tråkigaste lördagen sen länge

Jag har verkligen inte gjort ett skit idag :S Typ, lagat mat, kollat lite grann på melodifestivalen.. öum, ja det var allt? Jag har haft (har) skit tråkigt! Och jag har aldrig varit med om förslunda så här tyst på en lördagskväll. Lite läskigt tyst..

Blev kallad white trash idag av min käre pojkvän, jomen tack! Får man inte stå och dricka öl och laga mat samtidigt eller?

Jag om några år kanske? vem vet..

Tidsfördriv


Vad kostar den där, tusen spenn!?

Alltså vad är detta? Snön bara faller och faller, det har snöat sedan igår natt. Det är storm ute och -13 grader. Spotify fungerar inte, och det gäller inte bara mig, utan den fungerar inte för någon, vad jag hört. Så jag sitter coh lyssnar på samma låt om och om igen.. (eftersom man inte kan byta låt eller så)
Låten suger verkligen, men vill inte ha det så tyst. Jag slår vad om att jag kommer gilla denna låt inom den närmsta timmen.

Nej nu tar jag en öl från kylen, skulle inte sitta fel med chips också. Men vem vill gå ut i detta väder?

vad hände med den globala uppvärmningen?

Härlig dag igår! Blev väldigt dragen där ett tag och bakisfyllan är inte nådig. Men de var det värt. Inga planer för idag, som jag känner just nu så vill jag bara ligga i soffan och tycka lite synd om mig själv haha. Ingen lust att gå ut när det ser ut som det gör ute, pudersnö blåser runt överallt, en halv metersnö och typ -15 grader...

Tack och hej, leverpastej!

Whoop Whoop

Nu drar jag och köper dricka på ica sedan tar jag bussen hem till Jasse och Micke, på lite nubbar! Ses


18 februari 10

Något trött?

En på miljonen. Jag är stolt över mig själv.

Igår så tog jag morgon bussen till stan (till kursen). Det var riktigt slappt. Uppgiften tog 10-15 min bara. Så jag och Frida satt mest och skratta och flummade oss. Slutet av kursen så gjorde vi fina teckningar och var som barn på nytt igen. Kl 12 slutade kursen och jag gick till arbetsförmedlingen, lämnade in lite papper, sedan träffade jag på basse utanför, bara nån minut senare kom pontus. Jag satt och väntade på de två där inne, men blev väldigt hungrig så sprang till hemköp och köpte en choklad.

När jag var på väg in igen så kom det fram en tjej till mig som jobbade där och sa :"Hej, åsa?"
"Öum.. ja hej?" Sa jag och stannade till. "ja, ska vi gå upp?" Jag tittade på henne och var skit förvirrad, jag tittade på hennes namnbricka där det står "Åsa". Jag sa jag ska inte på något möte men jag heter Åza. Hon tittar väldigt skumt på mig och börjar skratta lite osäkert. Jag skrattar och förstår att hon letade efter nån som heter Åsa, och att hon själv heter Åsa. Och just jag (Åza) gick förbi då. Vad är oddsen?

Det var en av de konstiga sakerna som hände igår. Jag såg så himla mycket skumt igår.
Ett till exempel.. Jag stog utanför Åhléns och väntade in pontus och min mobil ringer. Jag ser att det är Basse som ringer mig, så jag svarar och han säger "oj jag ringde fel, meen jag ser dig" Sedan gick vi till varande. Och han berättar att han skulle ringt willy, men råkade ringa mig och i samma sekund som jag svarade så såg han mig.

Många sånna där en på miljonen grejer hände igår. Skumt.. Men men, ska korta av detta nu! Jag ska nog till Jasmin idag. Hörs senare


Jag har just insett att jag vuxit ifrån mitt gamla jag! Det började för några år sen tillbaka, och glidigt sakta isär.. Det har jag inte förrän nu förstått. (ni som inte vet vad jag snackar om så är det en jävligt stor förbättring)

Song's

Blir sur att denna inte finns på spotify


Spola fram till 1.45. Det är väldigt långt intro..


Inte heller på spotify =(

Skönt..

Nu har jag verkligen fått sovit ut as skönt, ledig idag as skönt, det är helg nu as skönt, har lite planer för helgen as skönt kul!

As fet frulle nu! Fick inte i mig någon mat igår :S (alls) Så käner att magsäcken har börjat ätit av mig innifrån! Måste skynda Ciao!

Tjo!

Nu kan jag inte hålla upp ögonen längre! Godnatt :)


ojojoj.

Jag somnar, hur jag än gör just nu. Jag sommnar liggandes, sittandes och nästan stående.. vill verkligen inte somna NU... Min dag har verkligen varit as bra, har haft riktigt rikigt roligt idag. Kursen är jätte rolig förden delen också. Hänt mycket skumma grejor idag, både på kursen och på stan. Kan berätta mer sen, just nu ser jag dubbelt, så kan inte skriva mer. Men jag lever! (Godnatt, om jag inte säger det sen)


Hej Hej

Klockan är nu 07.42 och jag har duschat påbörjat sminkning och kollat lite grann på vakna med the vocie!
Jag ska fortsätta sminka, klä på mig och äta frulle sedan är jag klar :)

Ha en bra dag! Puss

Inte ens värt att läsa..

Skriver för att fördröja tiden.. Jag är väldigt väldigt trött, håller på att somna hela tiden. Så Försöker göra nånting så jag håller ut tills kl 9 åtminstonde.
Biggest looser på tv förtillfället. Jag tycket det där jävla programmet går hela jävla tiden! Morgon och kväll, varje dag! Finalerna är lite roligare att titta på, då man ser skilland på hur dom såg ut i början och hur resultatet blev. Jahapp vad mer ska man skriva så man inte somnar? Just ja, har ju lite läxa att göra, kanske ska göra det? Fast somnar alltid när jag gör läxor. Och jag skojar inte, tror jag aldrig varit vaken och gjort en HEL läxa. Läser jag glosor eller nån bok så ligger jag oftast i sängen, så då somnar jag efter 10 min. Skriver jag nånting så blir det oftast i soffan så då somnar jag efter 20 min.

Roligt då vet ni det? Nej men får väl ta ett bad, ett väldigt låångt bad. Om jag sätter mig vid TVn nu så somnar jag på spört! blablablablalba.. Så nu har jag fördröjt tiden tillräkligt!



Vadskamanskrivahär?

Nyss kommit hem från Malin. Vi tog det lugnt och pratade om lite allt möjligt. Lekte med barnen också, dom har ju blivit så stora! <3

Jag är riktigt trött just nu, men ska hålla mig vaken så länge jag kan, eller a iaf till klockan 9? Men ha en bra ondagskväll, för mig blir det bara att ta det lugnt nu :)

Can not tell you why!

Ska hem till syster Malin idag, ska bli spännande ;)
Micke kommer och hämtar mig om en stund, måste käka frulle först! Men hörs Senare under dagen.


En bild jag tog i ettan, hade kunnat varit fin dock haha!


Sleepy

Jag har kommit från ett varmt (alldeles för varmt) bad. Mina fötter&knän bränner förtillfället.
   I morgon ska jag träffa systrarna, har hört möjligtvis att det blir lite supa också (kanske) Men ska upp tidigt på tordagen, så blir dock inte så sent. Har inte mycket mer att säga, än att jag känner mig väldigt pigg, peppad, glad, lycklig just nu iaf :) Ska göra mina kvällsrutiner nu och sedan krypa ner i sängen, ikväll kanske det blir bäddsoffan btw. (inte för jag och pontus har problem, utan den är jäävligt skön och mysig att sova i) (lite fler kanaler på den tv:n också ;) )




Hemma!

Frida kom och hämtade mig i morse, väldigt snällt! Vi gick på kursen och det var rätt soft där, jag hade hatat det om jag inte hade någon som jag känner där. Men nu har jag Frida så det är skönt, vi hade riktigt kul idag :)
Efter kursen fick jag även skjuss hem, tack! Sedan kom Jasmin och hämtade mig och vi åkte och handlade gottis. Vi kollade på två skräckfilmer och åt semlor (fettistisdag idag) och popcorn. Vi kollade på Saw 6 och The ..(nånting) Saw 6 var seriöst det BÄSTA saw filmen som gjorts. Gud vad den var bra!

Nu är jag hemma och är väldigt väldigt trött! Ska äta lite mat och lägga mig och kolla på tv. I morgon är jag ledig, men det innebär inte att jag ska sova förlänge, jag ska tillbaka till kursen på torsdag! J-vligt skönt att ha nånting att göra på dagarna måste jag säga. Kurs ledarna verkar väldigt snälla och hjälpsamma.


Detta är ett piggsvin!    Och detta ett vildsvin!


Detta är en Bäver!        Och detta en grävling!


Hahahaha jag dör! Så jävla kul! (detta är ett (har blivit) internskämt mellan mig och Frida)


Nu kör vi

Nu är jag färdig, Sitter och tittar/lyssnar på vakna med the vocie, ska bara packa väskan sedan är jag helt klar? Ja jag vet inte ens vad jag ska ha med mig, men men..
Öum.. ja.. Hejdå.. eller?


A little bit in love with you..

Måste bara snabbt lägga in en video som får mig att tänka på 2:an i gymnasiet, en bra tid på gymnasiet. När det fortfarande var roligt...



Låten (Tankar): Sommar, glädje, musik, spralligt, dans, sång, lycka, skratt..

S o v a

Jag är riktigt trött nu! Vilket är bra. Ska tvätta ansiktet och borsa tänderna sedan ska jag bädda ner mig. Jag ser dubbelt just nu så tänker vara kortfattad. Godnatt folket!

Sommarmys            på            Jasmins            altan


Sommar 09


Är väldigt sugen på våren nu!

Vem är inte trött på vintern? Kollat igenom gammla bilder, och gud vad jag saknar våren. Saknaden blir ju inte bättre av att titta runt på vår/sommar kläder heller!

Tro det eller ej

Jag gick upp nio i morse! Jag har fått 4 timmars sömn, men nu jävlar ska jag somna tidigt ikväll, för i morgon ska jag upp riktigt tidigt. Ska börja på en kurs som håller på i 6 veckor. Jag är verkligen opepp på det, eftersom det är varje dag från kl 9.15 till 15.00. Men jag ska försöka se positivt på det hela, jag ska ju gå med Frida dit som också blir dittvingad. Skönt att slippa gå själv iaf, och ha någon där att klaga med ;)

Nu blir det höja volymen på musiken och gå till köket och koka ihop en frukost! Ha en bra dag!

Dagens Köp

Detta är inte dagens köp, men saker jag glömt att lagt upp. Jag glömmer jämt, men detta var inte riktigt uppackat så vi säger att det är dagens köp!


Örhängen, puder och vit kajalpenna

Minneskort och ett spel

13 Februari 10


Happy Valentine's day

Vaknade alldeles försent idag. Så Pontus och mina planer är lite förstörda. Men Vi får göra det bästa av situationen. Jag försöker förtillfället få ur han ur sängen, han somnar om efter 5 sekunder efter jag sagt nånting till honom. Ska göra lite frukost på sängen till honom nu :)
Hoppas ni alla har en jätte fin dag med era kära eller era vänner/familj!


Nu har kära folket dragit ifrån mig..

Ida kom hem till mig runt 7-8. Bara chilla i soffan tills kl 11 då vi drog hit Britta. Gick och mötte henne vid konsum. Vi har haft det jätte trevligt, tagit det lugnt med riktigt tjejsnack och med öl,cider,shottar och vin. Nu drog de ifrån mig och jag ska dricka upp det sista ur ölen sedan gå och lägga mig skulle jag tro. Jag är väldigt trött, vilket jag är mycket tacksam över! Äntligen sömnig vid en "normal"-tid.
Godnatt allesammans! <3


Påväg och hämtar pulkan

En liten video innan vi mötte grabbarna med den rosa pulkan! Inte helt nyktra och inte världens bästa kvalité på kameran.. meeen en hälsning iaf.


Lite klarare i huvet

Nu har jag piggnat till efter ett varmt bad. Ska kila till konsum om en stund och handla köttfärs, blir taco ikväll. Kanske ska träffa Ida lite senare också, beror på hur hade tänkt att göra ikväll. Jag ska nog dricka lite, men ingen utgång eller så. Fattig och lite trött från igår.


Kommer tjataut denna låt, om jag inte redan gjort det. Men jag Älskar den!


Igår, iväntan på att grabbarna skulle bli klara. Anna med sin fina Pontus mössa haha!

Ta inte åt dig då!

Vissa kan ta åt sig när jag skriver om vissa personer här på bloggen, men vill bara tillägga att jag inte skriver om någon person som läser min blogg. (Och jaa, jag är helt säker på att denna/dessa personer inte läser min blogg) Punkt slut.

Grå, kall och trött

Vaknade för en stund sen.. Jag är helt slut i hela kroppen.
Blev bara jag och Anna som spelade spel, men vi fick oss några skrattatacker ändå! När vi hade spelat klart så blev vi uttråkade och letade efterfest, fick några napp men inget som passade oss (kräsna jävlar) Sedan fick vi idén att åka pulka. Så frågade Hampus om en pulka och ja förfan det hade han. Vi kom dock inte iväg förrän 03 inatt då vi mötte upp grabbarna. Väl i backen var det kul. Efter två timmar blev det dock utråkat och kallt, så drog oss hemmåt. Anna svängde av hem till mig medans vi andra gick hem till jesper. Blev bjuden på nudlar, var hungirg som ett as. Sedan var jag typ as tråkig hela kvällen höll på att somna medans de andra var typ as pigga.
Men jag vek mig kl 7 på morgonen och så drog jag och pontus hem. Men det var en mycket rolig/chill dag.


Pulka time!

Nu är 20 klädesplagg på, redo att åka ner för vilstabacken!
Whop whop, pulka time! <3

F r e d a g

Jag har sovit alldeles förlänge idag. Vaknade 11.40 och somnade 2 i natt. Ställde klockan på 10, men samma gammla visa är ju att jag stänger av den i sömnen. Anyway.. Ska sminka mig nu sedan dra mig ner på stan titta runt lite innan Anna kommer till stan. Hörs lite senare! Ciao

Natti Natti!

Har så jävla ont i ryggen, denna stol är inte bra för att sitta framför datorn så många timmar isträck som jag gjort nu. Har lurat på en ny header till Sanna, och nu vart den klar! Jag blev mycket nöjd med den. Jag passade på och gjorde om lite mer på hennes blogg! Höhö, jag hoppas hon inte misstycker. Hon vet alltså inte om att jag gjort om förutom headern, det vet hon om. Men får se hur hon reagerar i morgon.

Jag tror jag ska ta och lägga mig i sängen och kolla på How i met you mother. Jag tyckte verkligen inte om det programmet när det började, jag snarare avskydde det! Nu tycker jag det är skit bra, konstigt nog?
Aja Godnatt med er!

Ska jag, Ska jag inte?

Jag är så sugen på nånting, vi har popcorn hemma MEN inget att dricka :(
Saften är slut, ingen juice och ingen cola! (nej gick inte och handlade, fick bättre saker för mig)
Bara mjölk och vatten, vilket är sjukt äckligt till popcorn! Men ändå sitter jag och funderar på om jag ska poppa ändå, men vet att jag kommer ångra mig. Ska jag, Ska jag inte?

Det tillochmed ser äckligt ut med vatten!!!!



Give me, give me, give me! Du får tusen spänn! Komigen!


Vem kommer inte ihåg?

Sagan om saftkalaset! Och sagan om tvreperatören!
Kommer ihåg hur mycket man nötade ut dom! Varjegång jag var på dåligt humör så satte jag på dessa videosar.

Tyvärr kunde man inte lägga in dessa video, men kolla på länkarna här :)
SAFTKALASET

TVREPARATÖREN

Hahahaha, tv reparatören är ju helt klart bäst! Har sett den 3 gånger nu har väldigt magkramp just nu. Alltså denna video är rolig från början till slut, 5.17 minuter av skratt!

"Stjärthål, stjärthål, stjärthålet! Med dadlar!"

Om ni inte sett dessa, ta er tid att kolla på dom. Detta är humor på hög nivå!
Iaf "Tv reparatören"

Om du inte frågar varför skulle han svara?


Nej någon promenad blev det då inte.. Men har varit duktig och gjort mycket goda hemmagjorda hamburgare med pommes till. Nu en värktablett för mensmagen sedan en tripp för lite inhandel till kylskåpet.


En bättre start

Nu har jag väl återhämtat mig (så mycket jag kan).
Inte gjort så mycket sen sist jag skrev. Blev lite dricka hemma hos Hampus och Willy i lördags. Blev lite Kolasås-"krig" på kvällens slut. Men det var gott. Kom hem vid 4 tiden (på morgonen) kanske det var?
Sedan har jag varit hos pappa, ätit pannkakor. Jag har fått ett Tvspel och ett minneskort till Nintendo 64 från tradera. Har ätit massvis med chips och dip, cola inblandat också. Har gjort design till Sannas och Marias blogg.

Legat i soffan som en ruttenpoatis, men jag kan stå på benen någorlunda rakt nu.

Idag ska jag ta en promenad i det fina vädret vi har hade jag tänkt. Men tanken brukar vara långt ifrån handling ibland. Imorgon kommer Anna hem till mig med massa sällskapsspel, så kommer det lite folk hit och spelar spel och dricker lite grann. Det ska bli mysigt tycker jag. Men nu ska jag dra i lite silkesdroppar i mitt nytvättadehår :)


fight for this life

Now every day ain't gon' be no picnic 
Life ain't a walk in the park
All you can do is make the best of it now
Can't be afraid of the dark


Inget att säga

Sorry för uppdateringen, men ingen lust att blogga just nu. Så kommer väl tillbaka när jag känner föré helt enkelt. Ha det bra så länge allesammans :)

Fortfarande inte uttjatad



En massa cred till mina vänner, värmer i hjärtat att ni finns! ♥


Puss på er!

Ni är underbara ska ni veta, tack för att ni finns mina fina storesystrar! ♥


ps. och mina vänner! <3

.

Jag önskar jag kunde säga att du inte är nånting i mina ögon, men då skulle jag ljuga.
Min hjärna blir nollställd varje gång någon nämner ditt namn, en sak är säker.. jag spyr på tanken av att vi lever under samma himmel.









"Pålitta dig, Pålitta mig?"

Nyss tryckt i mig två feta tacorullar (tortilla som det egentligen heter) Nu ska jag byta om sedan dra till fröslunda folket på "lite" dricka! Ha en bra lördagskväll!


drägg

Nu är pöjken min och hämtar pizza från målet. Skönt behöver verkligen nånting just nu, så pizza får duga...

Stå för din sak

Skiter i det där för alla snackar ändå
Vill inte va nån annan så jag tackar o går

Kolla man på toppen så är livet så trångt
Där alla känner alla o dom glider på nån

Ha gått igenom mycket men den drömmen är kvar
Så många krokben men jag stampar sönder dom ja

Jag skulle kunna smälla glas och tugga betong
För att konfontera dessa snubbar under en rond

Stå för din sak
Du kommer att förstå, när du pratar med mig
Stå för din sak
Du kommer att förstå, jag är inte som dig


Sommar?

Det blir ju bara varmare och varmare ute, kanske lite tidigt att påstå att sommaren är på väg men snön kanske försvinner ganska snart? Hoppas!

Sommar 08 en mysigdag i vilsta med öl, pipa och mat.

Tatuering

Jag är kär! ♥ Älsklingstatuering

Han har ritat den och hans syster tatuerade den.
Den är inte riktigt klar än dock, han ska göra lite mer kring den :) Men den får se ut som den gör ett tag till.


GodMorgon!

Nu har Anna åkt ifrån mig, buhu!

Onsdag:
Stekte en massa pannkakor till Pontus systerdöttrar och hans syster. Satt och myste med glass och sylt till! Klockan halv sex fick jag skjus ner till stan och gick in på bolaget köpte lite vin. Anna kom och vi tog bussen hem till mig. Drack vin, vi blev bjudna på mycket god mat av mannen. Och vi fick ett impulsryck och började slita fram hela garderoben och alla skor för att sedan dra till krogen. Vi var fulla och glada på vägen ner, väl framme tog vi klackarna i taket! Vi hade en hetsigt tjejsnack på toan med 4 tjejor, en av dom läser mig blogg (skryyyt haha;), Det var trångt och svettigt upp på dansgolvet, Vi blev bjudna på en cider men killen klunka upp hela efter vi tagit två klunkar av den. På vägen hem lekte vi bergklättrare. (som två barn i en stor snö hög). Mount kebnekaise och Mount eskilstuna var mitt på torget! Haha! Mount Fröslunda var det största och det roligtaste, Vi kom inte hem torra kan jag ju säga..

Torsdag:
Vakna upp skit bakis, Anna gjorde goda pannkakor till frukost *mums! Sedan låg och dega hela dagen. Vi hade lite tjejmys med att måla naglarna och sånt, på kvällen drog vi till Ica köpte en hel hög med godis och chips. Satte på 3 filmer. Wrong turn (sett den 100ggr innan) Rec (enligt mig den bästa skräckfilmen som finns, anna och pontus sket på sig!) Miss march (en jävligt rolig komedi!)

Fredag:
Vakna för nån timme sen, Anna har dragit till tåget och jag är skita trött, ingen aning om vad som händer idag. Men det får vi väl se. Tog en massa kort från helgen tänkte jag säga, men sen onsdags och torsdags men dom är helt borta från kameran? Tråååkigt, så inga bilder kommer upp tyvärr. Kanske på Pontus tatuering lite senare!
Men ha en bra helg allesammans! :)

blogg.se är cp

Har inte kunnat logga in förrän nu. Men gårdagen var klockren, nu vi sitter med chirre och massa godis och kollar skräckfilm! Nu ska vi kolla mer film. men måste möblera om hela vardasrummet för att kunna sitta bra och se dataskärmen.. Men jag är för lat och hjälpa till så sitter och skriver här.

HaHa anna sa nyss :" jag vill inte lyfta för mycket, jag har målat naglarna!!"

Nej men Nu är soffan klar, skriver mer i natt eller i morgon! Ha en bra torsdagskväll! :)

Vi kör ba!

Nu drar vi ut, ska gå ner så tar ett bra tag mouhaha! Men vi ses i dimman gott folk! <3


Maaahahaha!

Klockren

Några ord..

Att vara hjälplös är bland de värsta känslorna som finns, att känna sig otillräcklig likaså. Jag vill inte att mina nära ska må dåligt (vem vill de?) Men när de mår dåligt, så mår jag dåligt. Vill dra över deras smärta till mig. Jag tycker dock inte om när folk tycker synd om mig. Kanske därför jag håller allt inne för mig själv, hehe? Men nu är det väldigt många nära mig som inte mår bra, och jag vet inte vad jag ska ta till (absolut inget själviskt menat)
Men jag tänker på er allihoppa, varje dag! 
Jag hoppas allting löser sig/ordnar sig/blir bra på ett eller annat sätt.

Ni vet vilka ni är

La Música

Lite skön musik på högsta grad när man tar ett bad!


Tappat en nagel !

Fuck, jag har tappat lillfingernagel :( Nu är det ju skit fult! Försökte klistra dit den med nagellack men den lossnade när jag rörde vid den :( Nu måste jag ju ta bort alla naglar, har bara haft dom sen i lördags ju!

Dåligbild, man ser knappt. Men det är franskmaikyr med silver och glitter. Skit fint, men utan lillfingert är det inte lika snyggt. Fast hellre lillfingret än typ pekfingert eller tummen :) Lillfingret är nog det bästa stället att tappa nagelt på.



haha märkte ni hur jag vände humöret där? Första "Fuck, fan också!" Sen, några rader efter "Jo men det är det bästa stället att tappa på :)" jävla skitzohumör idag.!

Sömnbrist

Jag somnade kl 10 i går, fan vad glad jag var. Men klockan 2 inatt gick pontus på toa och sedan la sig igen och då kunde jag inte somna om! Klockan 6 i morse somnade jag. Klockan 7 ringde väckarklockan, nu kan jag inte somna om. Har fått för lite sömn så mår inge vidare, så följde inte med pontus till tatueringsstudion =/
Idag får jag fin besök från strängnäs, ska bli mysigt :)


För er som inte fattade vad jag menade i mitt "diss" inlägg

Ana Maria
om Diss: om du inte förstår denna reklamfilm då vet jag inte vad jag ska säga.. de vill få fram att man ska dela upp sin betalning (om du inte fattar det). ha en bra dag!

Svar: Jo jag fattar det, men det jag menar var att det är dåligt att han inte har råd att köpa grejorna så han måste spela musik för att samla ihop dom! Dom säger att det är puckat och ska köra på delbetalning ist, men det puckade är att det var för dyrt. Vilket sänder ut ett budskap från reklamen att det är för dyrt där...

Nu ska jag försöka få i mig frukost, och lite c-vitamin. Jag har blivit mycket piggare av dom tabletterna!:)

TACK john blund !

Jag börjar bli trött, det sticks i ögonen på mig och jag sitter och gäspar!
Fyfan vad bra, för i morgon ska jag iväg halv nio för att kolla på när pontus gör sin första tatuering.
Den är GRYMT snygg, han har gjort den helt själv och hans syster ska tatuera in den. Visar bild på den sen.
Men nu ska jag sova så jag kommer upp i morgon :)



Haha fyfan (dagens hår?)

Jag sov med skruvar inatt, det blev inte alls som jag tänkt mig.. Mitt hår tar över 2 timmar och locka så tänte denna metod måste vara lite lättare. Jag gjorde lite fel när jag satte dit dom så blev inte alls fint är jag tog ut dom i morse. Som ni kanske ser? Så fick bli en toffs ist..



Jag är väldigt nyvaken så ser inte så pigg och fräsh ut trotts mascara!

Orkar inte

Ska städa hela dagen idag =/
Diska lär ju ta en bra stund, vi har inga glas rena, inga tallrikar inga bestik och vi har ett ton av allt.. kastuller och skit! Kläder överallt, har inte packat upp väskan från helgen. Nej det är kaos här hemma så storstädning på G!

Grattis tjejen på 20årsdagen!

(hon åt vänster)


Diss

Alltså denna video är så jävla FAIL!
Han har inte råd att köpa sina saker, så han går ut för att samla in pengar genom att spela musik..
Ser ni inte något konstigt?

Svar: Han står utanför Mediamarkt som dom gör reklam för! Så jävla fail! Det är alltså fördyrt att köpa på mediamartk.. eller? Nej denna reklam lär inte sälja så bra, iaf inte om man ser detta misstag!


Inte riktigt som jag planerade..

Har ätit frukost nyss.. Jag ställde klockan i morse så jag skulle komma upp i tid, men jag ställde den på 01.00. Fråga inte varför. Mina planer för idag är förstörda, men nu ska jag ta ett varmt bad, jag håller på att frysa ihjäl! Have a good day! ♥

Bilder

Inte ofta jag lägger upp festbilder, men tycker det är på tiden att jag gör det, har inget bättre för mig denna kalla söndagsnatt!
Bilder från min och Annas kamera


haha så jävla skön bild! Partypoopers?



Anna var på hugget hela kvällen


Jag och Sannorna


hahah alltså, vems hand på stefans höft? The thing från The Addams?


Fler bilder från Sannas kamera senare :)


Ditt namn eller något annat som förklarar bilden