Bekännande

Har kollat på the notebook, oh shit i helvete säger jag bara. En Underbar film! Så jävla fin men så mycket tårar haha.
Skulle ha pluggat lite idag men så blev det ju inte. Kanske borde gjort de för läraren lät lite arg på oss :S are we in trouble? yeye.. Sitter och stirrar på vodkan som är kvar från ihelgen, ska man förbruka den i helgen igen? Dont know.. Skulle vara roligt.

Vet inte varför men har blivit så konstigt irriterad på din bessewisserhet ibland allstå, Ingen aning varför.  Jag har många Vänner som är mycket envisa och bessewisser som jag inte blir irriterad på. Men på dig blir jag faktiskt det? Varför vet jag som sagt inte. sry dude! men thats the way it is.. får försöka tränga bort de om jag ska vara ärlig, från och med i över morgon ska jag ej tänkta på det mer!

pz ♥

Häärlig känsla!

Gud vilken skön känsla!
KOllade på mitt schema vilka ämnen jag har och vad jag ska plugga på..
Har bara historian kvar att göra :O visst det är ganska mycket jag ska göra där (hela kursen)
Meen jag hade 5 kurser som jag låg efter i för en måndag sen :D känns väldigt skönt faktiskt om jag ska vara ärlig :)
Så nu är de bara köra i gång med det jobbigaste av alla ämnena, den som inte tycker Historia är tungt måste vara ett mirakel barn ;)

pz ♥

YES

Har nyss kommit hem från en skön skoldag.
Åkte till skolan och mötte Sofia, JAG FICK MIN efterlängtade kebab! mouahha
Kom till skolan och hade inga lektioner, hade redan hört redovisningen dom hade :) Så jag och sofia gick upp och jobbade vid datorn. så ja gjorde klar religion (islam) och projektarbetet är helt färdigt nu! :D

Sedan åkte sofia,anna och henns kompis och betalde sterioanläggningen! WHO! Så jävla skönt..
Efter det gick jag och sofia till tryckeriet och hämtade våra böcker! YES,, dom blev nice ;)
Så jävla härligt att allt börjar arta sig! Nu ska ja titta lite vad jag kan plugga. ar ändå inget bättre för mig idag så =)

pz ♥

VILL HA KEBAB!

God morgon! Sitter med handduken över mitt huvud just nu och letar efter nån som vill äta kebab med mig, Har fan ringt runt halva stan men ingen jävel kan :( Den ända som ville var Ida, men hon var magsjuk! haha typiskt. Hon som är min kebabtjej! Jaja, jag får väl skit i det och äta nånting annat innan jag åker till skolan :)
Jag ger upp hoppet! Eller aa sofia kanske vill men hon sover ju, och så klart går inte väcka henne :O Så väntar en halv timma till o se om hon vaknar? ;) Om inte nån läser det här och ser mitt desperata hjälp och vill äta med mig? NÅGON?

Haha, jävla tjockis jag är :D Ne nu får jag skärpa mig, har sovit dåligt så känner mig övertrött.. Så är ganska flum just nu. Meeen ja. NU ska jag inte skriva mer.
pz ♥

nöjd!

Är het klar med projektarbetet nu, så himla skönt. Ska bara lämna in projektrapporten eller vad de nu heter, vi har lämnat in boken till tryckeriet iaf :D Häärligt! Det tar sig, hade vääldigt mycket att göra för nån vecka sen och vips så är det mycket mindre! Egentligen är det inte ens jobbigt att plugga, det är det att bara ta sig orken att sätta sig ner och göra det, men när man väl börjat så tänker man inte på det. Och när det väl är klart så är man så nöjd och glad! :D

Nöjd nöjd nöjd, mannen här är jätte nöjd! XD Någon som kommer ihåg det gamla tv showen ?

Har suttit och ätit chips och kollat på när pontus och basse spelar tv spel i typ 2 timmar nu haha :P
så nu ska ja kolla tv och försöka sova lite såjag kommer upp i morgon! :)
pz ♥

Kramp i fingret

Hej hej, Har suttit och pluggat sedan jag kom hem tills nu, ska fortsätta snart. Tänkte bara skriva ett litet inlägg snabbt bara =) Har suttit och skrivit och skrivit, så har kramp i mitt finger just nu (jag håller inte pennan som man ska göra egetligen, så får vääldigt ont av att skriva) Har liksom skrivit 9 A4 sidor, haha inte skönt  :P

Så nu ska ja vila en liiten stnd och sedan fortsätta har itne mycket kvar med det jag håller på med men lika bra att göra klart när man väl är igång!

pz ♥

Har ni sett?

Haha, alltså detta är kanske lite läskiga filmer för vissa och lite groteskt, men kollade på de här förut för längesen och tycker det är skit kul iaf :D


"Salad fingers"  Kan vara ganska läskig, så känsliga tittare har jag varnat nu iaf :)

 
"Happy tree friends" Det gick på Mtv förut, så jävla roligt! Söta små djur som gör illa sig väldigt mycket på olika sätt

Öm i fötterna

Har inte hunnit skrivit på hela gårdagen, Först vaknade jag och skyndade mig upp och åkte till pappa där alla syskon var (inte alla men många) Min systerson Lukas är de sötaste ever, Han pussa på mig hela tiden och busade. Så söt är han!
Sedan kom jag hem och beslöt mig att jag skulle följa med sofia och hennes vänner ut. Så jag hoppade in i duschen och gjorde iordning mig, Men blev klar ganska sent så skulle inte hunnit till sofia. Så jag stannade hemma med pontus som inte heller han dit han skulle. Så vi släkte ner ljusen vid halv nio och mysde och drack. Efter jag hade blivit lite full så tog jag bussen och mötte sofia och henns två vänner lotta & janna. Vi Dansade på golvet helt själv, för de var inte så mycket folk ute vid den tiden. Sedan så drog janna och lotta så det blev jag och sofia. Och Joannas kompisar drog så hon hänka på oss. Det var mycket kul kväll må jag säga :) Hade grymt ont i fötterna dock ;O Är fortfarande lite öm...
Men bussresan hem var väldigt underhållande.

En svart kille började prata med oss (mig och Pontus) och sa lite roliga saker.
"Jag hade inte åkt buss om jag hade körkort, för mitt körkort har tagit polisen! MITT körkort har tagit polisen!!"
"Min pabba är bussförare , mammas död!"
"Hallå bussförare? Bussförare!? ser om du vill.. Jag röker hasch! Hon tog mitt körkort, just därför! Jävla bussförare! Min pabba är en sån!"

Det var väldigt underhållande, han sa också till en som skulle gå förbi, han ba "Sprang !! Men sprang då!! "Och viftade med händerna att han skulle förbi :D
Rolig snubbe, JUST ja han sa också "varför ni bor i fröslunda det är bara infandra (invandrare)som bor här, du vet jag är neger! "

Jaja nog om det, nu ska ja ta o äta någonting, jag håller på att tina bort, har itne ätit ordentligt på tre dagar nu :S KOnstigt för att vara mig , men men.
Hoppas alla har haft en trevlig helg!
pz ♥


har fått i mig lite bira ;)

Oj har inte skrivit under hela dagen, men jag har ju ändå inte gjort nått speciellt ändå?
Gick på stan med sofia,anna och emma på stan efter skolan. Sedan fortsatte jag och sofia en liten stund efter anna och emma tjockade sig på subway ;) Sedan drog jag hem och diskade och somnade som en stock :S Sedan kom Basse hit och de blev xbox 36 och massa chips n godis när jag vaknade till :)

Nu känner jag mig ganska trött, så ska sovam Tror jag ska till Pappa i morgon, min 42 åriga bror kommer till eskilstuna med sina två barn, så måste ju säga hej, var ju trotts allt typ 2 år sen jag träffade honom. Och Sara min syster från göteborg är ju också på besök i eskilstuna med sin lilla son Lukas, och de är ju inte varje dag heller. Så Man borde försöka pallra sig upp och åka dit, ska vara där runt tolv fick jag höra.

Hoppas alla har haft en bra fredgskväll
pz ♥

26 Mars 09



Jeans; Fornarina
Tunika; Åhléns
Örhängen; Gina

Media är en skit linje enlig mig

Hej allesammans! Har haft en fullsekat dag, typ :P Skola vid halv elva till 20 över sex, där emmelan var det teater "Ringo" Såg den för precis 10 år sen när min syster spelade i den som ringo! Men det var kul o se den igen, kände igen allt, fick lite flashbacks :P Men nu var det mera skådeseplare man kände igen, kul och se tycker jag! Dom var skit duktiga. Blir lite avis eftersom jag gillar också teater, ville bara springa ner på scen och vara med dom :D haha, men nee jag går tråkiga media, tur att man har roliga klasskompisar iaf :P

Har nyss tagit lite kort till projektarbetet, men gick ingevidare. Det ska lämnas in på nästa fredag så vi måste vara klara i morgon så vi kan lämna in boken och låta den tryckas :O Men det löser sig :)

Nu ska jag försöka plugga historia, skulle gjort de för ett tagsen men blev massa annat i vägen :)
Slänger upp gårdagens och dagens outfit nu snart också :)
pz ♥

Våffeldagen

Hej hej, har nyss kommit hem, har varit hos pappa. VAr en väldigt kort skoldag idag. KOllade på en kort film på första sedan, gick jag och sofia och dansade själva i danssalen. jag lärde henne det hon hade missat, och efter det blev det mest flum (som vanligt) ;D
Sedan drog jag hem gick en ganska lång promenad med Ebba, och därefter till pappa. Det är ju våffeldagen idag. Så jag var ju tvungen att åka till våffelpappan, (Han är då väldigt känd för sina våfflor, eller inte just våfflorna de är nog mest att han Alltid gör våfflor när man hade någon som sov över eller besök. då Blev han våffelpappan typ)
Det var mysigt, satt och pratade om allt möjligt, Hans ena bror och hans fru kommer på min student! Blev väldigt glad när jag fick höra det. Alla hans borser och syster bor väldigt långt här i från och man ser inte dom  ofta alls, så de ska bli roligt :)

Fick liote pengar också så ska shoppa skor och massa student grejor också;D woho! LÄNGTAR!
NE nu ska jag laga mat till min kära man innan han kommer hem ;)
pz ♥

Brandman på svengelska är tydligen samma som på svenska!?

Nu har jag gjort allt jag ska/skulle gjort denna dag. Jag har varit i skolan sedan var vi på brandövning ,med the"barndman" haha! Fick lite fina blåmärken och ömhet av den lilla lekstunden. ajaj. Borde operara min kran kanske? Den är lite ivägen när jag går, slår bara i den hela tiden XD haha!

Efter det iaf så fotade jag och sofia tog en jävla tid att fixa sig. Skulle köra framtid idag. Så vi viste inte riktig hur vi skulle göra, men det löste sig. Blev rätt collt ändå =) Medans vi höll på med fotograferingen så käkade vi vofflor och en macka också :)

Här en bild som vi tog, oredigerad då..


Nu ska jag fundera på om jag ska sova /tv eller plugga :) Tror de blir sängen, får se :)
Godnatt iaf, peace ! ♥


Kors i taket!

OH SHIT! Jag är så himla stolt över mig själv! Detta trodde jag aldrig om mig själv.. Jag har för det första pluggat Första gången på ett år! plus på den. För det andra gjorde jag klart en HEL kurs på två timmar... Gissa om jag är stolt, jag trodde jag skulle dö när jag tog fram alla papper och skit till den kursen, sen började jag och det gick väldigt snabbt, tänkte först om jag gjorde fel eftersom det var så lätt, Men det gjorde jag inte. Och NU är jag äntligen klar.. Ni kanske tänker amen en hel kurs konstigt, alla kurser är ju snart slut. Men grejen är den att jag hade inte gjort nånting på den kursen..Den började i början av trean och jag gjorde en uppgift som tog 10 min.. Första uggiften bara. Sen resten av alla uppgifter man skulle göra gjorde jag klart. Så skönt att ta bort den ryggsäken från axlarna, nu är det "bara" 4 uppgifter i historia och 2 i religion.. o sen är de ju mdk och arl aku eller fan vad det nu heter? :S
Tror inte de är någe mer. Alla kurser utom dans iaf. fast nu är det ändring på det! :D

Hoppas alla har haft en lika bra dag som mig!
pz ♥

23 Mars 09

Skolan                                                     Dans (dansa dock inte i cardigan)



Cardigan; Veromoda
Tshirt; Gina
LInne;Gina
Jeans; Gina
Blå linne; ? Tror åhlens
Leggins; HM
Sjal; HM

Måndag

Kommit hem från skolan nu, skönt. Vi har gjort klart dansen, haha fyfan vad den är rolig! :D
jaja nog om det, nu ska jag hitta fram lite saker /papper jag kan plugga på:P Ligger fter i ganska mycket, Måste ta igen så mycket jag orkar ganska snart iaf =)
Ska handla snart också, vet inte när men snart hoppas jag.

Men nu ska jag fortsätta med mitt.
pz ♥

Ibland förstår jag mig inte på dig

Har inte så mycket och säga denna dag, den har varit lite väl konstig om man säger så, har tvättat idag mer än det har jag nog inte hunnit gjort. Seg dag men ändå skönt! Ska kolla tv nu och försöka sova, det är ju trotts allt skola i morgon :|

pz ♥

7 missade samtal + 1 sms

"Hej varför svarar du inte? Svara när du kan. Älskar dig. Mamma"

whaaaat? :S

21 Mars 09




Vitlinne; HM
Svart spetslinne; Gina
Jeans; Replay

Lördag!

God morgon! Vaknade nyss, vet att de e lite sent kanske men somnade runt fyra så de e lugnt :)
Idag blir de nog lite små party maybe! Längesen känns det som! Fan sen kryssningen, okej inte så längesen. Men längesen för att vara mig. Exempelvis fick ett sms igår där det stod vad gör du? festar du eller ? :D
Jag svarade nej sitter hemma och tar det lugnt. Vet ni vad jag fick för svar? "hahahahahahaha! Ofta :D"
Jahapp..Alkis varning? Näe jag lever bara livet! Och jag väljer supar livet, för de tycker jag är kul :)
Nu ska jag hoppa in i duschen eller a snart =)

pz ♥

Oxfilépizza <3

Det blev pizza idag, Oxfilépizza! FYFAN vad mätt jag är! :P
Nu ska jag fixa mig lite har gått runt i mjukis hela dagen, Tror det inte blir någe party ikväll, kanske lite dricka men inge mer.
Hoppas ni får en bra fredagskväll

pz ♥

God Morgon!

HEJ fredag!  Skönt att det är helg, inte för jag tror jag ska festa för jag har nada pengar =/ känns lite surt för jag tycker om att festa på helgerna. Eftersom alla andra gör det. Ne men jag kanske får dra till min kära syster, eller häsla på pappa. Han är på sjukan förstår ni.. Men men Jag ska nog ta en varm och skönt dusch och sedan laga lite mat =D

Någon som har nått tips på nån maträtt som jag kan laga?
Jag äter allt :)

pz ♥

Skön låt



Djup och bra låt tycker jag, hitta den ganska nydligen. tycker om den faktiskt :)

19 Mars 09



Sjal; HM
Tröj/jacka; Gina
Linne; Gina
Jeans; Fornarina
Örhänge; Gina

Torsdag

Heeej blooggen! Förlåt om jag inte skrivit på hela dagen! (A)

Ne skämt och sido, var tvungen att skriva sådär för jag och www.fotini.blogg.se skämta om det innan jag drog hem. Var parodi på en annan bloggare. Ne men jag har itne skrivit nånting idag för haft fullrulle sen jag vaknade.

Åkte till skolan vid halv nio har varit där till nu, kom hem nyss :) Så jaa. Hämtade student mössan idag! Jag vet jag är lite seg, alla har redan hämtat för typ 1 månad sen typ. Jag och sofia var bland dom tio sista ungefär, om jag kollade rätt :P
Dom som inte vill ta studenten? Jo för fan ska bli så jävla röj!!

Föresten, vi i eskilstuna får inte dricka på studenten för att kungen kommer hit och ska fira! ALLSTÅ suug hårt! Räcker de inte att ni pajjar när vi ska åka flaket? Men men, alla kommer dricka ändå.
JUST JA! Skulle Säga till alla att vi får bara dricka champis frukost i djurgårsparken inte någonannanstans, enlig en bajspolis som Ida pratat med! Så alla etuna bor vet.

NU ska jag laga lite mat och sedan försöka sova, eller kommer nog somna. (eller jag ska nog inte säga nånting för ettu senare kommer säkert ett inlägg :) Man vet aldrig med mig. =)
Hoppas alla har haft en bra dag iaf :)

pz ♥

<3


Kärlek som varat i 2,10 år <3
Blir fortfarande varm i kroppen när jag ser dig! Älskar dig

...

Varför ska all skit hända när man mår som bäst...

Glader!

Jag är så himla glad idag! :D
Solen har skinit och jag börjar bli bättre, Lyssnar på massa musik. som jag blir glad av :D Väldigt skönt faktiskt =)
Allmänt glad helt enkelt :) Måste ju vara vår känslorna som kryper fram nu när jag tänker efter? Ja, Det är det nog fan!

Härligt! :D
Hoppas ni har haft en bra dag hitils med solsken!

pz♥

18 Mars 09



Sjal; HM
Linne tröja; Åhléns
Jeans; Lee

Har saknat solen!

Det är ju så underbart väder ute just nu!
Varit ute med hunden för ett tag sen och ville inte gå in för det var så skönt i solen, Har verkligen saknat den!
Jag har varit ganska kreativ idag, har hunnit städat och lagat mat och gått ut med hunden, vet inte varför jag jag är Alltid så kreativ när jag är sjuk. inte annars, om jag är friskt degar jag nånstans :P konstigt de där. Samma sak när jag är bakfull också, då jävlar städar jag :D

 Min berömda köttfärssås =)

Nu ska jag fortsätta med det jag gör, vet inte vad jag ska göra men de får vi se. rensagarderoben kanske? jag rensade bara en kofta och ett par jeans förra gången, behövs rensa mera, allt får ju inte ens plats där inne :P
Ha en frotsatt bra dag!

pz ♥

Goodnight

Dagen har varit väldigt långtråkig.. Har inte haft ork till att göra nånting, har visst städat lite grann, men mest legat och kolla film, lagat mat, och fixat bloggen.

På tal om ingenting måste jag bara säga en sak, kolla på tv just nu. Och den där reklamen när dom sjunger i duschen. Alltså han som sjunger med dockorna "opera typ"  Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. Tycker han är väldigt läskig.. Klarar inte av att kolla på den reklamen. Som dom där cheep reklamera, är inte dom liite uttjatade? jo!

Jaja nog om det. Jag ska väl försöka sova snart. lite te och macka skulle inte skada just nu känner jag! =)
Godnatt mer er!

pz ♥

Ny design

Nu har gjort om min blogg lite grann, jag är inte super nöjd men de får duga tillsvidare :D

Nu ska jag hoppa in i duschen, hoppas alla har haft en bra !

pz ♥

Kolla vad jag hitta!

Från kryssningen, matilda hade spelat in när emma trampar mig på foten. HAHA vilket jävla skrik jag har ?:S
Låter som jag stoppat nått i halsen :P


Morrn!

Då var man sjuk då.. Trodde min halsont skulle gå över men nu är jag täppt i både bihålerna och näsan o halsen. Usch jätte jobbigt, Och sen huvudverk på det. (som grädde på moset liksom ;)
Solen skiner ju idag igen, vill ju göra nånting dåju.. men får sitta och titta ut lr nått. Skulle varit med joanna idag men, ja som sagt är sjuk.

Kanske får tvätta eller göra nåting annat. Någon som vet vad man kan hitta på när man är lite små sjuk?

pz ♥


Bli medlem :)

Gratis skor här! Ganska nydligen blivit medlem, men kan ju alltid testa och se om man får några gratis skor :) Skadar ju inte att bli medlem? eller ;) http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=3273

HAHA!


Nått på tv ikväll?



Ännu en måndag, och snart 80 dagar kvar till studenten, jag börjar bli lite skraj/nervös/uppspelt över det. Fatta det är bara 84 dagar kvar! Längtar till döden, fast ändå inte. Vet inte vart jag ska ta vägen! haha

Jaja, vet inte vad jag ska hitta på ikväll.. Tror jag ska bara vara hemma och dricka te. Inget fint väder ute ändå så det spelar väl ingen roll :P

Vet ni om det finns något bra program på tv ikväll ? :)

Godmorgon!

Godmorgon!

Tror pontus har smittat ner mig, har väldigt ont i halsen, tänkte dra på första lektionen idag, men det är dans så skulle ändå inte vart med. Så jag sket i det. Tänkte mest gå för sofia men hon är inte vaken :P haha

Fick ju lite kläder igår av cassie, här är två tröjor som jag fastnade lite extra för :P speciellt den åt höger


Ne nu ska jag försöka plugga lite i det jag ligger efter i. Skulle behövas tycker jag. Så vi hörs väl lite senare.

pz ♥

14&15 Mars 09

14 Mars 09



Skjorta; Gina
Bälte; Gina (följde med skjortan)
Halsband; Ur&Penn
Leggins; HM

15 Mars 09



Skinjacka; Wearit
T-shirt; Lindex
Sjal; Stadium
Byxa; Fornarina
Väska; unknown

Går inte lägga upp bilder ? =/

Min dag har varit väldigt bra. Min syster ringde mig och frågade om jag ville hjälpa henne med att shoppa lite. Så jag tog på mig kläder och fixade till mig lite snbbt, sedan drog vi till tuna park. Där Shoppade hon en massa, och jag blev så himla avundsjuk för jag är så lus pank. Hittade min jeansjacka jag ska köpa! FY vad snygg den var. Ge mig 300 så köper jag den på engång!

Sedan drog vi hem till henne och umgicks lite granna, efterdet så träffa jag pontus och vi drog till konsum ochc köpte oss lite chips och dom nya cheese doodels (med chili smak) Dom sög btw. Smakade som vanliga ostbågar, Inte värt ett öre. Men men ostbågar är ju gott iaf. Vi kollade på beck en stund, sedan ringer cassie och frågar om jag vill ha lite kläder som hon hade rensat ut, Och SJÄLVKLART vill jag det =D Var typ oanvända kläder som hon aldrig använt och inte vill ha. Så varför inte ;)

Nu har jag och pontus ätit upp alla chips och kollat färdigt på beck, så snart ska väl vi sova. Hans syster är här på besök och ska sova här, mysigt.
Ne nu ska jag dra, Försöker lägga upp bilder men det funkar inte :(  Men får se om det funkar om ett tag, annars får jag väl lägg upp i mrogon :P

pz ♥

Släng vinterjackan?

Kan inte lägga upp bilder? vet inte varför, men jaja.. Får väl göra det när det börjar att funka.

Vakna ganska nydligen, ska käka frukost och sedan njuta av solen. Ni Eskilstuna bor har ni kolla ut? Ni andra kanske också har sol, vet inte?
Här är det iaf 10 grader varm, och solen bara gassar på! As härligt. NU nu Kan jag ÄNtligen använda min skinjacka! Har saknat den så himla mycket. Jag har fortfarande inte packat upp kläderna från kryssningen, mysigt :S Och juicen ligger kvar tror mackorna också gör det. Äckligt. ska slänga hela skiten, utom kläderna och de förstårs.

Ne nu ska ja palla mig upp från sängen och säga godmorgon till min kära man.

pz ♥

Elica + Malina

Hallo!
Sitter nu hos min syster med min andra syster ockå och deras barn. Fy vad söt hon var, Den ny födda alltså. Elica heter hon. Dom sitter just nu i vardagsrummet och myser med deras små änglar. Så himla söta är dom!
Jag är rätt så nyvaken kunde inte somna igår (för jag sov runt 20 timmar natten innan) Så lite trött är man, men de kanske är bra, så man somnar lite tidigare idag.

Kom nyss hit, så nu ska jag vara med dom och umgås, men skriver när jag kommer hem!  Så kan jag visa lite bilder på Elica.
Ha en bra fortsatt dag allesammans!

pz ♥

Videos från Kryssningen

 
Daniel står inne på toan och sjunger / pratar för sig själv.

 
Vi sitter i korridoren och förkrökar andra dagen



Vi kör jag har aldrig

Kryssningen

Jag har sovit sen jag kom hem tills nu. Tror det behövdes. Somnade runt halv 7 i går kväll. Skönt. nästan 20 timmar haha nytt rekord!
Jag hade så jävla roligt på den där kryssningen det var så grymot roligt. sov sammanlagt 7 timmar dom dagarna. Så man kan förstå att jag är trött. Men nu är jag utvilad och redo för lite mat (eller väldigt mycket mat!)

Här kommer lite bilder från dom dagarna







 Detta var sista bilden. Har tusen till men orkar inte lägg upp mera nu =)

Ska lägga upp på bdb och facebook också ju :D

Men fotini.bilddagboken.se och idaluew.bilddagboken.se  Har också en massa roliga bilder från kryssningen :D
Kika där också, så kommer ni få ett chocktillstånd på en av bilderna. Tro mig.. (det står Åza är snygg<3) på den bilden. mouhaha :D

Hörs snart
pz ♥


Ses på torsdag!

Japp nu ska ja snart bära mig av till skolan, försov mig lite grann (A) Inte min mening.
Men Ska käka frulle och packa ner det sista först.
Jag är så himla pepp just nu! Visst åkte till tallin med två klasskamrater får tre månadersen men detta kommer nog slå det :D hela våran klass plus två grannklasserna så det blir 60 pers. Sedan pontus och tre till med. Så det kommer bli väldigt roligt! Inte för att förra gången vi åkte var inte rolig, för de var den!

Ne nu ska ja börja med det jag ska göra!
Ha en bra dag så ses vi på torsdag! =)

pz ♥

ojojoj

NU är jag äntligen klar! Sedan jag kom hem vilket var vid fyra snåret så har jag möblerat om för vi fick ju sängen idag :D
Sedan har jag packat som en galing inför i morgon! Helt slut är jag nu. Ska upp tidigt i morgon, ska till skolan halv nio. Känns väldigt taskigt att gå i skolan innan man åker, men vad gör man inte? måste ha närvaro. haha.

Men jag blev väldigt nöjd med min möblering och de tyckte pontus med så de e ju bra :D
Nu känner jag att kl rinner iväg. Ska upp tidigt för ska hinna duscha och sånt innan jag drar mig mot skolan.
Så Ha en bra fortsatt kväll/natt!

(Sofia: Kerstin sa till mig "Lektionen är som vanligt!/kerstin"  haha)

pz ♥

2 dagar kvar

Nu är jag klar med min lista vad jag ska ha med mig på kryssningen.
Det blir tre fest ombyten och två vardags och skor o smycken :D Jag är så peppad just nu! Vill åka med engång:D

Imorgon bil de skola vid 10 till halv tre. Men sen ska jag och sofia göra klart fotoböckerna och projektarbetet. Så blir övertid. Efter det ska min säng hämtas från min pappa hem till mig. Äntligen slipper vi dela på en 120 säng. Nu kör vi på 160 :D ska bli skönt. Plus att jag har ett nytt duntäcke att inviga. Mysigt va?

Ne nu ska jag äta lite och försöka sova, annars kommer jag aldrig komma upp tills i morgon :)

pz ♥

My man



Haha helt stolt. Han har gjort en massa bra låtar men denna var helt annorlunda vad mot han bruakr göra, och jag tyckte han gjorde ett bra jobb facktiskt :) <3

Sunday

Söndag idag, har inte mycket att skriva om direkt.
Men kryssning på tisdag, ska bli riktigt skoj. 60 pers. Plus dom fyra grabbarna grus =) trevligt..

Nu ska jag fortsätta med de jag håller på med.
Hoppas alla har haft en trevlig helg.

pz ♥

Fjortislåtar

Haha Hittade en massa gamla fjortislåtar som man lyssnade på när man var liten


"K.N.U.L.L.A"   Gamla goda minnen haha


"Damp låten"  <3 ÄLSKADE den i 7an!


mmmmh <3  minnen

MOSTER IGEN!

Glömde säga att Malin min näst ynsta stora syster har fått verkar nu! Så Jag lär bli moster igen!
För tredje gången. så roligt!

Kämpa på malin! Krysta allt vad du har så får vi se ungen snart <3

Sovit ut

Har inte hunnit skriva nånting här idag, har tvättat hela dagen så är helt slut. Blev myckt tvätt.
Jag har Ingen aning vad jag ska ha på mig på kyrssningen på tisdag så fick tvätta hela kören så kan jag välja ut vad jag ska ha =)
Somnade en stund nyss också. Pontus låg och masserade mig så jag somnade, skönt :)

Jag ska inte göra någonting idag vilken är underbart skönt. Ska kolla på nån film med jessica simsson med ikväll tror jag den va? Inte säker.

pz <3 ♥

Night!

Har inte gjort så mycket idag, har fan inte pallat. Men de e skönt att bara Dega ibland :)
Men jag har sorterat tvätten för i morgon, ska tvätta kl ett så måste ställa klockan. Iaf när man har min sömn.
Shit kl är ju fan tre snart? Oj trodde den var två.,,
jaja då ska ja sova nu! iaf försöka.

Natti
pz ♥

HELG!

Skön dag idag.
Skola i typ 20 minuter hade prov, sedan satt jag och sofia i skolan och jobbade med projekt och foto i typ 3 och en halv timme. Snacka om flitigt egentligen?
Sedan blev de en snabb runda på stan med henne. Nu när jag är hemma sitter jag och redigerar bilder åt pontus.

Ihelgen ska jag ta det lugnt för en gång skull! :) skönt..
Nu ska ja fortsätta att äta jordnötsringar och saft!

pz ♥

5 & 6 Februari


Igår                                                           Idag
Tshirt; HM                                              Tröja; Gina
Jeans; Lee                                             Strumpbyxa; HM

Flickor kan också rapa!

Sa att jag skulle plugga men nej så blev det inte..
Ska försöka göra det nu snart  :)

Dagens roligaste:
Jag och sofia satt och pratade och redigerade bilder och drack varmchoklad. Och jag rapade. Men den blev vääldigt hög, så börja jag skratta lite o kolla på sofia och hon ger mig värsta minen. Så glömde jag bort att läraren sitter bakom mig och pratade med en elev. Och det blev helt tyst så hör man läraren säga "Ja men det där var inte så fräsch" ...
Egentligen hade jag inte skämmst men bara för han vart tyst och lät lite små irriterad blev det fan skämmigt :D men det var roligt:P

Helg i morgon! AS skönt, den är det måndag och sen kryssning! woho

pz ♥


Hemma

Nu är jag hemma!
Träffade sanna en stund på stan det var trevligt :D mycket längesen man träffade henne.!
Sedan mötte jag upp sofia på hm och därefeter blev det Fotolektion.
Vi har börjat med analogt, när jag tänker efter så är det fan nästan roligare än digital för på analogt så är man ju lite mer kreativ. ist för bara sitta o redigera på photoshop hela tiden. Så jaa, kommer bli kul.

Jag ska plugga lite nu, kommer tillbaka sen!

pz ♥

Stan sen Skola

Ja då har man vaknat och duschat lite granna. Sminkat mig har jag också hunnit gjort.
    Fick sms från sanna att hon är i stan och vill träffa mig. Så jag ska åka ner nu snart för att träffa det lilla skrollet och efter det är det skolan från 4 till 7 har foto b.
Kommer gå som de går. Ligger lite efter, men men. 
    Är väldigt trött just nu känner jag, somnade väldigt sent igår. (tack vara ett pontus inte var här)
Fan vad konstigt egentligen att jag kan inte sova för jag har sovit med honom så mycket, att jag är "beroende" av någon att sova med för att kunna somna? E inte det lite konstigt ?
well well, människan är konstig ihuvudtaget tycker jag.
   Nu ska jag fortsätta att fixa klart mig :)

pz ♥

Ensamheten o jag

Alltså! Jag spelar fia med knuff på king.com och äter chips.. hur mer ensam kan man bli? haha fyfan.. Nu känner jag hur synd det är om dom som sover själva och inte tycker om de, för jag Hatar det! haha töntig jag är men vafan.
Ne nu ska ja fortsätta spela och tycka synd om mig själv :P haha vilket liv! =)

pz ♥

Deal with it!

Fotograferingen gick bra och snabbt. Jag stog på balkongen skit skraj utifall min granne skulle komma ut och se mig som jag såg ut :D Och sofia ville också skynda sig för vi var utanför porten. Men det gick bra tycker jag!
Sedan kolla vi tv och hon gjorde mig sällskap när jag lagade mat. Tack!

Sen dess har jag inte gjort så mycket, gick upp till cassie en liten stund och sedan kom niklas och vi drog till västerledens statiol och köpte redbull. Och därefter gick jag hem. Så nu sitter jag är i min ensamhet igen..
Ska sova helt ensam inatt.. usch! Hatar det. Mår dåligt när jag är själv, vet inte vf? Men det är inge kul, kan vara skönt på dagen och vara själv sådär men inte kvällen. Har inte sovit själv på ett halvår ungefär.. så kommer kännas väldgt tomt. Det gör det redan nu! Jaja, deal with it!

pz ♥


Godmorgon

Gud hurlänge har jag sovit egentligen?
jaja, sitter helt nyvaken här iaf och ska vänta på att sovia ska komma hit o vi ska fotografera 80tal och 2000tal. Ska bli intressant o se hur de blir ;) Skulle vara skönt och hoppa in i duschen men ja orkar fan inte. haha. Jag brukar fan vara en lat jävel alltså, men sen jag har slutat röka så sover jag mindre och gör lite mer saker. alltså går mer ist för lata :D de e faktsikt skönt tycker jag, Har inte rökt på 3 veckor o de är fan dom bästa 3 veckorna i mitt liv :D mohaha
Ne nu ska ja fan klä på mig o fixa mig så inte sofia får mardrömmar när hon kommer hit :)

pz ♥

<3



Han får mig iaf på bättre humör <3
BÄST!

Kan inte sova..



Jag är så sjukt trött.. vill bara sova men jag kan inte..
Ingebra på tv, inge kul vid datorn finns massor att äta men orkar inte göra nånting, och plus ska ja bara sitta o glo i väggen när jag äter? finns ju som sagt inge bra på tv.. ne ja sitter här i min ensamhet o drömmer om nått roligt :) Sommaren kanske, studenten, pengar.. blir lite deprimerad när jag tänker på det. Men får tänka på det positiva :)

pz ♥

Fotas i morgon

hoho!
Har sån grym träningsverk idag. ojojoj.. går som jag skitit ´på mig haha, ne skämtosido.
Inte gjort så mycket idag, gjorde prov på mediakunskap på morgonen handlade på tryckfrihetsförordningen och pressombudsmannen? haha det var de enda ja kunde så ni som vet vad de handlar om fattar nog hur de gick för mig.
Sen blev det religion, inget jobb massa skratt. Senare köpa en pudersvamp på hm för 10 kr :D hahaha
Sen blev det klassråd, inget speciellt sagt. Och därefeter projekt arbete då ja o sofia satt och jobbade flitigt ;)

Sedan kom jag hem skulle sätta mig vid datorn då jag blev uppgtvingad av cassie med korv o käka macaroner. (eller ja tvingade upp mig själv)
Har suttit där sen dess. Kom nyss ner till mig. Är så sjukt trött. Skulle Inte sitta fel att gå och lägga sig och sova nu, fyfan vad skönt det skulle vara :D

Men men i morgon ska ja o sofia fota 80tal och 2000talet. Ska bli kul. förutom att jag ska vara 2000 haha så jävla fult! :D mittbena HEJ här kommer jag!

Jaja, nu ska ja tvätta bort sminket o sedan kolla lite roliga youtubeklipp eller tv? får se.

pz ♥

Dålig uppgradering

Dålig uppgradering känner jag..
Men jag och anna hade jätte trevlig hemma hos mig o jätte kul på krogen. Skönt att få dansa av sig lite :D
Söndags satt jag o pontus och moffade hjärtan, choklad, cheesebolls och hot sweet chili chips :D och COLA så klart. Ne men de va mumisgt!
Idag har de varit en rolig dag. Har kommit mky längre på dansen haha den e ju klockren :D
Och resten av dagen kom ju då sofias o min övertrött het som vanl.igt på måndaggar tror de kommit varje måndag i tre veckor nu haha :D
Sen åkte ja o pontus hem o sedan drog vi o stor handlade på maxi. Blev ganska mycket vi köpte haha, 6 kassar alltså 4 pappkassar o 2 plast :P Intressant va?

När ja kom hem så lagade jag mat o sedan hoppade in i duschen i en timme skönt de var. Har känt mig som värsta drägget idag. skit äcklig o trött o sliten. men nu känns de mkt bättre :D

Ska göra lite te och macka snart o sedan kolla på tv. Det var ett tag sen känner jag.  Vi har tv på rummet men använt den max tre gånger tror ja.. Om vi kollar på tv gör vi de i vardagsrummet.

Men Godnatt alla.
pz <3 ¥



Sry för mina särskrivningar och felstavningar, men orkar inte göra om :)

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden