Honestly, I think its kinda funny that you waste your breath talking about me

Tråkiga söndag, sitter och öser musiken i högsta grad. Hemma själv, vad kan man göra? Jag skirver lite här för att fördröjatiden. Och det går inte snabbt att skriva med dessa naglar, så får väl se det som en fördel?

Kan inte sluta älska denna låt!
Jag hatar när jag tycker om låtar och jag kan inte sluta nöta ut dom.. vill inte bli trött på låtarna ju!

Denna låt gick nästan hela kvällen i fredags, igår och idag! Äh det är väl bara grannarna som kanske blir irriterande?



Häxblandning

Anna häver i sig häxblandning!


Såhär känner jag mig just nu


Lördagen

Vaknade upp vid 2, var inte ett dugg bakis vilket är ett hallelulija-moment, jag är alltid bakis annars. Käkade frukost, sedan började Sanna fixa nagelförlängning på mig. Blev riktigt fint. Tack! Sedan blev det storstädning innan vi skulle till stan, tog en taxi ner till stan mötte upp hennes syster. Handlade lite och gick hem till henne, där det satt två sköna snubbar. Haha ja dom var lite roliga må jag säga. Men sedan tog jag tåget hem som skulle gå 19.40 men var försenat en halvtimme! Så missade bussen från stan, fick sitta och frysa en halvtimma innan bussen kom. Usch för vintern och tunga väskor!

Hände inte mycket speciellt igår, tog nån shot här hemma och ett skönt varmt bad. Idag är det mjukis och soffan som gäller! Men tack sanna för allt, jag vet att jag inte ska ha dåligt samvete men jag får det ändå när du är för givmild. Nu ska jag käka as fet frukost har jag bestämt, tjaråå!

(bilder kommer upp sen, jag filmade mesta dels, anna har bilderna!)

Fredagen

Sanna (sanna anderssons kompis) kom och hämtade mig vid 11, åkte till sanna anderssons skola. Hade världens sötaste hund i knät hela vägen till strängnäs. Var i skolan i en kvart typ, sedan gick sanna andersson, klara och jag hem till sanna. Små myste och tog en varsin shot innan vi drog till stan. Där vi handlade en massa gott och alkohol. (Och sanna, sluta att vara för snäll, vill inte att du ska bli trampad på, men tack iaf för alla grejor!!) Sedan tog vi bussen hem och började fixa oss. Det blev vaniljvodka, sprite och lime till drinkar. Vid 8-9 kom Anna och en annan tjej som heter Sanna. Vi spelade öl spel och blev något dragna stod och dansade som små apor på vardagsrumsgolvet. Vid 11? kom Stefan och två till (minns inte namnet på dom)

Temot ökade, och vid tolv så tog vi taxi ner till UB. Gillar verkligen inte det stället, men vi hade kul ändå. Något töntigtfjortisband spelade på scen haha, dom sjöng med autotones vilket sög! Men annars hade vi skit kul, dansade hela kvällen. Jag och Sanna var i våran egna värld när vi dansa haha! Men jag känner ändå ingen där så varför skulle jag bry mig ;)

Kvällen slutade med att vi drog till en korvmojj och köpte en varsin tumbrödsrulle och tog en taxi hem, vi satte på en film på datorn men slocknade direkt! Tack för en sa kul kväll allesammans!

Kom nyss hem

Kom hem för en halvtimma sen.. orkar inte skria just nu. Men ville bara säga hej och att jag lever! (har nagelförlängning så skit svårt att skriva, är inte riktigt van än, dom är ny gjorda och riktigt läckra!) Nu ska jag shotta världens godaste shot! Hejsvejs!


Partäääyy

Sitter hemma hos sanna, en mycket fin lägenhet hon har må jag säga! Vi har precis varit på stan shoppat på systemet och gottis, våran grogg är färdigt så nu sitter vi och zippar, snart kommer anna och typ några till (ingen aning vilka det är) Men ja nu ska jag var social. Ses i dimman gott folk! Ciao!

Skynda skynda!

Nu är jag typ klar håller på och packa, ingenaning vad jag ska festa i? Men slänger i lite plagg så får man göra det bästa av det. Sanna ska snart komma och hämta mig (inte den sanna jag ska till) sedan ska jag till andra sannas skola som jag sa. Ingen aning om jag uppdaterar, får se annars hörs vi väl i morgon! Ha en underbar helg. Puss!

Vet inte när jag var uppe såhär tidigt sist?

Har fått fyra timmars sömn, men jag är uppe! Jag ber till gud att jag inte börjar må illa pga för lite sömn.. får då är hela dagen förstörd. Men nu kör vi, skoldags bland massa 93:or! Hahah nemen det ska bli kul ;)
Jag saknar 1:an som faan, när man var 16 och "oskyldig", nu är man iof 20 och fortfarande "oskyldig"... men nu är jag fan laglig med nästan allt jag gör, det var jag inte då! =) Ingen aning vad jag vill komma med denna text, jag somnar nästan vid datornbordet, men ska ta en varm varm dusch nu! (fast borde inte göra det kommer somna där inne...) CIAO

Klockan bara rusar iväg

Jag ska upp tidigt i morgon, så måste sova nu! Sanna kommer och hämtar mig vid 11, skolan slutar 13? Aja, nu ska jag ta en natt macka sedan ner i säng! *håller tummarna för att jag ska somna ikväll*

Åå vad jag vill ha en öl!

27 & 28 Januari 10





Har varit riktigt svart och tråkig idag..

Telefonmissbruk!

Telefon med Sannsih! Haha hon e ju sjuk, hon tvingar mig till hennes skola i morgon, så nu kanske hennes kompis sanna komma och hämta mig i morgon bitti, väntar på vad sanna har för beslut! Jag kommer dö om jag ska upp så tidigt, somnar liksom 8 på morgonen, men det finns inte i henns värld att jag inte skulle orka haha. Sedan blir det party på kvällen! :)

Efterlyst

Någon har glömt en tröjja och en mössa hemma hos mig den 9:de januari. Får tillbaks vid beskrivning :)

Nu ska jag fortsätta städa, har snart städat hela lägenheten, bara golvet kvar typ. Rolig torsdagssyssla?
Vadsomhelst för att slippa gå ut


Varning!

Måste bara säga! Jag har aldrig varit ett big fan av Lidl, aldrig! Inte för att det är skämmigt att handla där eller för att det har fått sin stämpel, det är för deras kvalité på deras varor. Deras mjölk går typ ut efter en månad, ja men ni förstår? Det äcklar mig att en mjölk håller så länge!

Men jag har handla där lite den senaste tiden, dock men märken som jag är bekant med och sånt som jag vet inte kan vara nånting fel på :) Men iförrgår så var vi och handlade där, och pontus fick syn på en väldigt bilig fläskytterfilé, men jag var lite skeptiskt till det, den var lite hårt också. Den ska ju vara som en väldigt böjbar "korv". Men vi köpte den ändå och lagade den igår med klyftpotatis till.

När han skär upp den så ser den helt färdiglagad ut, och såg ut som skinka rent utsagt. Och den luktade skinka. Men jag sa "vi kan inte göra så mycket annat än att laga den ändå nu". Så vi gjorde det, men när den var klar så smakade den kassler/skinka, luktade skinka, såg fortfarande ut som skinka. Vi kollade utgångsdatum men inget problem. Förstår inte, det där var faaan ingen jävla fläskyterfilé!
Antagligen var det stressat kött, usch.. nu ska jag sluta äta gris. Förutom köttbullar.

Har funderat länge på att sluta är gris, jag tycker ändå det inte är gott. (synd om dom också!) Så japp, slut ätet!


Tänker inte

Jag tänker inte ta ett steg utanför dörren, det är alldeles förkallt! Jag har ton med kläder på mig men fryser ihjäl ändå! Jävla skit väder! Jag tänker stanna inne under duntäcket tills det blir vår, sådeså!

Dega i soffan

Vaknade för någon timme (två timmar) sen, jag orkar inte med att vakna sent längre! Nu har jag fått 6 timmars sömn så nu ska jag bannemig somna tidigt ikväll. Idag har jag bokat upp alla playkanaler. Ska kolla klart på sista säsongen av "en annan del av köping". Sedan blir det till ica för lite gott och resten av alla serier. Ikväll får vi se vad som händer! Inget planerat, vilket suger..

Ååh btw! Jag drömmde att jag fick ett as coolt jobb i stockholm och flyttade dit i värsta schyssta lägenheten! Jag tror att jag vill flytta dit, eller att jag saknar Ida för mycket!?


Har helt glömt bort att säga grattis till Lina och Danne till förlovningen!
Jag ser verkligen framemot bröllopet nästa sommar! ♥


26 Januari 10



synd att min kamera är så jävla fattig och inte plockar upp färgerna som dom ska se ut, ist plockar den bara upp gult =( Skänka en kamera någon?

Ööööh... Öööh.. Jag ska ha ett kafferabattkort... Kafferabattkort...

Jag har inget alls vettigt att skriva, har ingen aning vad som händer denna vecka, eller idag? Rätt tråkigt. Känns som denna vecka kommer vara låång och seg!

Eller jo, jag ska till arbetsförmedlingen och skriva ut CV. Och jag kommer få hem två stora paket i veckan från posten, Men mer vet jag inte. Nu ska jag till Lidl! Hejs!

Vad fan finns det för människor egentligen!?

Jag måste visa ett mail jag fick ganska nydligen, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?

Jag skrev såhär till en kille på blocket:

"Hejsan!
Tänkte fråga om du bara vill sälja kontrollerna, isåfall är jag
intresserad.
Beror också på vilket pris du tar för dom, har hittat några billiga, men
det ligger långt här ifrån.
Bor också i e-tuna så det kostar inte mycket bensin, kan komma näsan närsomhelst :)
mvh/åza"

Jag tänkte vara lite extra trevlig och så där, men vad får jag för svar.. helt sjuk haha.

"Du får köpa dosorna för 550 spänn styck och då får du konsolen
på köpet... Varför skulle jag sälja bara dosorna? Dummaste mail jag
någonsin fått."

Haha alltså på riktigt? Jävla svin, för det första är inte kontrollerna världa över 300 kr/st. Och jag erbjuden en snabb och bra affär. Om jag nu skulle vara intresserad att betala 550kr/st så blir jag väl inte sugen om han säger så där? "JAA du låter som en väldigt lojal människa, jag köper på engång!" Snacka om dålig säljarteknink!
Han fick tillbaka i fejjan i ett annat mail kan jag lova ;)

De jag ville komma med detta inlägg tror jag var att, vart är mänskligheten på väg, vart tog lojaliteten vägen? Okej är man psykisk sjuk (då förstår jag) Men come on? Vad finns det för andledning att bete sig som vissa gör? Finns det ingen skam, medkänsla?


25 Januari 10

ursäka skitig spegel


Musik Video

En musik video vi tjejor gjorde när vi gick i 1:an (2006) Haha jag hade min grillz där!
Denna video är inte seriöst btw. Vet inte hur man lägger upp den från denna sida så lägger en länk ist, fick inte lägga upp den på youtube eller facebook för jag bryter tydligen mot upphovsrättslagen..?

MUSIK VIDEO HÄR

Denna video väcka mycket härliga minnen. 1:an var nog den roligaste tiden på gymnasiet måste jag säga, kanske för att jag då var i skolan?

Måste springa!

Giriga jävel

Vaknade lite försent idag, typ nyss.. Har inte kunnat sova de två senaste nätterna, har somnat vid 8 på morgonen. Det är ju då man vill gå upp och ligga och dra sig i sängen till kl 10.. Men mitt mål innan veckans slut är att jag ska somna i tid och komma upp senast 10.00 två dagar irad, så på lördag är sista dagen! (senast) Sen hoppas jag det håller i sig, vill verkligen inte vakna så här sent. Måste springa till apoteket innan det stänger nu, ska köpa c-vitaminer.

Brist på C-vitamin
En lindrig brist yttrar sig som trötthet, irritabilitet, blödande tandkött, försämrad sårläkning och allmän svaghet

Behövs för
Ett vanligare namn för askorbinsyra är C-vitamin. C-vitamin är inblandat i många viktiga funktioner i kroppen. Det fungerar också som antioxidant, där det bl a skyddar fettlösliga vitaminer och andra fettämnen i kroppen mot att oxidera (härskna). C-vitamin deltar vid bildning av kollagen i bindväven, ett ämne som stärker blodkärl, hud, tänder och skelett. C-vitamin är också viktigt därför att det hjälper kroppen att ta upp järn ur födan.

Så jaa, jag behöver verkligen det! Ciao

Godnatt

Jo, jag förlåter dig. Jag gör det. Men kom och säg det först!





"jag har haft en massa problem men förr klara jag skiten
för folk som aldrig lidit eller som fått stryk som liten
för varje år som går så ökar åldern, eskalera våldet
jag var sjutton, bodde själv och hade tappat kontrollen
hamnar i fight och ville visa mig som tuffast i gruppen
man vill va ruffast i hoodsen genom att fucka nån snubbe
om man slår ut sin vrede och man slutar inte förrns det är för sent och går och lägger sig,
jag måste sluta hävda mig"



Moffar

Sparng till OK innan det stängde för att köpa panpizza, cheesebollz, cola och ben&jerry. Nu sitter jag och kollar runt överallt efter billiga kontroller till nintendo 64, vann nyss ett memorycard på tradera. Jag vill verkligen börja spela, har världens abstines! Men men.. nu ska jag fortsätta lyssna på musik och kladda i mig gulabollar!

 


Nostalgisk (en mycket lång lista)

Detta är nostalgi för dom som är uppväxta på 90-talet. Hittade denna lista på facebook.
En mycket mycket lång lista, men den väcker upp mycka bra/roliga minnen..

Minns du...
-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
-när all that var det roligaste som fanns
-när nikelodeon var på hela dagarna
-att det var läskigt spännande när madicken hoppade med paraply
-pokemon och digimon
-när man spelade kulor på skolgården varje rast
-när Britney Spears och Spice Girls var det enda man lyssnade på
-när man fick Hitz for kidz i julklapp
-när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden
-när Pippis pappa var fångad av pirater
-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program
-alla hus man byggde med tjejlego/vanligt lego
-och alla fajter om bästa delarna
-gogos
-när tamagutchi var allas bästa vän
-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy..."
-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
-"boom boom boom boom, I want you in my room"
-"Mama mia, here I go again"
-alla låtarnas melodi utantill
-tiden innan harry potter
-när du såg din första harry potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa
-när rugrats inte hade ersatts av all grown up
-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt
-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla" och innan det "nicke och mojje"
-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen
-du kommer ihåg melodin till superduperkillen och delar av texten (han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)
-att du växte upp i tron på att madicken, emil, lotta, pippi, alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt
-när det var jojo-period och alla övade in tricks
-när inte disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt
-Creep School, Aahh! Riktiga monster!, Dough m.fl
-Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan den man är, och alltid leva tillsammans, vi säger hej, hej..."
-när du läste "Vad gör folk hela dagarna" eller "Så fungerar det"
-när piggelinglassen kostade 6 kr
-och sandwichen 10 kr?

-och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999?

Minns du även...

-när Greveholm var julkalendern och Greven skrämde livet ur dig
-”Vi drar till fjällen, fest hela kvällen, ute och glider på snowboard och skidor”
-väntan på att babysolen i Teletubbies skulle gå ner så andra program kunde börja
-REAs testpatrull
-du såg på TV när Doris dansade med Göran Persson
-S club 7 och A-teens
-Brum var din favoritbil och hjälte
-Alla spelade Gameboy, innan de togs över av Snake på mobilen
-När alla såg på Noas ö och sen gick runt och sa ”Ojski pojski”
-muminböckerna som sen blev film, fast filmerna överträffade aldrig böckerna
-när man lärde sig tillverka och blåsa säckpipa av en plastpåse i Hajk
-Lilla sportspegeln med Tom&Jerry i pausen…
-”Du kan alltid bli, nummer ett. Bara börja sätt i gååång…”
-När Vintergatan 5A var först ut som sommarlovsmorgon
-När man försökte ringa till Zonkofonerna på rymdskeppet
-Alla minns.. Dr Bombay
-S-s-s-s-s-stövlarna som fixar allt (Mina röda gummistövlar)
-Kajsa som hade en ko i trädgården
-”Jag har en koo en egen koo. Hon hoppar i sängen, dansar på ängen, detta kan ni tro. Hon är min allra bästa vän. För hon är min koo min egen koo..”
-Daddy DJ
-Upprepar: ARTHUR borde sändas igen!!
-Pogs :)
-när man lärde sig siffor och bokstäver från 5 myror är fler än 4 elefanter
-”Där är där där man inte är. Här är här där man äär. Och här har man alltid med sig..”
-Känsliga bitar som sjöng om känslor
-Svingelskogen och Elektrik Banana Band var CDskivorna högst upp i högen
-innan Pixar Animations började göra filmer och Disney var the one and only
-MAX skattkisteglass med en leksak under botten.. i det hemliga facket!
-tävlingarna i Kannan, du minns även vad de gick ut på.. Kulstötning, gå loss fången ur tornet etc.
-innan mobiler hade kameror, eller ens färg
-den gamla varianten av kanal etts symbol, med streck som en etta
-”Har ni sett… kanal ett?!”
-när bolibompadraken studsade bland stjärnor mot en blå bakgrund
-när Hjärnkontoret hade svar på alla dina frågor
-”Vi fixar det, vi fixar det… Vi säger Ja Ja Ja såhär går det till. Vi grejar precis vad ni vill..”
-Göstas korsord bakom jordhögen
-Diselråttor och sjömansmöss, inkl Kölsvinet
-”Du är så yeah yeah wow wow” ♥
-när Sune åt snus, Rudolfs ben blev påkört och Håkan blev överkörd i Sunes Sommar
-Någon som känner igen: ”Kommer du ihåg hur det var förra sommarn? Kommer du ihåg hur vi bada i havet? Kommer du ihåg alla fiskar som simmade runt?”
-Mimmi som gick på dagis och de släppte ut det rosa hattmonstret ur frökens skåp
-Björne och Snigel, och Anki och Pytte
-Gladiatorerna på fredagskvällarna klockan åtta
-Pelle Svanslös och Karusellerna sover, julkalendrar i favorit
-Fångarna på Fortet på TV4
-”Hipp hurraaa för här kommer bumbibjörnarna! Studdsar fram igenom sagorna..”?
-Balt, Baltazar, Balt, Baltazar, Baltazar!
-Deckarlådan i "Mormors Magiska Vind"-Sommarlovsmorgon :) Deckarlådan är allt jag minns från det programmet...
-"Mirror Mirror" (älskade verkligen den serien)
-"Har du myrir i brallan? Sluta va en sur en, följ med ut i naturen" med Ola :D
-När Baby Born var allas älsklingsbarn
-Tintin och Milou
-Ducktales och Ankliv (var det samma program?)
-Ebba och Didrik
-Alla glassorter som blivit utrotade :'(
-"och när du hör det här ljudet (**pliing**) då är det dags att vända blad. Då börjar vi."
-När Vi Fem-böckerna blev film
-När Barbie och Ken fick bil
-"Vi rockar fett, åh, Damöb, vi rockar fett! Don grymmaste av grymma som ni nånsin sett..."
-Rädda Joppe "Död eller levande"!!!
-Smurfhits
-Dagens visa
-Nu är det nu!
-Julens Hjältar och alla andra julkalendrar från förr. Visst var de sjukt mycket bättre då?!
-Eva & Adam!! Vad mer finns det att säga, sant 90-tal ^^ ♥
-Kalle Stropp och Grodan Boll
-Nalle har ett stort blått hus =)
-Sikta mot stjärnorna!
-TV-programmet där en kille hittade en klocka vid slutet av regnbågen, och med den kunde han stanna tiden...
-Snobben xD
-DisneyDags, dags att sitta fastklistrad vid TVn
-Brevet som flög av sig självt till FN byggnaden och blev läst av de viktiga människorna där ^^
-Bananer i Pyjamas (aka B1 och B2)
-"Vet du vad det bästa är? *boom boom* Leksaker från BR!"
-När BR var Stor och Liten
-Innan DVD ersatte hederliga gamla VHS...
-Och när man stoppade knäckebröd i VHS-spelaren bara för att se om det funkade..? Eller var det bara jag som var så galen? ^^
-Dr Kosmos :D
-PINGU!!! "Nuut nuut!"
-Magnus och Myggan i Paradisparken
-Nalle Puh innan han var animerad...
-Trasdockorna!!
-Grynet: TA INGEN SKIT!
-När hela Sverige kollade på Robinson, och när Robinson-Robban målade hela sig blå...
-Mjölktandsmössen
-Inspector Gadget ^^


Saknar 80% av denna lista!

gogos

Pogs

.


Massor med tankar till dig och din familj ♥
Må dom vila ifrid


Vi finns för dig!


John Blund

Nu ska jag äta sista biten av pizzan som ligger i kylskåpet till kvällsmat. Sedan ska jag försöka sova, ska upp rätt tidigt i morgon, ska på middag!






Godnatt, alla sömntutar eller partynissar!











22 & 23 januari 10


Gårdagens Köp

En snabb update..



Armband, hårklämma och sjal (sjalen är det sakerna ligger på)


Älskar 90 tal

Är jag bäst eller är jag bäst, min taktik på tradera äger ;) Har nu vunnit ett till spel till nintendo. Skit kul "bräd"-spel som man kan spela fyra stycken på. Mario Party heter det om någon undrar.

Kontroller och en scartkabel, sedan är 90-talet igång!
Har beställt pizza nu, vi glömde helt bort att kl var så mycket, så våran pizzaria har stängt. Och tänker inte gå till målet som stänger kl 01! Ush!

Men nu blir det massor med pizza och film, bädda ner sig i soffan och allting är en perfekt lördags/bakis kväll.

thats hoj!..?

Sugigabajseskilstuna! Ida, får jag flytta in med dig och mr skägg!?

Världens huduvärk, blev endel baileys igår.. men så gott det var! Vi funderar på pizza idag ist.. (nyttiga året jo jag vet, men är så jävla sugen på oxfilé pizza!) Nu när inte cassie är här längre blir det aldrig av att köpa en sån!
Men tror jag går till eskilstunas godaste pizzeria och köper en sån iaf! (pizzerian är inte god, det är pizzan dom bakar, om det nu någon som är så tröög att den inte förstår!)

Haha bitterfittan åza idag må tro!


Onödigfakta

Har nyss kommit hem från en dag på stan. Jag åkte ner med Pia och Pontus, sedan gick jag till "arbetsförmdelingen".. Jag vart skit chockad när jag kom in dit, det är ju inte arbetsförmdelingen längre, det är 4 företag i ett, skatteverket, försäkringskassan, arbetsförmedlingen och nån pension-grej. Och det var helt ombyggt så fattade ingenting, det öppnade idag så de hade inte ens några digitala nummerlappar, så dom gav mig en lapp, sen så stod dom där och skrek vilket nummer som var på tur. Haha kaos!

Sedan gled jag runt på stan och kolla in affärerna. Hittade ett armband, sjal, håruppsättningsgrej och hår spray. Hittade en mycket fin tröjja som jag typ dog när jag såg den, MEN så fanns de inte min storlek, hata livet?

Men är glad över mina impulsköp, träffade på en mycket gammal vän och hennes mamma. Har inte sett hennes mamma sen aa gudarna vet när? Hon stod och stirrade på mig och försökte känna igen mig, haha vilken reaktion när hon såg att det var jag. Så sööt, saknar borsökna lite grann, det är ett väldigt mysigt ställe att bo på :)

Men nu blir det en dusch, eftersom jag inte hann det i morse (iiuuh) Och ikväll får vi se vad som händer, glömde systemet idag och har inte mkt dricka hemma så blir nog mys kväll med pizza idag må tro :)


Tacopaj + Nintendo = ♥

Gissa vad jag drömde om inatt? Förutom att jag drömde om att jag vann en os-tävling som utseplade sig på en skit stor pool på silja line, så drömde jag om tv-spel. Massor med tv-spel, jag var med i ett tv-spel, jag satt och spelade tv-spel, jag skapade tv-spel... Vill jag spela tv-spel? JA!

Har proppat i mig massa tacopaj som jag gjorde idag (för första gången i mitt liv) och det var skit gott, har en liten bit kvar. VILL HA MER ... så jag borde.. eeh.. ta mer ?


Jävligt glad, men lite besviken!

Systrarna var här innan vi åkte till pappa som fyller år idag, vi och åt smörgåstårta och annat gott.
När jag kom hem så drog jag ner till källaren och skulle leta efter en kontroll till nintendo 64 (hämtade mitt spel som jag fick på posten hemma hos pappa idag) Men jag hittade ingen,.

Men pontus hittade en jävla massa grejor som jag grät av glädje när jag såg det! Har suttit vid datorn och letat efter spel och kontroller sedan vi kom hem! Är rätt desperat just nu!

Han hittade:

Nintendo 64. Konsoll, och spelet jag fick på posten. Men det fattas en scartkabel och hand kontroll!
Super nintendo. Dosa och spel. Men det fattas konsoll!
Nintendo nes. Konsoll och två dosor. Men det fattas scartkabel och spel!

Lite sur man blir att det fattas lite på varje! Kan det inte bara finnas allt på någon iaf! En helt ny kontroll (64) kostar 350 kr, en begagnad på tradera kostar samma pris typ. Orka lägga pengar på det? Men känner en snubbe som kanske kan sälja till mig (lite billigare), hoppas han vill, måste ju ha en sladd också! :)

Jag budar på Mario Party på tradera också! Mario party är grymt kul, spec när man är 4 st :)


New moon

Har precis sett New moon.. fan alltså. Min mage är fullt av fjärilar och längtan. Men hatar slutet på filmen, ni som sett den förstår nog vad jag menar! Hur kan en film sluta så! Jag kommer ju avlida innan tredje filmen kommer, jag funderar på att se båda två igen, nu på en gång! (så himla beroende framkallande) men då kommer klockan bli lite för sent, men tanke på att jag ska upp kl 10 i morgon..

Ja, nu kommer jag drömma om denna film i flera veckor som alla andra småtjejor som är dö kära i Edward. Ja han är snygg, men de e filmen jag är kär i inte han!


Tävling

Jag är med och tävlar hos lindablom.se om detta trevliga pris!

 

Jag har velat haft den där volymtången sen min syster köpte en sån.. för alltså 7-8 år sen? MEN ni som läser min blogg kanske har fattat att jag inte har råd att köpa en egen!! Jag hoppas jag har turen på min sida! Som jag gör varje gång. Haha jag är verkligen ingen tur människa! Men tänker inte tappa hoppet för det inte ;)


Ojsan..

Har suttit och gjort om min syster blogg lite grann. Sedan märkte jag shit.. kl är fan snart åtta! Då har jag suttit i snart tre timmar dock inte bara med hennes blogg utan redigerat bilder och sånt skit. Jag skulle åkt till stan egentligen, men som vanligt vägrar jag gå ur sängen! Men jag måste verkligen gå i morgon, annars får jag inga pengar!

Jag känner mig som jorden äckligaste människa just nu, haha! Jag tänkte inte säga varför men det bara är så. Nej nu ska jag väl laga mat som jag hade tänkt göra för två timmar sen, inte undra på magen låter.

Ha en bra dag!

Puppies

Ännu en sak som jag vill ha är en amstaff! Saknar att ha hund, har alltid levt med husdjur och nu är det helt tomt..

Detta är dock inte amstaff, men roliga/söta klipp på hundar. Den sista är sjukt kul vet att jag visat den förut, men värd att se igen!


hahahahahahahahahaha fyfan!

Vill ha!



Jag har äntligen slutat kollat på skor! Jag insåg just att jag har över 20 par högklackade skor.. oops!
Men kollar runt på lite strumpbyxor till våren.. åh vad jag längtar till härliga våren! Fins lite snö fläckar kvar på gräsmattan, solen skiner. Stora koftor med stora halsdukar och fina stumpbyxor till! GE MIG VÅR OCH GE MIG STRUMPBYXOR!


18 Januari 10


Nom Nom!

Förutom kollat på barbapappa idag så har jag bakat kladdkaka och gjort egen chokladsås för första gången i mitt liv =)


Och jag invigde min nya elvisp som jag fick i present av svärmor. Den var super bra!




Nom nom nom! Det var seriöst den godaste hemlagade chokladsåsen jag smakat! Den smakade nästan som den man köper på tub. Vet inte om jag ska vara snäll och ge er receptet jag hitta? Jo men det är klar ;)

Ingredienser:

  • 25 g smör
  • ¾ dl mjölk
  • ½ dl strösocker
  • 1 msk kakao
  • 1 msk vaniljsocker

Testa vetja! Jag känner mig sugen på att göra en omgång till...


Nostalgi på hög nivå

Detta avsnitt har man sätt måånga gånger under barndomen. Jag älskade barbapappa när jag var liten! 
 
Kommer extra starkt ihåg när kamelen kommer och han låter som en leopard. Haha sen när barbapappa gör halva sin kropp till en kamel. Tror jag försökte rita av det när jag var liten, har jag ett svagt minne av.


mycket låtar och videos denna dag.. ?

Do you wanna have a summerparty in my basement

Även fast våren inte är här, så har jag blivit väldigt kär i många artister!
Jag diggar verkligen Ke$ha's album "Animal". Visst albumet är lite väl amerikanskungdoms-musik. Vilket jag verkligen avstår ifrån, men hon e cool så kan inte :P Eller okej jag gillar typ bara hälften av alla låtar men här är dom bästa (bortsätt från tik tok)

Take it off


Blah blah blah


VIP


Your love is my drug



Dessa låtar är inte riktigt som låtarna på spotify, där är dom mycket bättre. Iaf VIP låten.

It’s just the way the game is played, it’s best if you just wait your turn

Skulle egentligen ner på stan idag, men vaknade rätt sent. Så får väl bli i morgon och jag MÅSTE gå upp när klockan ringer inte stänga av den!

Men nu blire frukost, får se vad som händer idag.
Lite skön musik så här på "morgon kvisten"


Rihanna - Wait your turn


Rihanna - Russian roulette



15 & 16 Januari 10

Har haft maraton på triologin (sagan om ringen) Man kan ju inte få nog av dessa filmer, helt värt 12 timmar sirrande på en "låda"!
Jag har haft det så mysigt med Zack idag btw, men nu ska jag kila! Hej med er

Fredags


Lördags

Hundvakt

Har precis varit ute och gått en lång sväng med Zack. Jag är hundvakt. Haha han är så söt, står predvid mig och sniffar, inte van att vara i denna lägenhetn dirket så han nosar runt.

När jag och Cassie var hundvakt åt Zack i göteborg!




Vad hände?

Jag gick och la mig efter jag skrev godnatt, men endå somnade jag inte förrän kl 8 i morse.
Det kan inte bero på redbullvodkan för så mycket fick jag nog inte i mig. Skumt, vaknade för en timme sen.
Hoppas jag somnar tidigare idag! Annars får jag väl vara uppe hela natten..








Förövrigt ser min hand/arm ut som gummimannen i fantastic 4!

Så jävla coolt

Världens minsta man står bredvid världens längsta man!

Kinesen är ju ur gullig!


Nu är redbullvodkan slut


Godnatt!


RÄDD

Detta gör mig sjukt rädd. Jag har alltid varit rädd för vatten, sjöar som hav. Jag är rädd för djupet, marken, vågorna, växterna, djuren.. allt som har med vatten att göra! Jag älskar dock att simma! Pool går bra ;)

Men dom här två videosarna skrämmer mig, mitt hjärta slår väldigt fort just nu.

Kolla hur stor den är... och havet kolla hur stort det är.
När jag tittar på denna video så håller jag i mig i stålen för jag börjar nästan gråta för jag tänker på om jag skulle vara på en flotte där bredvid denna varelse.. (kan knappt andas när jag tänker på det)
"tungan väger som en elefant, och hjärta är lika stor som en bil" =(


Och denna video.. har inga ord, jag darrar när jag skriver just nu. FY!
kolla 1.53 hur stor mun! Fyfan det är ju monster!!!

 Ingen aning varför jag kollar på dom här videosarna, jag kanske gillar att vara rädd? Inte ofta alls jag är rädd..


Dagens Horoskop



Lördag 16 januari

Ekonomin hamnar i fokus och ditt förnuft leder dig rätt.
Snart får du bättre förutsättningar och kan känna vinden i ryggen.


Sjukt mätt

Sitter och tuggar på lite tacochips som blev över.. är så himla mätt men kan inte sluta äta haha!

Ska ladda upp med en redbull vodka snart, innan dess lyssnar jag på dom väldigt talangfulla människorna. Gud vilken underbar röst han har <3


Tacokväll

Har nyss kommit hem från Lidl där vi har pantat burkar blev runt 60 kronor, önskar att man kunde panta flaskorna också, för det var dubbels så mycket flaskor än burkar. men men..

Handlade med oss lite taco-grejor. Köttfärsen ska bara tina sedan blir det noche de tacos!
En dusch innan bara!


Min "vin-kväll" i onsdags
Godis, vin, glas  (bodyscrub bakom glaset)


Äntligen!

Nu har jag äntligen fått mitt spel som jag van på tradera! Jag får fjärilar i magen av att tänka på detta spel. Det finns inget bättre spel än detta.. Ska bara fixa en kontroll så kan jag köra när jag vill! ♥



Nintendo 64 in my ♥


Sängliggandes

Legat i sängen hela dagen idag, gick upp för en halvtimma sen för att äta gårdagens lasange! Jag tror jag börjar bli sjuk, har huvudverk och känner mig febrig. Får hoppas det är bara något tillfälligt och inte håller i sig!

Jag ska nog krypa ner i sängen igen och glo på lite tv med en kopp varmt te.
Blir nog inte mycket skriva här idag inte..
Ha en bra dag!


hahaha stackars mig?

Skumbad!

Nu har jag tappat upp ett varmt bad som jag ska lägga mig i med ett glas vin.

Jag fick en massa alkohol i present. Fick en stor lakris-shot-flaska, vodka, baileys och en massa vin!
Så tänkte ta och smaka lite grann, det är ju ändå lill-lördag idag ;)

Denna korg fick jag av sanna och nettan som innehöll en massa skoj!
godis,ljus,alkhol,spagrejor m.m!


Denna fina väska av anna! (den är rööd, men min kamera är ju fortfarande som den är!)


Har inte kort på det andra, men det var en massa godis och ansiktsmaskar och alkohol och blommer inblandat!

Morötter med dipp!

Många har undrat om jag skitit i mitt nyårslöfte. Men det gällde inte förrän denna vecka!
För vi visste att vi skulle vilja ha massa snacks och pizza efter min fest. Så det började i måndags!

Vi körde ju på morötter och gurka i går. Men vi körde på vanlig gräddfil, vilket är 12% fetthalt. Men det fanns inge lätt creméfresh i butiken så fick bli gräddfil.

Morötter med dipp är inte bara nyttigare än chips, det är också biligare!

En chips påse: 25 kr
En gräddfil: 10 kr
En dip mix: 10 kr 

total summa= 45 kr (jag och pontus köper alltid två chips påsar så det blir för oss 70 kr, plus att man måste ha cola om man ätar chips så det blir 90 kr)

En påse morötter: 8 kr
En gurka: 12 kr
En creméfresh: 10 kr
En dip mix : 10 kr

total summa= 40 kr (men då är det också BÅDE gurka och morötter, plus att man använder inte hela morotspåsen om man han gurka också. Och man kan dricka vatten till, eller vad man har hemma.)

Man kan göra egen dip.. lite taco krydda, eller kött och grill krydda
Vi kör på Fresh Island, absolut den godaste dipen som finns!





Bjuda?

Bara jag som är sugen på sommaren? Jag vill verkligen inte gå ut i detta väder, det är för kallt. Jag vill ha sommar. Kollade igenom massa gammla sommar bilder och får typ ångest för jag saknar sommaren så mycket! (vem gör inte)

Någon som är på att åka utomlands? Där det är varmt.. Kom igen!
Bjud mig!

"Hemlig" sa aldeles nyss till mig på msn:
"jag fnissade till lite när du sa detdär, och jag var visst snorig=snordroppar på hela dataskärmen"

Hahahah fyfan!


Jag och Ida i Alanya - 2008

Ska iväg

Har en riktigt dålig "utseende-dag" idag. Håret är katastrof, inga kläder sitter bra.. Men det löser sig, undivka speglar funkar alldeles utmärkt ;)

Ska bila hem till far min och äta hans goda pannkakor! Han är våffel/pannkaks-pappa för alla mina vänner, mig också dårå. Men de som sovit hos mig vet att man får våfflor eller pannkakor till frukost. INGET annat.. och alla älskar hans våfflor/pannkakor. Därför är han våffel-pappan.

Men nu ska jag klä på mig baggyjeans och hood tröjja och sätta upp håret i en knut! Ses!


Filmdax

Har precis kommit ur ett varm bad, och då menar jag varmt. Jag lyfte upp armen från vattnet och det rök om hela armen, sedan reste jag mig och då det rök om hela mig.. var lite läskigt att se sig själv "brinna" haha.

Men nu är morötter -, gurk-stavarna är klara och dippen med! Nu ska vi bara välja film.

Ha en bra kväll/natt eller kanske Godnatt!

Du är underbar <3

"Åza! Du är en djup och klok själ. Du fick lära dig att gå din egen väg väldigt fort i livet. Ditt hjärta är stort men du släpper bara in dom som betyder mest för dig. Vilket är fint. Du är begåvad och har massor av talanger som du borde ta tillvara på. Du kommer beröra människor i världen en vacker dag..är helt övertygad.
Du är snäll och kärleksfull, att ha dig som vän är nog det bästa man kan ha! Är så glad att du är min syster! Älskar dig!"

Det skrev min syster till mig. Älskar dig systern min!!

För en liten stund sen kom basse med sin armhåla i näsan på mig, för att luka på hans armsvett! TACK, men nej tack! Idag blir det film mys. Min kära har fixat morötter och dip till oss. Så ska vi till grannen och låna film :)

Nu sitter pojkarna och skriker på mig från köket att jag ska komma dit, fast jag skriker tillbaka att jag skriver blogg. Men det verkar inte fatta! Så nu tappade jag bort mig vad jag skulle skriva från första början. Men om det var något viktigt lär ni få reda på det såsmåningom.


Helgen

Somnade kl 00 igår och vaknade kl 14 idag.. Ingen aning varför det blev så mycket sova inatt min kropp kanske behövde det? Hade en mysig söndag. Vaknde med pontus och sanna, beställde online pizza (tack sanna för den!)
Sedan kom sanna 2 över och lämnade toalett papper till oss tack! Tog ju slut i lördags haha!
Hamstr var och sa hej också.

På kvällen tog en spa kväll för mig själv. Fick en massa spa grejer i lördags så använde det igår. Ansiktsmask, bubbelskum, skrubb handske och skrubgelé och bodylotion. Jag är fortfarande hur len om kroppen som helst. Skönt. Köket är fortfarande en katastrof. Kom rätt mycket folk i lördags.

Först kom mina nära och kära, och lekte lekar med mig och gav mig presenter. Jätte fina presenter allihopp, ni är guld värda hela bunten <3 Efter nio kom tre grabbar, efter det började festen. Folk började strömma in. Kom typ 5 från strängnäs som jag inte hade en aning om vilka det var? Hade tydligen sätt några av dom på nyår? Lite nyforsbarn kom också på besök, skit längesen jag träffade dom! Det var kul och se er, eller aa allihoppa. En mycket lyckad 20-års fest! Jag och pontus ska gå och panta burkar snart!

Lite bilder från i lördags!



Lekar



Årets bild!


Jag och sanna höll på att kissa på oss av grav av händelsen inne på toaletten!

Jag är skel på denna bild, men sanna var så söt <3










Denna får avsluta bilderna, hahaha! Finns mycket hemska bilder som jag säkert skulle få stryck av om jag la upp dom. Men en mycket lyckad kväll. Har dock lovat grannen att det inte blir någe mer hemmafest här! Festen slutade trotts allt inteförren 5 på morgonen, då vi fick skjussa ut folk. Haha eskilstuna bor vägrar sluta festa!

Tack en än gång för denna underbara kväll! Har inte haft så roligt på länge! Och det var kul att ni kunde komma som jag inte sett på länge! Även om ni hade det stressigt eller skulle jobba i morgon så pallrade ni er hit ändå, det uppsakattas väldigt mycket! <3


Om tankar kunde döda!

Redbullvodka i högsta hugg och första personen in är sofia!
Vi ses i dimman! Nu ska vi röjja sönder brallan av oss ;) Ciao


Vi ska ooa hela natten ooa hela dan!

Det går lite upp och ner just nu.. Och då menar jag inte mitt humör för det är på topp! Jag är skit glad, ska ha kalas idag och det ska bli mycket roligt! Kommer en massa roligt folk som kan vara där och fira mig och det är det bästa presenten :) (så sluta tjata om vad ni ska köpa till mig, TYST vill inte ha något, kom bara hit så blir jag glad!)

Nu ska jag damsuga, behövs dock inte damsugas så någa pga att det kommer ligga chips och popcorn över allt! Men hörs kanske senare! Ha en bra lördag!

Missade bilder!

Maaat





Pontus har rakat av sig håret =(
En bild på innan (fanns ingen bättre..)

medans

efter (en gammal bild dock)



Nu ska jag fortsätta lyssna på gammla 90tals låtar!

"Vem är mannen ni gillar mest?"
"Markolio, markolio"
"Vem är killen som luktar bäst?"
"Markolio, markolio"


5 januari & 8 januari 10

5 januari


8 januari

Boleron fick jag i present. Den är skit gosig tack sara!


Systemet rules! Eller aa, bolaget..

Har varit full rulle idag. Åkt till Ö&B och handlat lite, hämtade upp Sofia och åkte vidare till bolaget. AS coolt att handla där haha. jag var dock jävligt stressad och hade väldigt mycket att handla så hann inte njuta riktigt! Men TAACK sofia som följde med mig. I didn't have the guts to go buy my self! Blev ett lite stressigt hejdå också, sorry för det! Men vi ses i morgon ;)
Men kylskåpet är fullt nu! Hemtrevligt ;) Har nyss lagat jätte stark mat som passa perfekt till öl.
Sitter för tillfället och groggar, redbull vodka med lite schweppes. Mmmh livet! Och jo jag kommer vara a-lagare ett tag frammåt! Jag har ju för fan nyss fyllt 20 och jobbar inte! Så vad annars ska jag göra ;)

Nemen nu ska jag och pontus fortsätta med att lyssna på bra musik och mysa i soffan.

Bleeh

Har tvättat mesta dels av dagen. Ida sötnos har kommit till etuna! Så hon komförbi och gjorde mig sällskap. Vi gick till Ica handlade lite grann, kom hem vid 20. Då  tänkte jag tvätten är klar där nere men går ner om en halv timme orkar inte nu. Så vi satte oss och började snacka om allt från himel och jord. Sedan fick jag ett ryck och kom på "TVÄTTEN". Då var klockan 21.20. Och tvätt stugan stängs av just då! Så vi springer ner och sliter upp dörren till torktummlaren, men eftersom dom stänger av strömmen så fick jag inte upp dörren till ena tvätt maskinen där alla jeans ligger! Fuck, så måste hämta dom i morgon bitti kl 7 då tvättstugan sätts igång igen. Min vanliga tur i vardagen! Suck..

Nejmen det var kul och träffa Ida, vi ses allt för sällan nu för tiden. Men vi båda är fattiga just nu så blir ju dyrt att åka fram och tillbaka till stockholm.. Men det ordnar sig, jag och pontus har ju lite framtidsplaner för stockholm, men får se inget bestämt. :)

Nu ost macka, oboy och lite tv! Sedan Natti, ska upp 7 i morgon :(

Sånna människor får en att aldrig vilja sjunga mer igen


Yngsta systern i syskonskaran brukar vara lite trög har jag hört! ;)

Sitter och äter upp rester från allt fika från igår. Alla kladdkakorna är slut nua iaf och winerbröder sitter jag och tuggar på just nu. Sen har vi Massor med kakor och bär..

Har en "diskussion" med tre av mina systarar, men fattar inte vad dom snackar om. Och nu kallar de mig trög :/ Jag trodde dom snackar om kondomer eller springa utan skor. Men det var ju så klart helt fel! Äh nu ska jag äta mera winerbröd, det gula i mitten är ju det godaste som finns! <3

"Vi åkte uppåt, upp!" "Va? Uppåt?" "Eller nej vänta, skåne ligger ju neråt..."

Haha hon e för rolig den där sanna!

Min dag igår var jätte mys. Familjen kom över, presenter fick jag, fika blev det och liten dans. (Understryker Liten)
På kvällen blev det, popcorn, film och bira.

Idag vaknade jag riktigt sent, har fortfarande inte klätt på mig. :S
Imorgon blir det upp tidigt och massa ärenden (bolaget inräknat!)

Ida sa en jävligt rolig sak bland mina komentarer!
"haha jag sa det till harry i morse; "Idag är den viktigaste dagen i Åzas liv! Det enda som kan mäta sig med detta är bröllopsdagen och möjligtvis dagen hon föder barn." Haha du har verkligen suktat efter denna dag sen jag träffade dig :D underbart <3"

Jag träffade Ida i sjuan om det är någon som undrar.
Haha hon e ju för go! Ses på lördag asshole!<3

Lite smått och gott i ett inlägg, slipper man läsa så mycket!


AHAHAHAHAHHA

blev inte på bättre humör, men kan inte säga mer än hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha!

*phu* nu ska jag sova! haha skrattretande! hahahah!


helvetti vittua!! (ursäkta språket)

Jag råkade ta bort en kod så min blogg ser ut som den gör just nu. Så jag letade reda på koden och satte dit den igen men det ser ändå ut så här! FAN jag får inte tillbaka det! Nu blev jag arg, riktigt jävla arg!

Nu har jag inte ens lust att skriva om min dag. Den var toppen för övrigt!

20 år

Wei! Ida är jag 20 år, äntligen! Har längtat efter denna dag sen jag var 14 år. (eller aa snarare 12)
Men Har lite brottom, det kommer massa folk hit om nån timme och jag klev nyss ut ur duschen så, skynda skynda! Pöss!

M å n d a g

Måndag idag, helgen har varit as bra! Nyåret var mycket roligt, dagen efter var och mys. Lördagen var jag hos jasmin och firade malina. Jag och pontus köpte en jätte stor tiger till henne på vägen dit och haklapp och toffor. Hon var dock lite rädd för tigern, medan dom andra barnen tyckte en va skit rolig.

Jag fick presenter från sara, både julklapp och födelsedags present. Skit fina inredningsgrejor (typ as små stayer) och två tröjor och ett sällskapsspel. Tack sara <3
Och ett jätte sött halsband från Jasmin! Tack <3

På kvällen varvade vi ner med öl och sällskapsspel här hemma. Igår blev det pizza och öl igen. As mys helg helt enkel :)

Idag vaknade jag halv nio (kors i taket) Men det var skönt att vakna så tidigt utan att ställa klockan! Hoppas det håller sig till i morgon, för då har jag mycket att göra. Kommer över lite folk hit. Vad vuxen man känner sig när det kommer över folk till en och man ska fixa och dona själv på sin födelsedag. (och så tänkte jag skriva nånting som jag inte ska skriva, men va tvungen att skriva så här för jag tänker på det mendas jag skriver detta ist, så det känns som jag skrivit det jag INTE ska skriva!)

Var inte meningen ni skulle förstå det där om de är så ni undra. Men nu blir det en dusch!


Malinas tiger!


Året 2009

Året som gått i bilder

Jag blev moster för andra gången (malina)


Jag blev moster för tredje gången (elica)


Många roliga fester:

Mitt 19års firande


Hahaha, jag har sjuuuukt fula bilder på oss denna kväll. alla var RÅ dragna.


Afasi och filthy kvällen. hände mycket konstigt på krogen denna kväll.


100-dagars festen


en av många spontana utekvällar. och ett desperat sätt fick jag försöka bli dragen på 3,5or.


Mediakryssningen. Det var två händelserika dagar. (På bilde ida, hannes och jag)


Sofia fyllde 20 år!


Jag tog studenten


Hemmafest i malmköping (Lätt, årets fest!)


Mp3b-fest (reunion)
Det var några minnes världa fester



Syster var med i dansbandskampen


Och kom till finalen


Var i Göteborg

Mycket sommar mys har det varit!




Nu får det räcka, har säkert glömt något viktigt. Men det var i väldigt stora drag. Har inte kort på allt heller så.

Ser du skillnaden?

Var det inte ärlighetvarar längst nyss som gällde eller hörde jag fel?  Pff nej tror inte det.

Du kommer aldrig veta vart du står, du vänder kappan efter vinden allt för ofta.. Jag sitter och ler men vet sannignen och det gör för ont i mina mungipor. Jag har slutat le och ser sanningen i vitögat. Jag är en tall, du en risbuske.
Ser du skillanden?

Malina 1 år!

Idag ska vi till Jasmin för att fira Malina som fyller 1 år! (vi systrar ska ha julklappsbyte samtidigt för vi inte hade det vid jul)

Malina genom de första året.






Nyår

Mitt nyår blev skit bra! Tog tåget till strängnäs med Sofia 18.06. Gick hem till Anna där det redan var folk som hade kommit. Chillade mesta dels i början, men när alkoholen började ta över och folk började strömma in så blev det bara roligare och roligare. Har inte så mycket att säga om kvällen utom att det var as roligt. Vi gick och sköt ut en massa raketer också. kl 5 (enligt sofia) så gick hon och ja och la oss. Sov som en stock haha, vaknade av två bajsungar som skriker och bankar på dörren och kommer in srpingandes och är fortfarande fulla.

Det blev pizza till frukost och sedan städade vi lägenheten. Hittade många konstiga grejer som låg lite utspritt på golvet. Jag hoppas dina föräldrar inte kommer döda dig idag!

Jag grät lite när vi städade. Jag hör sofia skriker till så tittar vad hon håller på med och jo hon försöker damsuga upp världens största och snabbaste spindel. Så jag står och skriker och hoppar som en gnu fram och tillbaka. Sedan gick vi ut från huset för att ta luft, jag kan knappt andas. Ush! (jag är en liten fjolla ibalnd jo jag vet!)
Jag ringer matilda för kolla vart dom var (dom var och pantade alla burkar) jag hade sån panik så ville att dom skulle komma. Men det lugnande ner sig efter ett tag.

Träffade maria när vi klev av tåget. Haha, jag stod och vinkade åt henne genom fönstret. Hon kollade på mig och sedan gick in igen. När jag sa hejdå till sofia så sprang jag in för att säga hej. Hon ba " jaha var det du som vinkade? jag trodde det var nån jävla galning/stalker." Haha tack syster för att du känner igen mig :D

Nu känner jag att jag skrivit för mycket, nog för jag inte skrivit hälften vad jag skulle gjort.

Tack alla som gjorde detta nyår oförglömligt :)

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden