31 Oktober 09


Halloween

Har varit på kyrkogården idag, varit och "Hälsat" på pontus mormor med hans mamma och lagt lite ljus vid minneslunden. Det är ju så himla fint :)

Idag ska jag göra det jag Älskar att göra! Kolla på Massor med skräckisar! Bästa med halloween är ju skräckfilmer, finns inget bättre! (eller jo, sova,äta,älska,och mera äta!) Men efter det!

Har några filmer på datorn som ska tittas på, och det går ju as mycket på tvn också, så bara välja och braka! Gottis ska ju så klart också finnas vid vardagsrums bordert!


Happy Halloween, allesammans!


Fan så vaknade man sent i dag också! Aja, dax för frukost/lunch nu!
Idag är det Halloween, har inte riktigt bestämt vad som kommer hända idag, så får se :)



Vill vara 6 år igen..

Har räkningar att betala men inga pengar, gah jag börjar hata vuxenlivet!
(strängnäs trippen var ju inte jag som betala det var sanna som bjöd på tåg resa, annars hade jag inte kunnat åkt dit, skulle ju egentligen på en välkomsfest som jag inte kunde gå på för jag ikke har pengar:( hoppas ni hade kul flickor )

Men men, jag har varit sugen på en äggmacka sedan en ungjävel pratat om en sådan! =( Ska nog koka lite ägg nu, laga mat ska väl också göras? Jaja, SHIT det är ju fan fredag idag!? Okej Hejdå!



tonåring igen

Har nyss suttit och pratat i telefon med en vän i över 2 timmar, sjukt längesen jag snacka så länge, sist var väl när man var en telefon nörd haha. (tonåren) (jaja jag är fortfarande niTON, men ser tonåren som 13-16)
Anyway.. det var trevlig, nu är jag hungrig och törstig och behov av ett lypsyl! Är väldigt nöjd över mitt "nya"
datorbord som jag har fixat till mig idag :)

Jaja slut pratat, heipa!

Phu!

Nu är jag hemma igen.
Har haft det jätte trevligt, och tycker det var skit kul och träffa dig igen pluttis!

Jag tog tåget kl 14.05 till strängnäs och gick och mötte Sanna som skulle möta mig. sprang runt på stan och handlade gottis till kvällen. Sedan tog vi en fika innan vi gav oss iväg hemm till henne. Vi har gjort all möjligt.
Allmänt mysigt, gammla minnen kom till tals några gånger hahaha.

Sov över där iaf och tog 19.40 tåget hem igen. Tack för två super mysiga dagar! Får ses snart igen, och tack för det jag fick =)

Nu är jag hemma har käkat spagetthi, ska in i badet snart (hahahah fyfan, nu kom jag på vad hon gjorde i badkaret idag. aja anyway) sedan ska jag ta det lilla lugna.

Halloween snart! Myyyyyys!

Strängnäs!

sitter och pratar i tele med söta tjejen just nu:) ska åka till henne idag, hon håller på och fixa tågbiljett till mig :D hahha det mästa jag hör är " VAFAANN!.. men ååååååhh"
hahah

Ne men ska sova där borta så hörs i morgon! Puss

Va fan...!

Fan vad jag saknar dig så himla mycket.. tänker på dig varje dag, det gör ont i hjärtat


ÅÅÅHH vad sur/ arg/ irriterad/ aggresiv/ förvirrad/ glad/ trött/ förbannad/ ledsen/ AS GLAD jag är just nu!! tror jag har pms eller nått inte för att jag ahr det men verkar som det... nej hejdå

ps. ska träffa bästa tjejen i morgon läängtar! <3


Chaaa

Har nyss kommit hem från Lundy, är jätte trött så ska kika tv och äta nånting gott. Berättar mera sen.

Är med och tävlar på Fokis's tävling där man kna vinna från Forhair

Tripp..

..till Pontus farmor och farfar. De behöver lite hjälp med hushåll och sånt. Hör av mig när jag kommer hem! <3


En helt ny värld?

Ibland önskar jag att världen var som man själv vill att sin värld ska vara.
I min värld vill jag att pengar inte fanns.. att allt var jämnlikt på pengar. Ville man ha en ny tröja fick man gå till exempel HM och FÅ en ny tröja men man fick bara ett visst antal och nästa månad nollställs det igen.
Då skulle inte gucci och chanel (och det andra märkesgrejorna) vara så himla märkvärdiga heller? Dom är ju bara såååå coola för dom är dyra (det har ju fått en status, dom rika har råd typ)
Men vi säger ett helt vanligt vitt linne på nån märkesbutik kostar 300 kr och ett likadant linne på nån "vanlig" affär kostar 100 kr. Man kan tillochmed få för 50kr. Vad är skilladen förstår inte?

Visst LV väskor är ju snyggare än Gina väskor.. men om jag hittar en AS snygg väska på gina då köper jag ju den och inte snobbar över att det finns finare, men dom är ju fina på olika sätt.. inte ens samma stil.. okej nu babblar jag bort mig skulle egentligen skriva vad jag vill förändra och inte varför!

Haha men nu kör jag kortfattat!
Skulle också vilja att varje individ får ändra en sak gratis på sig själv hos en plaskirug!
Och att det finns konflikter men inte krig, grupperingar men inte mobbing.. ´
hmm finns mycket mer men tar vi nån annan dag :)



"Godmorning beautiful"

Har smörjt in mig och tagit på mig kläder efter jag tagit en svalt bad och stirrande blick på det nya draperiet :)
Sitter och lyssnar på powerbalder/balader/lungla låtar? haha just nu är det Seal - Kiss from a rose (gammal klassiker som man får många fina minnen i från!)

Känns litekonstigt att lyssna på lunga låtar när man har på sig sönder klippta jeans och ett "rockigt" linne haha.. men men =)

Har inget mer att säga än att jag skriver så fort jag kna för det är en AS fet mygga vid mig och jag börjar bli rädd för den är så stor! (lite osöker på om det är ens en mygga!)
Ne hej med er! Aaahh !

spooookiee

Jag och ponta bestämde oss för att gå upp 9 imorse SENASt halv tio. vi stälde båda mobilerna och jag råkade stänga av min i sömnen, men hans ringde och ringde och ringde tills kl blev tio över tio. Då sa jag Nej pontus nu har vi svikit oss själva igen, kom igen nu går vi upp! Jag satte på datorn det första jag gjorde och där stod det att klockan var 9.10. (just fan det är ju vintertid nu) Så Jag blev glad att jag inte svikit mig själv igen, men fick genast ett glatt morgonhumör. Sedan ringer kära syster mig och frågar om jag vill följa med på roadtrip. Självfallet ville jag det!¨

Vi körde runt till ÖB, sedan underbara hem. Och jag säger bara DÄR ska jag köpa min inredning (alltså på Hunderbarahem) Fyfan vad inspirerad jag blev! Jag blev dödskär i massor av olika grejor!
Anyway, vi åkte runt till lite olika ställen. Sedan blev det käk hos henne

Efter det blev det filmkväll, med hennes karl och jonas. Kollade på tre filmer.
"the hills run red" Den var okej, inte läskig men en annorlunda story vilket var bra (ett plus) Men annars var den inte så olik från andra skräckfilmer.
"thounder?" kommer inte ihåg vad den andra filmen hette. Men det avr jävligt bra, tycker inte om action-filmer men denna var as bra! Den hade verkligen en annorluna story! Jag kan lätt se den igen..
"Miss marsh 2009" Hahah jo man garvade på vissa grejer, en helt sjuk film. Sjuuukhumor. Men det var roligt, filmen var rolig!

Nu är jag hemma, har inköpt ett nytt duschdraperi (äntligen) och nu ska jag kika tv och vänta på att gubben min kommer hem :)


GoodNight

Kom precis på att det är halloween nästa vecka! Vad mysigt, det är nog bland det bästa högtiden! För då visar det mycket skräck på tv och alla ska vara läskiga och yada yada yada! Älskar det, skräckfilm är också bland det bästa jag vet! :)
Bara för det började det nån läskig film på tv? :D

Ne nu ska jag kika på filmen? Eller iaf försöka sova nu..

Natti natti <3


Rubriken är försvunnen

"Ända sen Ida fråga om jag ville städa henne rum så har jag tänkt på att jag VERKLIGEN vill det!
Så fort någon har det stökigt kliar det i fingrarna på mig och jag kan inte sluta tänka på det, vill börja röjja undan direkt!! Så fick göra det här hemma ist...
Har städat badrum,kök,vardagsrum från topp till tå.. dock inte fönster eller tak men annars överallt.. Har tagit några timmar och nu är jag fan helt jävla slut! Hahah vilken lördags kväll XD

Ne tänkte piffa till lördagen med att baka en kladdkaka nu :) No party today.. eller inte bara idag, ska hålla mig undan ett bra tag nu :)"

Det skrev jag för cirka en timme sen på bilddagboken..
Nu har jag tagit ett skönt bad och kakan står inne i ugnen :) Nu känner jag mig hel igen!


Smoothie

Just nu sitter jag och dricker en smoothie som jag nydligen har gjort till mig och hjärtat.
As gott är det iaf, sitter och tittar på brook knows best (maraton på mtv):P Haha as roligt ju! Älskar hennes pappa XD

Ne nu ska jag dricka upp och sedan börja städa lite grann!
Puss på er

Uttråkad?

När jag och pontus satt och väntade på skjuss hem till pappa, jag var riktigt hungrig (och var lite uttråkad?)

"Kyckling med curry curry"

Jag börjar "skratta" för jag fattar att han filmar..


Dagen i sig

Idag for jag till pappa med jasmin, malina och pontus. Vi hade det trevligt och åt kyckling med curry och ris! AS GOTT VAR DET!

Sedan kom jag och pontus hem, drog och handlade, sedan blev det städning och därefter Idol. Direkt när idol slutade hade vi det mysigt med grönsaker och dipp och film tittandes "Monster till svärmor" kollade vi på. Det var roligt :) Förusägbar som alla andra filmer, men det tycker jag om! Lyckliga slut ska det alltid vara, annars är jag inte nöjd!

Lite bilder från dagen :)


Pontus och Malin


Igen <3


Två hemska bilder. Men ville visa hur mycket jag tycker om popcorn som jag åt i min ensamhet medans Idol var på tv.


Där hade vi laddat upp med gottiiiis! <3 :)


stress

just ja, jag skulle höra av mig när jag var hemma?
Jag har iaf vart och handlat lite som behövs till hemmet. Har städat badrummet och har damsugit lägenheten. Nu ska jag balnda dipp och hacka grönsaker innan idol börjar! Hör av mig när det är slut så checkar vi läget? ;)

Tävling

Jag är med och tävlar igen, jag vinner aldrig. Men som jag alltid säger, jag har ju större chans om jag tävlar :)
Tävlar på amanda's blogg.

Nu ska jag kila till Ica, hör av mig när jag e tillbaka =) <3

Pappi

Nu ska jag kila till pappi, där det bjuds på kyckling emd ris och curry sås (Ida's favvo hos pappa, inte för hon ska med men..) och det ska bli så gott för magen! Ska dit med pontus, jasse och malin är redan där. Måste kil nu iaf! Ha en bra fredag!

Så bra!



Vaknade runt 10 idag, kändes skönt.
Har både ätit frukost, lunch och middag vilket känns så jävla awesome!
Har inte gjort det sen jag gick i skolan.. och när gjorde jag det? ;)

Nemen känns skönt att kunna äta så,
för man mår mycket bättre i kroppen.
Åt pastasallad med vitlöksbröd. SVIIIIN gott!
Sendan blev det stektlax med couscous MUMS ;)

Snart blir det chips och popcorn till en bra film :)


Jag blir bara mer och mer emot vaccinet!

Denna tjej som var en cheerleder blev så här 10 dagar efter vaccin-prutan...
hon kan inte gå, inte prata, inte äta ordentligt


Så jävla bra

Och så jävla sant!



hahaha alkholen är ju roligast!

Snart jul?

Det är 76 dagar kvar tills jag fyller år. Det betyder att det är 64 dagar kvar till Julafton!
Helt sjukt snabbt åren går.  Jag börjar redan längta efter snön :( inte braa.. Jag är den som alltid längtar jätte tidigt, men detta slår ju, fan det är inte ens november? Dom börja pynta stan innan jag får julkänslor.. Men men, hoppas det inte längtan blir värre än vad den är.

Jag är heelt seg, ont i huvudet och yr. Mår inte bra alls känner jag! Usch!

Jag från igår, syns på långa vägar hur sliten jag är!
kl var 14.00 där då hade jag inte sovit på 20 timmar haha :)




















10.00..

..vaknade jag, har sovit 15 timmar. Känns lite jobbigt i kroppen just nu, eftersom man sovit lite för länge, men inte så konstigt när man varit uppe i 25 timmar! Hoppas jag blir trött rätt tidigt nu, så man kommer isäng och går upp skaplig tid.

Igenaning vad jag ska hitta på idag? kl är bara halv 2, och jag har redan duschat, ätit frukost och chilla som satan :) Känns helt konstigt haha..
Men men, jag är egentligen rätt trött för att hitta på nånting idag.. men jag måste åtminstonde ta en promenad iaf. =) Får se hur jag gör..


Still awake

Har nyss kommit hem från en låååååååååååååång dag. Kan inte beskriva hur lång denna dag varit :S
kl 07.00 började jag göra iordning mig för vi for till en tatueringstudio, satt där och prata (höll på att somna) ritade och sånt..
12.00 drog vi ner till stan, först AF sedan SMH.. *suck
Efter det blev det gå hemmåt, och laga snabbt med mat. Sedan fick jag skjuss hem till Jasmin vid 15.00 där vi umgicks prata och sånt, sedan bestämde vi oss för att dra till tuna park.
På slutet av köpcentret började ögonen sluta sig, och benen vika sig...

Så vid 18.00 drog vi till bilen och körde hem mig :)
Tack för idag alla inblandande. Snart är det sov dax! 1 timme och 30 minuter... Men lär bli om en timme =)

Tack för mig, jag skriver mer i morgon! :D ♥


Ska iväg

Nu ska vi dra till svärsysters tatueringstudio i hällby, sedan blir det till Af Hörs när jag är hemma, ska försöka hålla mig ifrån hemmet. Annars kommer jag somna om jag kommer hit, och det vill jag ju inte! :) Men men, hörs vid 20.00 om jag inte decar! Puss!

Nu börjar gäsparna komma fram!

Det betyder att jag kommer börja bli trött om nån timme, vilket är inte bra! Men har ju varit vaken i 12 timmar nu så det är ju inet så konstigt, men jag ska hålla mig vaken 12 timmar till!!! :D Jag måste..

It's almost orgasmic

Jag har helt glömt bort denna kategori, var väldigt längesen jag la upp nått orgasmic!

Denna är ju helt klart orgasmic! Är lätt den bästa MJ låten..
Njut!

Praktikanten Jerry!

Ingen har väl missat Praktikanten Jerry från ica reklamen.
Haha nu har det kommit två nya! Fy helvete vad jag skratta åt den sista! :D



jaa. vad gör jag?

Vaknade vid 6 idag.. men ska vara uppe hela natten idag/morgon. Har bestämt att jag ska vara vaken tills klockan 20.00 i morgon. så lär bli mycket skrivande idag, kommer vara uttråkad =)

Sitter och kollar med folk just nu vad dom vet om lokaler här i eskilstuna kostar. Jag har bestämt mig nu för att jag ska hyra en festlokal och har mitt 20 års firande där.. Slipper man ha ansvar för saker i en lägenhet, plus om man går ut på krogen splittras man från alla man är med. Plus att jag aldrig har haft en lokalfest, det är roligt så länge det itne blir bråk. Och det är klart det inte kommer bli när jag bjuder roligt folk! :)

Nu vart jag hungrig..

Känner mig lite fräshare.. Baksmällan sitter fortfarande i, men är ny duschat och har äntligen börjat kännt hungern komma tillbaka!

Bland det bästa som finns är att vara vrålhungrig och ta första tuggerna på en riktigt god måltid! Om jag hade kunnat gå upp i vikt hade jag varit smäll fet :D Mat är fan bättre än att sova helt ärligt! Och jag älskar att sova :)


Detta gjorde mig gladare


Full=dåligt

Sitter med uppsvullna ögon, irriterande mage, ont i kroppen och tänker Var dett verkligen värt det?

Nej, för jag minns inget.. jag drack inte ens mycket men det slog till som satan inne på krogen. Jag vaknade upp och fick panik för jag inte hade nån aning vart mina vänner hade tagit vägen eller hur jag tog mig hem igår. Detta ska jag inte göra om iaf,.
Anna gick nyss till bussen efter att har haft en "konversation" med toaletten.. Stackarn =/
Nej nu blir det lungt framöver.

Usch, jag har så dåligt samvete just nu, känner mig som värsta fyllesvinet. Men jag är väl som vilken tonåring som helst egentligen? Äh, gjort är gjort iallafall.


Skit

Jag är en skitkorv som borde ta mig själv i prutten! :(

"Klackarna i taket"

Sitter med  droppande hår och handduk just nu, kom precis ut ur duschen. Har städat lite grann innan brudarna kommer! Ska bli middag som Pontus lagar (jag skulle egentligen lagat maten för skulle haft lägenheten helt för mig själv egentligen. Men hans planer ändrades)

Det blir mys iaf :) Sedan drar vi ut eller vad vi nu gör :P


Hyperaktiv

Seriöst, jag har gått runt och städat, diskat och vet inte vad. Jag har värsta energin!
Är det inte meningen att man ska vara trött vid denna tid och inte på för midagarna? Hmm..
Jaja, får se det på den ljusa sidan, det är rent i badrum och kök iaf :)

Puss på er gullungar ♥


Badat

Sitter här med min slarvtoffs.. har precis kommit ur badet. Har kollat på Idol och ätit goda chips, och massa godis. Myys =)
(yes, äntligen åkte Cammilla ut btw!) Nu ska jag kolla om det finns nånting roligt på tv, sedan ska jag försöka sova. Eller det är helg sover när jag blir trött helt enkelt! (runt 5?)

 

Ps. Min panna ser lång ut pga jag lutar mig frammåt! Så nu vet ni det haha ;D


saknad

Kollade igenom bilder (igen) Har massor som ligger helt osorterat, jävligt jobbigt! Jag tycker om att har ordning och reda i min dator.
Men såg en bild på mig och skruttan! Saknar mitt hår, vill ha ljust igen och ska inte klippa lugg någe mer, eller på ett BRA tag! :D
Saknar skruttan också, sjukt längesen sist.. Men blir så när man inte bor i samma städer och man är fattig..

Hahah kommer ihåg när alla blanda ihop oss och trodde vi var syskon jämt ♥


åå vad mycket minnen jag får när jag tittar på bilden!

Skolan!! När skolan var rolig.. eller aa roligare än 3:an iaf.
Vi satt där vårat gäng vid bänkarna lyssna på musik, rökte, berätta vad som hande hänt under helgen..
Eller när vi spelade in våran musikvideo.

BÄSTA minnet från skolan var ju när Sanna, Sofia och jag drog till en annan skola för det var halloween"fest" där. Så gick dit ist för Svenska lektionen, när vi kom tillbaka hade vi engelska i samma klassrum som svenskan var i..
  Vi såg våran svenska lärare gå emot oss när vi var på väg tillbaka. Så vi vände tillbaka och sprang upp för trapprona och gick en annan väg ist.. Vi kom in till engelskan och skratta för det var ett ganska roligt ögonblick.. sedan kommer Svenskaläraren in i klassrummet och kollar på oss, vi slutar skratta och blir tysta. Sanna springer ut på toan och börjar as garva, jag får ett cp ryck när läraren börjar närma sig oss, så jag ställer mig upp och säger "vi måste prata med dig". *världens allvarligast röst*
Sen när vi går ut ur klassrummet, får vi lite panik eftersom, vad fan ska vi säga nu? :S
Vi kommer på en snabblösning.. resten är historia
Låter antagligen inte alls lika roligt.. men det var roligt då. Vi hamna alltid i klistret på något sätt vi tre/fyra :)


Saknar verkligen den tiden.. när jag bodde fortfarande hemma hos pappa, festade varje helg och onsdagar kom oftast bakis på torsdagarna till skolan (inte för jag vill festa så ofta nu, saknar inte det på det viste). Jag försov mig inte lika ofta alls, kom alltid till skolan först, sen droppade gänget in en efter en.. Elevrummet, fast elevrummet det har jag mest minnen ifrån mig och Sofia. hahah, Powerking och knackafönster XD hahaha
Gud saknar skolan nu, eller njae, på sätt och vis gör jag det!

Nej nu har jag pratat klart om saknader!
Puss på er!


FredagsMys

Det är dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör.
Snart är det fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör.
Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyyyyys

Haha alltså den låten kommer ju finnas kvar länge länge lääänge.. Typ som, "Dra in magen så jag kommer förbi och fram", "Behöver du hjälp? Ring polia!", "Vart är brudarna?", "Jag är ipren den intiligenta verktabletten, mot verk och feber..."

Ja men ni förstår, "fredagsmys" kommer sitta kvar väldigt länge, ett uttryck som många använder och jag kommer alltid ha den låten på hjärnan när jag säger fredagsmys :)
*sjunger den just nu*


Fredag!?

Jo kl är över 00.00, det betyder att det är fredag! Jippii
Jag är redan sugen på fredagsmys, med chips, godis, god mat! Och jaa, öl fortfarande...
haha! Ne nu ska jag lägga mig och försöka sova lite.

Igår var det jätte skumt för somnade lite efter tolv, och både jag och pontus vaknade vid 2, och var helt klar vakna båda två, vi somnade om lite efter 6 igen. Haha fan alltså :P
Hoppas om jag somnar så SOVER jag, tack! :)

Godnatt allesammans!

åååå... za?

Kollar igenom massa osorterade bilder, och kollade igenom när jag var i Gbg. Några fest bilder fanns där, fan vad sugen jag är på öl! Har blivit vin dom senaste gångerna.. blir så när pengar inte rinner från träden..
Skulle ha "festat" i morgon, men nu blev det inte så. Kanske lika bra, för det hade ju blivit vin igen isånt fall :) höhö

Kommer säkert rulla in någonstans, i nån lägenhet ändå...

Göteborg '09


Gör om..

Ja jag vet, jag gör om hel tiden här i bloggen, men tröttnar så jävla fort på färgerna och sånt, så nu blev det rosa :)

Men nu blire Spakväll! ♥ Ha en bra dag!

»«

Okej, nu har jag skrivit om detta inlägg 40 gånger.. så skriver så här ist..

ihpxdiouhbvtrd utgviopbvivh ruvn ruvh mrugh drughtvhpd uhyduhv ruvhohv oucgmop vdphgdpuchdiopxjkpdn vpdoxihvopdrimckdfngm vrgckjrfcjd dfhcfdgjopfwjafåoh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det har ingen mening, jag bara dampa på tangentbordet.. ha ett bra liv, stick och brinn!  


Spökee

Det spökar hos mig just nu... det är inte kul eftersom jag är helt själv.
Men men, går inte göra så mycket åt saken än att skrika på anden när den låter! Det brukar hjälpa mig iaf att bli lugnare :)

Just nu känner jag mig som Doris i "Torkel i knipa". Tolka det hur ni vill, jag bryr mig inte.. HEJ!



Jasså det säger du?

Undrar varför jag jämt drömmer så himla skumma drömmar.
En sak som jag tycker är jobbigt att jag drömmer om en viss person JÄMT, personen är jämt i mina drömmar, och allt är som vanligt..

När jag vaknar blir jag ju lite skärrad!
Ne jag har sprungit lite upp och ner i tvättstugan nu, ska snart ner igen. Men först frukost!

Snälla ta er tid att läsa detta!

Snälla läs och förstå innan ni bestämmer er!


(inte jag som skrivit detta "brev", men detta är mycket viktigt att veta innan ni bestämmer er för om ni ska ta vaccin mot svininfluensan. Ni kanske vill veta vad ni egentligen sprutar in i er och om det verkligen är så bra som dom säger?

Mina tankar har ändrats iaf..)

Jag vill bidra med några punkter att fundera på inför massvaccinationen av svenskar from 12 oktober, 2009.

1. Jag har varit i kontakt med en person som arbetar för Crusell SBL (den ledande vaccindistributören i Sverige). Personen kommer inte själv att vaccinera sig för denne vet att vaccinet ger “allvarliga biverkningar”.

2. Influensan kallad svininfluensan består egentligen av genetiskt material från svininfluensa, människoinfluensa och fågelinfluensa. Det är hur enkelt som helst att verifiera det genom att studera vad som skrivits i den vanliga pressen. Många tror att genblandningen beror på att virus i naturen korsar sig med varandra. Eftersom jag läst mikrobiologi och genetik vid Stockholms universitet vet jag att det är en omöjlighet eftersom virus inte förökar sig sexuellt. Virus förökar sig genom replikation. Korsning i naturen förutsätter sexuell förökning. Då tänker de flesta: men det vet ju alla att virus muterar i naturen. Ja, men det har ingenting med korsning och förökning att göra.

Jag har försökt förklara denna enkla grundkunskap i biologi för en SvD journalist som fortfarande inte förstår vad jag pratar om. Misstänker att de politiker som ligger bakom beslutet att köpa in 18 miljoner influensa “shots” inte heller förstår detta.

Konsekvensen av att vi förstår att ett virus bestående av genmaterial från svin, människa och fågel är omvälvande. Det kan nämligen endast betyda en sak. Viruset är fabricerat, tillverkat av människan.

3. Genetiker, biologer och läkare känner till detta, men de är förhindrade att uttala det öppet i media. För i samma ögonblick som de påpekar att viruset är fabricerat kan dessa förlora jobbet. Så enkelt är det. Istället försöker läkare bla i Sverige (via DN, SvD) mer inlindat ifrågasätta behovet av massvaccination. Så mitt råd är: läs mellan raderna. Dessa läkare försöker förmå människor att ifrågasätta dels behovet av vaccination, dels politikernas felaktiga beslut och dels läkemedelsbolagens vinstintressen.

4. En ingrediens i Pandremix (svininfluensavaccinet) är thimerosal (konserveringsmedel) som innehåller kvicksilver (ethylkvicksilver). Jag fick uppgiften från Läkemedelsverket. Enligt Oxfords keminfosidor är thimerosal klassat som ett gift.

Amalgamfonden har varnat för samma form av kvicksilver eftersom formen på kvicksilvermolekylen är av typen etylkvicksilver (nära släkt med metylkvicksilver), en molekyl som lätt tar sig in hjärna och nervsystem. Förbud mot kvicksilver i amalgam infördes i Sverige 2009-06-01. Beslutet att köpa in vaccin som innehåller thimerosal till svenska folket togs 2009-07-24. I ena stunden totalförbjuds kvicksilver i munnen och i nästa stund är det okey att spruta in en liknande form av kvicksilver i blodbanorna. Nu är det helt plötsligt inte farligt alls.

5. Vaccinet är ej testat på människor. Stat och Landsting varken tänker eller agerar logiskt. De enda som tjänar på hela pandemicirkusen är läkemedelsbolagen som kontraktsmässigt gjort sig ansvarsfria om människor får skador av ett vaccin i en prototypmodell som inte testats på människor. Svenska läkare har gått ut via SvD och starkt ifrågasatt detta.

6. Har du hört att svenska läkare avråder äggallergiker att ta vaccinet? Varför? Jo, för vaccinet är tillverkat mha ägg. Vad som är känt men ej debatterat i media är att vaccinet därför innehåller djur-RNA och DNA rester från produktionsledet av vaccin (äggen). Dessa gensträngar fäster an vid kroppsceller efter att de sprutats in i kroppen. Vårt immunförsvar identifierar de främmande gensträngarna och angriper. Problemet är att gensträngarna fäst an vid kroppsceller med följden av att immunförsvaret angriper kroppsceller med anfäst djur-RNA/DNA. Slutresultatet är autoimmuna sjukdomar av typen MS, ALS (en neurodegenerativ nervsjukdom), fibromyalgi, artralgi och en rad andra besläktade “inre allergisjukdomar”. Det är alltså inte konstigt att det tom står i biverkningslistan från Läkemedelsverket nedan. Man känner alltså till de autoimmuna reaktionerna i kroppen, men man håller tyst om det.

7. Det återkommande mantrat som stat och landsting upprepar är: “Det är bättre att några få dör eller bli skadade av vaccinet än att långt fler dör och blir skadade av influensan.” Problemet är att slogan är ogenomtänkt och högst spekulativ och den enda part som tjänar på den är läkemedelsbolagen som dessutom gjort sig ansvarsfria.

8. Jag anser att Landstingets och politikernas okunnighet och godtrogenhet har nått farsartade proportioner. Nu är tåget satt i rullning och de varken kan eller klarar av att stoppa ekipaget. Prestige spelar naturligtvis in i bilden. De enda vi kan hoppas på är att folk tar sitt förnuft till fånga och låter kroppens immunförsvar skapa immunitet mot viruset genom att ha influensan. Inget vaccin behövs. Det är så naturen skapat oss och det har fungerat i miljoner år.



Källor:

Oxfords Univesity om Thimerosal
http://msds.chem.ox.ac.uk/TH/thimerosal.html

Läkemedelsverket skriver: “Produktinformation för prototypvaccinet Pandremix”
http://www.lakemedelsverket.se/Alla-nyheter/NYHETER-2009/Produktinformation-for-protoypvaccinet-Pandemrix1/

Innehållsförteckning för vaccinet (Pandremix)
http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/emea-combined-h832sv.pdf


Biverkningarna enligt Läkemedelsverkets bilaga (från European Medicines Agency)

Blodet och lymfsystemet
Vanlig: lymfadenopati
Psykiska störningar
Mindre vanlig: sömnlöshet
Centrala och perifera nervsystemet
Mycket vanlig: huvudvärk
Mindre vanlig: parestesier, somnolens, yrsel
Magtarmkanalen
Mindre vanlig: gastrointestinala symtom (t ex diarré, kräkningar, buksmärta, illamående)
Hud och subkutan vävnad
Vanlig: ekkymos vid injektionsstället, ökad svettning
Mindre vanlig: klåda, utslag
Muskuloskeletala systemet och bindväv
Mycket vanlig: artralgi, myalgi
Allmänna symtom och/eller symtom vid administreringsstället
Mycket vanlig: induration, svullnad, smärta och rodnad vid injektionsstället, feber, trötthet
Vanlig: frossa, influensaliknande sjukdom, reaktioner vid injektionsstället (t ex värmekänsla, klåda)
Mindre vanlig: sjukdomskänsla

Biverkningar av Pandremix enligt Dinamediciner.se
Några av de vanliga är huvudvärk och trötthet, men i sällsynta fall kan vaccinet ge bland annat kramper, blåmärken eller dunkande smärta. Vid allergi kan allvarlig kollaps eller koma tillstöta, vilket kan leda till döden.
Livsfarligt för äggallergiker.

/Sammanställning av Torbjörn Sassersson


Jag tappar ord...

Vet inte vad jag ska säga, rätt förusägbart..
men jag blir rädd men samtidigt strävar jag emot. Vet inte vad jag ska tycka, nog för jag vet innerst inne att detta är sant.

För 10 år sen berättade min mamma för mig om att mayaindianerna, om deras kalender. 2012 kommer det bli ett nytt världskrig, jag har tänkt varje år som gått om det verkligen kommer bli det. Och jag känner mer för varje år att det Kommer bli det.
Detta är jag nästan säker på att det är en av orsakerna...



Det är inte bara krut som dödar! Vi borde göra nånting åt saken, men vad?

Så här hängig är jag..

Inte från idag


Är det morgon,kväll,natt eller förmiddag just nu?

Ähh.. jag har ingen aning längre! Jag måste bättre mig, men rätt svårt när man vill sova och det bara verkligen inte går. Jag vill vara en sån där person som går upp runt 8-9 tiden och tycka att det är sovmorgon. Sedan har man hela dagen på sig att planera vad man ska hitta på eller så. Och sedan somna vid 23 tiden.

Det skulle ju vara en dröm! Men vi säger om jag går upp tidigt och ställer klockan, (sovit 3 timmar ungefär) så kan jag ändå inte somna tidigt. För om jag somnar tidigt, runt 8 på kvällen så vaknar jag vid 01.00 igen..
Nej, kompliserat kanske? Skippar det :)


Jag är inte glad iaf, vaknade kl 16.00, kl 16.30 fick jag reda på att vi skulle få besök närsomhelst. Så det var bara på med kläderna och sedan satt vi och käkade god middag och glass till efterätt. Medans vi satt och tuggade på maten, så märkte man hur mörkare och mörkare det blev. Roligt, hela dagen är förstörd tack vare att jag vaknade sent.

Vi säger om jag hade vaknat vid 8, så hade jag hunnit duscha, äta frukost, fixa mig, gå en sväng på stan, fika med nån vän, komma hem ta en kopp te och zappa vid tvn. Seeen kommer besöket.
Neeemen ska försöka lite olika metoder och om inget funkar för jag väl gå till läkaren eller något. Men det är verkligen min sista utväg! Hatar doktorer, sjukhus och läkare. Usch! Jag tror inte heller på alvedon och sånt skit, har ni hört vad biverkningarna är för alvedon eller? Jo huvudverk? Jaa bra!


Ne det var allt för mig!

- 85 kr

Är inte så bra på det där med att uppdatera! Men anyway, är riktigt bakis, eller a det har typ gått över nu.
Kvällen började med att jag gick till sveaplan för att möta upp anna, där handlade vi fruktsoda..
Sedan begav vi oss till Michelle, där det var några som redan hade kommit. Vi började med att spela ölspel med några grabbar.
Efter det kom det folk hela tiden, musiken bev högre, man började vingla mer och mer. Toalett besöken ökade. Ja.. vad mer kan jag säga, massa glada människor, både gammla och nya ansikten.
En helt lyckad kväll!

Kvällen slutade med att jag satt i en trapp och snackade skit, efter det erbjöd några pojkar om skjuss, så jag sprang till jackan och sa hejdå så fort jag kunde, och åkte med anna och tre främmande pojkar. (michelles kompisar, så tro inget annat!)
Fick sjkuss ändå fram till dörren! Tack så jätte mycket.
När jag kom hem, blev det svart. Kommer inte ihåg någonting. Men ja, som sagt när jag är fattig måste jag köra på vin. Och jag och vin går inte bra ihop, och jaaa jag har vetat det under lång tid nu. Men ändå envisas jag med att dricka det! Ne ÖL 4 LIFE!

Tog inte mycket bilder alls, men här kommer lite bilder under en timma/halvtimma under kvällens gång:


Tack Michell för en jätte trevlig kväll! Tack Anna för att du var min supar-kompis, och för vi hade så roligt :D
Och tack alla andra för en lyckad kväll! Haha låter som värsta Gala-talet (när man har vunnit ett pris) haha


9 Oktober 09



haha ser sjukt förvånad ut på ena bilden, men men.. såg nyss att jag inte lagt upp dagens sen augusti. Oops!
Men men, här har ni, det jag hade på mig igår:)


NU kör vi!

Herrå!


En gammal bild, men ska ha samma tröja, som inte ens syns men ändå :D
Ha en underbar fredag!

Fiesta!

Idag blir det fiesta! Blir en inflyttningsfest, fast många från klassen ska komma dit så blir en liten reunion också=)
Och snälla rara söta anna, säg kan du inte stanna! *sunger* Hon kommer, alltså Anna haha! Jippi, år och DAR sen man såg denne kvinna! Men ja, det ska bli roligt.

OJJÄVLAR! Nu lät diskhon as högt! Låter som ett monster från köket som försöker ta sig upp..
Ne nu blire frukost! Och eftersom pontus vägrar gå upp så lär det bli jag som får ta hunden, även fast han lovade.!


Före                                             Efter



Beroende

Sitter och spelar det där spelet på FB som jag snackade om igår, har spelat hela dagen :| shiiit alltså. Fast dagen började kl 17.00 ungefär så :P Somnade om när jag var ute med hunden hahah

Men jag är skit trött nu, så ligger i sägen just nu och är redo för att sova, men första lite spelande va ? ;D

Visst har jag det fint i min restaurang! Mouhahah



Och sönder lyssna denna låt också!

Godmorgon!

Har nyss varit på en promenad med Ebba.
Det blev på med mjukisbrallorna, en kofta, och solbrillor (ser ju vääldigt sliten ut när man nyss vaknat)
Nu återstår det aprikoskräm med lite mjölk och nått gott bröd :)


Är det jag som är den nya kissie?

Hahaha fyfan vad jag garvade!
Jag la upp en SKÄMTbild på bilddagboken. Har photoshoppat hela mig, jag driver RAKT ut.
Meeen det finns vissa människor som inte riktigt har alla hästar i stallet. Läs här!

Denna bild la jag upp





Hoppas ni ser vad det står..
Men efter ett tag när jag skrattade färdigt, så gick jag in på hennes bdb. Och jag slutade skratta direkt! Hon är 93:a och fjortis, men vad mer kunde jag förvänta mig av en som skriver sånt :P Ääh Humor rakt av! :D

Willys

Idag har vi varit på det nya Willys och stor handla. En mycket mysig affär tycker jag =)
Annars har jag inte gjort ett skit idag, har mensverk och hängig. Så sitter och spelar nått ganska långtråkigt men ändå roligt spel på FB. Ne nu ska jag fortsätta äta min daimchoklad och spela vidare! Hejsålänge

♥ Vill ha en katt!


Godmorgon?

Jo jag vaknade nyss.. Vilket känns rätt jobbigt.
Men det är förstårligt, Ebba (schäfern) är magsjuk, så fick gå ut med henne 3 gånger i natt, vid 5 tiden verkade inte hon behöva gå ut någe mer. Såå det blev sömn kl 7.. Usch stackars Ebba =(

Men men, nu känns det helt menisngslöst att ens tänkta tanken på att hitta på någonting. För ja skulle inte bli klar förrän vid 6 om jag skulle fixa mig först/ äta. Nej, så fort jag blir trött ska jag slita mig ifrån det jag gör och gå till sängen *Bums!

Aj aj aj.. och nu känner jag att jag ABSOLUT inte ska hitta på nånting.. köpa godis kanske! Ni tjejer lär förstå vad jag menar nu!

Jag är en stolt syster


Godnatt

Nu har jag gjort mitt för idag,nu är jag trött och ska sova gärnet! Iaf snart (och ska försöka) Godnatt med er iaf!

Ett gott skratt, så man sover bättre!

Maaat

Har precis gjot lasagne, den blev precis klar och såå himla redo för att ätas! MUMSfilliBABA! :D


Igårkväll

Jag och Joanna drog i regnet hem till Toba vid 19, där satt vi några stycken och spelade ölspel och hade det allmänt trevligt. Sedan trängde vi ihop oss i en bil och for till Årby.
   Där var det en massa folk tomt dansgolv, men folk var det iaf. Så gick runt hälsade på de man kände och drack upp det sista man hade. Efter en stund stittande bland gött folk, drog vi upp på dansgolvet och började skaka-loss. Kl 00.00 När födelsedagsbarnet fyllde ställde hon sig upp och tog tag i en microfon och började sjunga. Efter det blev det kaos...

Micen brusade, det blev rundgång, man hörde inte hennes röst, alla skrek och pratade i mun på varandra när hon sjöng. Sedan ser man att det blir bråk, vi ska dra till bilen. Jag insisterar att ta vanliga vägen ut där dom stod och bråkade men pontus sa NEJ sluta! Jag ser en kille som står på ett bord drar fram en butterfly med en ILSK blick.. så jag sa OKEJ och vänder mig om och tar bakvägen!

Herregud, hahaha kan inte sluta skratta om hur Fail kvällen blev efter hon började sjunga. Stackars henne, usch =/ Men annars var det skit revligt jag hade kul hela tiden. Joanna, jag och Pontus drog hem och lagade fyllemackaroner och somnade efter mätta magar.

Bilder från igår


Hahaha denna bild e ju för söt XD


Ja som ni ser är det typ bara bilder från bilen, glömde ta kort haha
Men denna bild avslutar på tre fyllesvin ;)

 


Fest

Sitter just nu med joanna och vi fixar oss =)  Ska snart dra på förkrök hos Toba! Sedan bär det va till årby :)
Caio

Lördag-3-Oktober

Hejsan allehoppa! Eller heter det allihoppa? :S hjänsläpp..
Haha aja, jag har gjort iordning mig har bara håret kvar att göra (vet dock inte hur än)
Har blivit inbjuden på lokalfest (20års fest) Det ska bli riktit kul, sist jag var på lokalfest var väldigt längesen! Haha gud vad rolig den var, drack en hel liter absolut mango själv och ramlade över en stol så jag fick stolen rakt upp mellan benen och fick ett stort blåmärke där! Hahahaha

Hoppas denna kväll blir lika rolig! Men denna lokalfest verkar vara fet, har hört Massor som ska dit så kanske bli katastrof ist, folk stjäl saker, bråk osv.. men hoppas inte det! =)
Jag ska ha kul ändå och hålla hårt i mina grejer haha! :D Ne nu pumpar musiken och ska laga mat nu! Caio!


FredagsMys

Så ja! Nu är jag mätt och belåten! När jag kom hem från stan så tog jag ett bad sedam blev det idol tittande. Efter det gjorde jag kycklig gryta med ris (riset blev inte gott dock) Men grytan var skit god iaf, första gången jag lagar gryta :) *tummen upp.

Medans vi åt kollade vi på idol sista delen, och jag är FÖRBANNAD på svenska folket som ens tänker tanken på att rösta på camilla? WHAAAT!? Visst hon sjunger bra, bra utstrålning men come ON people! hon platsar i ett dansband eller schlagerfestivalen.. INGET MER! Tack vare henne så åkte Jon, den mest charmösa och söta och BÄSTA killen ut =( FYSKÄMS på svenska folket !

Efter en stund skrikande på tvn blev jag rastlös.. gick och städade, diska och sånt. Men när det var klart visste jag inte vad jag skulle göra? Så jag bakade kladdkaka och gjorde iordning grädde till och nu har jag proppat i mig det till slutet av filmen "Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren"
Den suger dock, men kul och se en gammal klassiker. Nu har jag bäddat ner mig under täcket och ska strax kika lite tv.

Hoppas alla har haft en bra fredag!



världens smile gopar har jag fått helt plötsligt? :S
När/var/hur skedde detta?


Nachotallrik

Vet att jag tjatat om nachotallrik.. men ville bara säga att jag åt det idag :)
Nettan ringde mig och fråga om vi skulle fika, och självklart ville jag det! Så jag hoppade in i duschen gjorde mig iordning och drog till stan, vi drog till Tappas Pappas och käkade en varsin nachotallrik.. FAN vad mätt jag blev. Gott som satan, sedan gick vi till djuraffären och kollade runt lite. Kul och träffa dig stumpan, år och dar sen! <3

Jag kom hem för nån timme sen? kommer inte ihåg. Men handlade lite grejor på vägen hem, ska göra kycklinggryta nu snart. Skulle ha festat med joanna och dana idag, men hittade inge att dricka och hon var trött, så vi kanske ska ta det i morgon. Har blivit inbjuden på en 20årsfest, och sånna fester är alltid roliga så får se :D
Men först ett bad (som vanligt) jag fryser som satan! Hej!


Badat

Har nydligen kommit ur badet (dock ville jag inte bada)
Blev nerdragen med kläderna på i badkaret! haha men det var lite roligt! Kände skit skumt med kläder på bara.. men men NU ska jag kolla idol och inte somna eller missa nånting denna gång!

Ha en bra torsdag!

Torsdag 1 Oktober ♥

Nu är ju hösten här till 100%
Jag blir faktiskt glad när man klär på sig lite extra! stor halsduk, vantar, koftor! Det känns så friskt och skönt när det är kallt i luften men man fryser inte.

Men det sorliga med 1 oktober är att jag fick nyss pengar men dom är redan "slut" haha fy på mig!
Ne nu har jag inte så mycket mer vettigt att säga :)


det brinner det brinner!

Nuuu kan jag sluta tjata om idol för nu har jag sett det :)
Kände samtidigt som jag tittade att det började lukta bränt vid min bas låda/ dator.. luktade tamejfan på varenda sladd med paniken i ögonen! (vill ju inte att min kära dator ska brinna upp!)
Men nej ikke.. pontus säger att det luktar bränt i hallen också! Panik IGEN! Men ingenting där?
Vi går ut på balkongen och känner världens lukt! Vi pratar med 112 och de sägs vara nån brand vid mesta inte långt här i från.,. men att lukten är såå pass stark att den når in i hallen nä vi har alla fönster stängda! Helt sjukt.. lär ju vara en riktigt fet brand på g eller som är över? Kanske ska kolla ekuriren?

Pöss!

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden