Gott nytt år!

Idag ska jag till strängnäs, ska bli kul! Ska äta middag med pojkvännen innan vi skiljs åt. Känns så konstigt att inte fira nyår med honom. Men lite omväxling skadar ju inte.

Sista december. 31 december... 4 dagar kvar tills jag fyller. nytt år nya möjligheter? Jag är skit trött så tänker väldigt osamanhängande och konstigt just nu så ni får ursäkta. Några nyårslöften? Jag har ett tillsammans med pontus. Jag har alltid sagt samma varje år *hemligt* Och nu tycker jag att det redan "slått in" om man kan säga så. Så nu ska jag bya nyårslöfte och det är att jag och pontus ska bli nyttigare. Om vi vill ha en myskväll med film då köper vi morötter ist. Vill vi ha snabbmat så köper vi inte onlinepizza utan går till "vietnamnkök" ist (ligger en bit bort här ifrån)

En till sak jag måste säga! Det är en konstig sak. VARJE gång jag vakna så är jag "Bakis". Jag vaknar med huvudverk, känner mig uttårkad, är yr, känner mig tung. Jamenni vet hur man känner sig bakis, så vaknar jag varje morgon och är så i några timmar. Även fast jag inte druckit en droppe dagen innan. Har haft detta ett bra tag nu och vet inte vad jag ska göra :S

Blir rädd hur jag ska känna i morogn, när man faktiskt ÄR bakis . tänkt om det blir värsta baksmällan ever! Nej men det får morgon dagen visa, nu ska jag ha kul med mina vänner och ska äta middag när som helst.

Ha ett bra start på det nya året allesammans. Ses nästa år!

IdolBög

Okej jag har blivit lite idol-bög. Men kan inte sluta titta på alla roliga klipp. Det är ju självklart audition som är roligast på hela programmet.

Vad ska man annars göra om man inte sover vid denna tid?



Denna är ju lätt bästa i idols historia!

"får man ta en chokladbollsbit?"

Nej sängen kanske?

Dagar kommer och går?

1. Igår så färgade sofia håret på mig! Thank you for that. Blev ingen stor skillnad jag köpte svart färg men det ser likadant ut (utom den enorma utväxten).
2. Idag kom min syster Maria till stan, vi fikade, firade smått lite jul med henne hos jasmin.
3. Nu ska jag städa, så gått jag kan (orkar)

Bye!s


Vilken färg?

Vilken färg passar jag bäst i? help för fan!




Haha hårfärger ni inte får rösta på.
Bilder från 03-05


(det är ida som tagit/sitter bredvid på bilderna) Fyfan så man såg ut! hur kunde man ha gult hår.. =(

aja nu ska jag äta natt macka sedan försöka sova eller kolla tv.


Klyven eller Kluven?

hemmafest i strängnäs
tre rätters middag och firande med tre av mina systrar
 fler andra hemma fester i eskilstuna


Fortfarande väldigt kluven.. Nyår ger mig lite ångest, nyår är nästan mer stressigt än jul. Jag ska ner på stan i morgon och köpte hårfärg! Ja jag vet Grattis! Min utväxt är inte att leka med. Fick en fin komentar för en vecka sen.

M: Åå, håller du på att spara ut håret!
Å: Ja *tar på håret* syns det? Har det blivit längre?
M: Nej menade utväxten..

Jaja ska bli av med den till nyår iaf, ska BARA färga utväxten, vill inte färga håret mer. Jag blir alltd missnöjd och färgar till svart. Dom flesta säger att jag ska ha svart, men jag vill testa något nytt. Fast skulle inte förvåna mig om jag köper svart ändå i morgon. Det är en jävligt skön hårfärg att ha. Man kan göra mycket mer frisyrer med svarthår utan att det ser skumt ut..

okej, märkte ni där att jag nästan övertalade mig själv i skrift att jag ska köpa svart hårfärg! Haha, jag är inte normal...


Vad händer på nyår?

Ankawa-pizzan var jävligt god. det är kebab pizza med strips på. Jag åt inte ens en kvart av pizzan och jag höll på spy för jag blev så mätt. Jag brukar iaf äta hela pizzan innan jag mår illa.
  Igår var ju en riktig slapp dag som sagt, gjorde inte ett skit, har dock börja läsa en bok (yey grattis åznan) Men det går rätt bra och jag har fastat för den, så kommer nog läsa ut den! Hoppas det. (För er som inte vet, så hatar jag böcker mer än senap i stjärten, min första utlästa bok var ett år sen "äntligen icke rökare" heter den. Sen läste jag en i sommras som jag blev kär i)

Idag ska jag handla, ska ha en massa till nyår. Har dock inte bestämt mig för jag ska göra på nyår?  Har så jävla mycket förslag att välja mellan.. Men men det får väl bli som det blir.
Jag har faktiskt inte varit på ett lyckat nyår på länge.
Förra året var roligt, men inget så där speciellt, jag såg ut som en översminkad h*ra däremot haha.
Året innan det (2007) söööög, satt i en sunkig lägenhet och lyssnade på skit musik, och höll på frysa ihjäl på stan, tappade bort alla som man var med.
Året innan det (2006) var dock jävligt lyckat, det var en rolig lägenhetsfest i lagersberg. Det var första gången jag träffade Hanna också! Fast vi blev utslängda allihopppa för någon spydde ner lägenheten ? Men vi hade det kul ändå :)

Nej denna ska vara bra! Eller jag ska inte ha några förhoppningar, så kommer det bli bra hur jag än gör :)
Som förra året, den var mysigt.

Röjde dansgolvet gjorde vi iaf ;)


Slö dag

Nyss beställt pizza från onlinepizza.se. Orkar inte göra nånting idag orkar knappt lyfta kontrollen för att zappa kanal. Jag körde iaf på en kebabpizza idag, det var längesen! Haha det som jag ska ha heter "ankawa" ahaha jag dör! Aja, hejsvejs


e m p t i n e s s

känner mig så tom . . .

Fullt ös medvetslös!

Igår var det as trevligt hemma hos malin, blev bjuden på vin och en massa gott. Jag lärde de ölspel som jag inte borde gjort. Höhö! Nej men det var jävligt kul. Träffade nytt folk också, det gillar jag. Blev skit glad över en tjej som varit tillsammans med sin kille i 10 år (aldrig varit otrogen heller!) YES! Det finns hopp för kärleken och YES det finns vettiga människor! (inte för jag heller varit otrogen, skulle ALDRIG falla mig in!)
  Följde som sagt inte med ut. Så åkte hem med jasmin, men åkte till tumbo innan för hämta en fyllekajja!

Idag åkte vi hem till Lina, firade lite julafton (igen)
Jultomen kom med massa julklappar, jag och pontus fick en mycket fin julklapp eller två.. Och vi vart bjuden på smörgåsbord och as god kladdkaka! Det var den godaste kladdkakan jag smakat, godare än min! Mina har inte blivit så bra dom senaste gångerna =/

onöding info:
När vi kom hem har jag städat, och tagit bort en massa skit, nu ser det mycket bättre ut här :)
Kosan var förbi en snabbis också. 
Min förkylning sitter i än, dock bara snorig och slemmig!

Nu ska jag göraiordning ostkaka!


VadSkaJagGöraNu?

Har kommit hem från Leif och Märit, var en mysig middag. Det är skönt att äta julbord där för de har verkligen inte en vanlig julbordsmat. Så då slipper man tröttna, (inte för att man gör det men ändå) Trodde jag hade jätte brottom nu när jag kom hem men ringde jasmin och hon var frotfarande på julmiddag så ska tydligen inte iväg förrän vid 20. Så nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på...

Har ju redan tagit på mig det jag ska ha och håret får vara som det är, jag ska ändå inte med ut på krogen :) Annandanjul är så överskattat. Då är det nog roligare och gå ut en lönehelg. Men men nu ska jag hitta på nånting, kanske sjunga lite beatles låtar! Haha, alltså jag har aldrig hört dessa låtar i hela mitt liv och nu kan jag nästan varenda en! Det är skit kul, plus att jag får 100% på alla låtar jag ALDRIG någonsin har hört (på easy) Men om jag kör dom igen fast på expert (4 level up) så får jag 95% och uppåt. Är jag bäst eller är jag bäst!

Aja ha en bra fredag! 10 dagar kvar tills jag blir A-lagare!

God annandan Jul!

Igår var det en mysig dag. Åkte hem till Pia där det blev frukost, hemlagad julgröt med julvörtsbröd och julost (julskinka också så klart, men tycker ikke om det!!)
Vi gick ut och lekte i snön allihopppa också, höhö (det var typ pontus som kasta mig i snön medans de andra titta på den fina naturen) Efter mycket skratt och mys, så åkte jag och pontus vidare till Jasmin där en massa folk kom. Och det blev riktigt mycket mat! Var så mätt att jag inte kunde andas, så klart blev det några nubbar till maten också :) Man kan nästan tro ibland att julafton är som en litet nyår ivår familj. 
   Det var ju små barnens fösta jul. Oc dom fick en massa paket och blev skit glada över vartenda en! Så himla söta!

Efter risalamatlan (mfl. efterrätter) och massa glögg och groggar så gick folket hem. Jag och pontus höll på att somna på soffan så vi drog hem rätt tidigt, kände att det var dags när pappa försökte klämma ut att pontus ska freestylea. Det var min INTRESSANTA jul i korta drag.

Idag ska vi hem till pontus pappa och äta julmiddag med hans familj och märtis familj. Efter det ska jag iväg på partey för att fira min syster som fyller 25 (den 27:de).

God annandan Jul!




GodJul

NU har jag 2 minuter på mig att skirva, ska iväg till pontus mamma sedan till min syster dit alla kommer. Ha en riktigt god jul! Puss på er!


Så jävla sött

Kollar på tjuvlyssnat.se väldigt ofta. Sen kom denna idag och tyckte den var så himla söt, jag dog en liten bit.

Pojke ~6 står med sin mamma ~30.
Pojken: Mamma, vad är telefonnumret till himlen, så jag kan ringa morfar?


Weeeii

Vaknade av ett samtal från pontus som var på tuna park och äntligen har bytt ut mitt Ps2 till ett xbox! YES! Han fick tydligen med det där beatles spelet och en mic! As nice.

Sen fick jag ett samtal från en tjej som har kommit hem från spaninen! CASANDRA SEIMILÄ JANSSE ♥ Jippii! Hon var på stan förtillfället, men skulle ses senare ikväll :)

Men denna söta odåga ska ju tillbaka till spaninen igen, den 2:januari åker hon. =( Men då vet man ju vart man ska åka när man ska ta semester då.


Bild från 2002
(kolla in ögonbrynen, haha!)

Sanning eller konka

Konka:

Matilda skulle sjunga "Nu tändas tusen juleljus" på balkongen.

Lägg märke till när vi börjar applodera och hon fortsätter ändå!


Happ..

Jag är sjuk, och jag tar snart livet av mig! Jag har så jävla ont i halsen, jag måste viska om jag ska säga nånting. Försöker hålla käften så mycket som jag kan. Detta gör MYCKET ondare än vad halsfluss gör :( Iaf den halsflussen jag hade. Bihålorna är täppta, huvudvärken dödar mig och känns som febern är på väg.. Den är den 22 december nu ju! Vill inte vara sjuk på julafton tack!

Helt sjukt, det är ju julafton om två dagar! Känns verkligen inte som det. Men det ska bli mysigt att vara med familjen och äta god mat och bara mysa :) Om man då är frisk vill säga, men det är klart jag är. Positivenergi kan göra mirakel ♥

Jag är jätte sugen på ett Mc'feast mål!
Detta är från lördags på hemvägen från strängnäs, fast dock en cheeseburgare. Men jävlar vad god en var!


Sexy bitch?

Kryssning

Jag tror jag börjar bli sjuk.. har varit sängliggande pga magont sen igår. Och nu känner jag halsen börjar göra väldigt ont, snorig är jag också och det börjar täppas till i bihålorna. Fan om jag blir sjuk igen! Jag orkar inte, halsont är det värsta tycker jag, då har jag hellre feber. Måste nog ta bort mina mandlar snart, men vågar icke =/ Hoppas det går över tills i morgon och framöver!

Ska boka kryssning! Åker den 30 januari, ska bli skit skojj. Massor med folk ska dit! Men men mer om det när det närmar sig. Nu ska jag göra iordning lite te, eller aa får se om jag orkar. Känner mig väldigt lat idag, orkar inte göra nånting. fast har både städat och diskat i över en timme idag, men skit samma. NU ska jag skriva skriva, hejdå!

Don't you take, my kindness for weakness

Fick ett mail från en viss person idag, blev lite häpen. Personen har inte skrivit sen ett år tillbaka, så förstår inte grejen liksom? Ska jag svara.. ska jag inte svara, det är frågan! Ne skämta, men sitter och stirrar på mailet och läser samma rad hela tiden och känner att jag borde skriva?

Lördagen var as rolig! Förutom att dom inte vann, men dom kom fan till finalen av juryn (dom som vet vad dom pratar om) jag menar svenska folket röstar alltid till fel person, förra året vann lars kristerz. Och vem van melodifestivalen förra året, jo den där jävla operasångerksan och tvåa kom "snällla snälla snälla!"
Jo min poäng är ju då att svenska folket inte kan NÅNTING om musik :S Nog för att the playtones är jävligt coola, men att blender inte vann över tony medins eller vad dom nu fan heter. Ja ni fattar min poäng!

Men stämmningen var på top iaf, hemfärden var ju lätt roligast på hela kvällen. Satt och söng hela vägen hem stannade till på donken. Haha Sara alltså, hon e ju för rolig ;) Tänk vad alkohol kan göra med en.

En bild Linda tog, ser ut som jag ska klämma ut en bajskorv vilken minut som helst, men annars en söt bild :)  Just ja träffade på Matilda och Emma en liten liten stund, lika fina som alltid :)


Här var vi med i tv! Wohoo. Jag står i orange tuptop åt vänster.
haha mobbad


Inte ofta alls..

Har packat ner lite kläder som jag ska ha hem till malin (vet inte vad jag ska ha på mig, har två tröjor jag ska välja mellan) och sminkat mig har jag gjort, håret kvar! Sen ska det lagas mat och gå och handla. Sedan åker jag till Malin där vi fixar oss, och sedan bär det av till strängnäs. Vi får se om jag hinner skriva ett litet hejdå innan jag åker. Ha det bra!

Ps. Kommer synas i tv idag. Ska sitta i V.I.Pen, mouhaha ska bli så jävla nice. Kom upp dit förra gången och det var skön stämmning där :)


L ä n g t a r !

Åh, idag ska jag träffa alla systrar igen! Det är inte alls ofta vi ses samtidigt alla 5. Sara bor i Göteborg, Maria bor i gävle och turnerar runt dagligen runt hela sverige. (Jasmin och Malin bor som tur var här i eskilstuna) Så det är svårt att hitta dagar där alla kan. Men nu jävlar, sågs vi förra veckan och ska ses idag igen. Hade grymt kul i lördags, och det ska bli grymt kul igen! Och GO BLENDER!

Jag är uppe, och klockan är kvart i elva på en lördagsmorgon! Kors i taket!


Dansbandskampen

Har inte lagt upp bilderna från dbk än :) Här kommer några.




Hem till far

Har nyss klivit ut ur duschen, ska hem till farsan idag en sväng. Sen blir det leta kläder! Ingen aning om vad jag ska ha på mig i morgon (dansbandskampen). Har lite olika val i huvudet, får se hur det blir och med frisyr?

Aja, ha en bra dag!


Veckans dagens?

Ett tag sen "dagens" kom upp, hittade två bilder som togs i veckan, ser inte dirket kläderna men kan väl säga hair style ?



hejs svejs lingonfejs, nu ska jag baka kladdkaka innan "simpson the moive" börjar! Har sett den 100gr redan men 101gg gör ingen skillnad ♥

jag har förfrusit

Har aldrig frysit så mycket som jag gjorde idag. Gick till stan (det tar en halvtimme) det var -10 grader ute. Det blåste upp snö från marken i ansiktet på mig lite till och från hela vägen till stan. På vägen hem var det dock inte lika kallt men då var min känsel i mina ben redan borta. Jag har varit hemma i en halvtimme/timma och jag frysrer fortfarande... =/

Pontus håller på och lagar mat, jag är så himla hungrig! Kanske ska ta ett varmt bad innan maten är klar, men vill inte vara för kall för det gör bara ont då, så måste hinna bli lite varmare först.. Imorgon är det helg, Jippi!


dags att ringa konsumentombudsmannen?

Var på coop forum i eskilstuna i förrgår, där jag handlade en massa med Ally. Kollade på korven nyss i kylskåpet (som vi köpte då) när den går ut och den gick ut den 13 december! För 4 dagar sen! Och den åt vi av i förrgår, vi har kvitto kvar så dom ska passa sig ;) Det är ju olagligt att sälja varor som har gått ut.

Jag är iaf färdig fixad och ska bege mig till stan på lite ärenden och fönster shopping för min del :P
Ha en bra dag!


För er som har missat

Som jag sa att min syster var med i dansbandskampen, för er som vill se deras band "blender" Så visar jag här :)

Deras första låt


När de gick vidare till andra låten


Det är final nu på lördag, så glöm inte att rösta. Om ni inte har råd, be andra rösta. Och inte för att jag vill utan för dom är de absoluta bästa bandet och snyggaste sångerskan!

La musika

Har varit med ally hela gårdagen och idag. Har äntligen handlat klart alla julklappar! Och nu är det bara 8 dagar kvar till jul, 15 dagar till nyår och 19 dagar till jag är 20. Detta kommer gå undan :)

NU mat!
Lite skön musik medans den lagas..



SNÖ <3

Det bara väller ner snö, så himla fint! Man blir så glad, speciellt när det är så mycket snö som det är just nu. Kan inte sluta le. Ska till stan idag handla sista julklapparna så man är färdig med det :)

Så nu blir det en dusch!



Kalas

Jag ska iväg på middag nu. Pia's kille fyller år idag.
Joacim fyller också år idag 12 hela år! Men lite svårare att träffa honom. Ska iaf skicka iväg ett sms till honom..

Herråå

Bättre på gitarr än sång

Men ändå så himla sött!
Jag söng också sådär när jag var liten, man fattade ju inte vad man söng förnånting.


Mp3b-Fest



'Kollade på idol finalen också, alla hejjade på calle utom jag och michelle. Så vi blev skit glada över att han vann! IN YOUR FACE ;)



Kramkalas?



Emma e typ as snygg på denna bild!


Helgen har varit as nice!

Fredags:
Det var en lyckad klassfest. Hade riktigt skit kul. Spelade ölspel och sanning eller konka. Massa dans och sång blev det också. Så klart fick jag en liten fjortisfylla och börja gråta en stund, haha men det gick över lika fort. Kan samman fatta hur det såg ut när man vaknade så kanske ni förstår hur det var.
Hela diskbänken full med cider, öl, sprit, vin-flaskor. Macaroner över hela matbordet. Smörpaketet hade inget lock utan var inlindad i en plastpåse. Spya. Muffins smulor i hela badkaret. Solpuder på badrumsmattan. Krossatglas. 10cm stort hål i väggen. Bakfyllan var inte att leka med. Minnesluckor...

Lördag:
Vaknade upp och städade undan det värsta. Pratade med toaletten (om ni försår vad jag menar). Käkade pizza med anna som sov över och pontus. Sen var det bara att fixa sig och försöka att vara på så bra humör som möjligt. Åkte till pappa där alla var käkade middag (som jag aldrig fick i mig) Sedan fixade Malin mig lite mer, kände mg som ett drägg. (hade tillochmed samma tröjja som dan innan). Kl 18 så tog vi bilen till strängnäs! Kom dit 18.40 (åkte rätt sakta pga det var skit halt).

Träffade många man kände där borta. Gina, Göran, hans mamma stod i kön när vi kom dit. Minglade runt en massa innan det började. Sen kom Maria och henns band först ut. Vi stod längsfram och hejjade på. Och man blev så stolt tror vi alla systrar hade en liten gråt i halsen när hon var så jävla duktigt och så jävla snygg!

När jag hade fåtti mig några öl försvann spykänslan och blev genast mycket bättre! Vi stötte och på Annika som vi hängde med. Vi stod och skrek som galningar när vi fick reda på att Blender gick vidare. Sedan gick vi upp till V.I.P-en. Vi träffade på två av mina kusiner. Dom blev rätt förvånad över hur stor jag blivit.
"Du var ju sååååå liten sist jag såg dig!" *pekar mot golvet hur liten jag var*

Vi hade det kul drack med Melissa hon från juryn, fick ta ett kort med Peter (programmledaren), pratade mycket med grabbarna från blender, och med systern. Hade en riktigt rolig och lyckad kväll. Träffade nettan också!
Stannade tills det stängde :)


Skiver väldigt konstigt och lite osamanhängande men orkar inte skriva så noga just nu förutom att jag är så jävla glad och stolt över Maria. Och det var skit kul att träffa kusinerna, sara och bosse. Lyckad kväll!

Idag:
Bakis (igen) och trött..


Ahhh!

Nu så! Nu sitter jag med en grogg och väntar på folket. Orkade inte fixa håret, får vara som det är. Men Nu ska jag fortsätta med att digga musik, ha en underbar fredag! ♥


det är inte suddigt för jag är full, dålig kamera :(


brottom

Nu måste jag skyda skynda, har inte fixat håret klart och ska ner till ica nu snabbt. Skynda skynda Hörs i morgon! Hej!

Äcklighetsfaktorn på hög nivå

Varning för äckliga bilder!

Har nydligen proppat i mig massa goda mackor, men varken ja eller pontus blev mätta så vi poppade lite popcorn :)

Och jag kör alltid med min klassiker. Massa salt och flytandemargarin. Nog för det redan är smörpopcorn så tycker jag inte att det smakar tillräkligt. Så jag har smält margarin/flytande margarin och doppar.

S t e g  1:


S t e g  2:


S t e g  3:


S t e g  4:



Å så in i mun!
(ja jag vet sofia, förlåt! Men jag varnade för detta! haha)

Förväntansfull

Har inte gjort så mycket vettigt idag heller? Var och stor handla, jaa det var väl allt.. lagat lite mat, inte ens städat har jag gjort... fan det måste jag göra, det räcker med att vi har fulaste soffan ever, behöver väl inte skämmas för det är stökigt också.. Hm, nu? senare? idag? imorgon? Det är frågan!


Jag är iaf förväntans full inför denna helg.!
Fredag: Klassfest
Lördag: Dansbandskampen
Söndag: Lucia

En lugn psykedelisk trance ♥


Imorgon


På Lördag


God Förmiddag

Har precis kommit ut ur duschen. Fick ett sms om att min syster var med i tidningen idag, och som tur var har vi den tidningen här hemma, så sprang till dörren för att hämta den. En mycket bra artikel må jag säga :)

Idag blir det att handla, vi har käkat upp hela kylskåpet utan att handla tillbaka det. (Det kallas lathet) Men nu har vi tagit oss i kragen. Senare idag är inget planerat, städa lite grann kanske. (kommer ju folk hit i morgon)




klicka för se större


Ha det gött!


Det känns i huvudet att det vart lite öl igår, blä!

Illamående

Okej, mina cupcakes blev goda, men mår så in i helvete illa just nu! Jag fick i mig alldelses förmycket, haha!
Men denna dag har varit mysig, sitter i stor myströjja och en starköl i handen och lyssnar på bra musik :) Känns så skönt att ha "hög" musik utan att någon blir störd, Mmmh vad jag är glad :)

Känns som jag skriver att ena stunden är jag glad, andra stunden är jag arg sen är jag glad igen. Haha jag har inte pms jag lovar!
Nej klockan börjar bli mycket ska avrunda sedan blir det sängen. Godnatt! ♥




C u p c a k e s

Ååå jag är så arg!
Jag gjorde världens bästa muffins, helt perfekta! Sen när jag skulle göra frostningen (det kladdiga på muffisen) så blev allt förstört.. Det blev skit fult, ser ut som bajs på, haha! Och hade ingenting att dekorera med (vilket jag trodde jag hade hemma) Men jag får väl nöjja mig med det som blev. Men tänkte INTE ta kort på dom.. och hoppas fan dom e goda annars åker skiten i sopporna =(

Men det blev iaf, chokladmuffins med choklad frostning (Smält choklad i)


Glad

Nu är jag mycket gladare, huvudvärken har släppt. Skaffade spotify igår, haha jaaa jag vet jag är seg, men kände att jag inte har haft något behov av det eftersom jag laddar ner låtar lagligt och gratis. Men har hittat massa ny bra musik och gammalt som e as bra! :)

Man blir så glad av bra musik (vem blir inte liksom) Men kommer bara positivt ur min hjärna just nu. Kom precis på att jag är helt skuldfri! Yeaaah eller har pappa och betala men inte riktigt samma sak som att bara vara några dagar ifrån att hamna på kornis! Men behöver jag inte göra, så jävla mycket lättare på mina axlar just nu!
Och på fredag kommer det massa gammla klasskompisar till mig, det ska bli riktigt skoj och se alla igen!

Nu ska jag laga något vegetarikst, orkar inte tina något just nu :) Har saknat min vegetariska pastasås. Det får det bli! Ha en bra onsdag <3


B L Ä !

Int på bra humör idag, skulle träffat ally men vaknade med världens huvudverk (som vanligt) gjort det i 3 veckors tid nu, oftast är det lite bara men ibland blir det som idag, det känns som en närv drar ihop sig just på ett visst ställe så mina ögon drar ihop sig och måste sätta mig ner på huk tills det går över.. ingen aning varför jag får det, kanske borde kolla upp det?


Denna låt gör mig på bättre humör ♥



Tvättdag

Idag är det tvätta som gäller, hade inte tänkt att göra nånting annat. Vill inte göra nånting annat idag.
Ebba är på besök, har varit en sväng ute med henne, köpte tvättmedel på sammagång. Jamen känner att detta var mycket inressant, är inte på humör har inte fått i mig frukost än :S Kan vara det, blir säkert gladare om en liten stund. Nej nu ska jag ner igen, hejs!

For now on

Det får se ut så här så länge, jag orkar inte hålla på mer :)

Fan vad "fixa-och-doning"-jag varit idag! Aja nu blire det annat, ha en bra natt/ godnatt

Bygger om bloggen

ser lite knasigt ut just nu, ha överseende med det

Måste. Ta. En. Bit. Kladdkaka. Till....

Har gjort så lite men så mycket idag. Har bara varit hemma hela dagen. Men har planerat lite party, lagat mat, städat, sorterat sladdar (tog en timme), flyttat ut min datorn till vardagsrummet och lite annat.

Har inte så mycket att säga än att jag taggar inför helgen. Ska söka lite jobb snart. Puss


B ä s t

Jag har seriöst den bästa pojkvännen ever, han överraskade mig rejält idag. Jag tog en prommis till pappa, vid 4 snåret ringer han och hämtar mig därifrån och skjussar hem mig. Sedan satt jag vid datorn, kollade lite tv, diskade.. Vid 5-6 började jag laga mat. När maten var klar så sa han att vi borde ta på oss lite mer "männskliga kläder", (då tänkte jag, å mys, lite stämmningsfullt)

Så jag öppnar min garderob, stirrar på ett svart plagg som jag vet inte hörtill min garderob..
stirrar lite till, och plötsligt ser jag vad det är för något.. tar på plagget, tittar på pontus och är typ as chockad! "Whatthefuck"
Jo han har köpt en klänning som jag har kollat på och bönat och bett efter. Den är så jävla snygg och har alltid velat haft den, så har han gått i smyg och köpt den till mig när jag var hos pappa. (för sina sista pengar!! hur gulligt är inte det?)

Alltid när han ska överaska mig med saker, så känner jag ALLTID på mig att han har köpt nånting eller har nånting på lurt. Men nu lyckades han för första gången! Å vad glad jag är, för han är så söööööööööt :) Nyår är räddad <3 / min födelsedag


Vi måste ta en kryssning igen!

Har varit med pappa hela dagen, kollat på skidåkning och ätit mat haha.

Jag har 40 kr kvar att handla för julklapparna. Men vet ej vad. Det ligger massa inslagna julklappar på min byrå och jag vill bara öppna dom, även fast jag redan vet vad som finns i dom, men vill ha samma saker som jag köpt till mig också:D Får väl köpa det när jag har råd :)


Tänker tillbaka på kryssningen både mediakryssningen och den innan, hur jävla roligt det var. Vi måste köra en igen och där med snart!


Emma dödade min tå med hennes klack, tack gode gud att alkohol minskar känseln!

s e g

Tog bort inlägget innan, tycker det var rörigt. Klockan var fan 7 på morgonen när jag skrev det och jag var full (så ursäkta)

Men igår så kollade jag på idol, (Hatar att calle är kvar, förstår inte varför) sen så fick jag ett sms där det stod att det dricks öl några hus ifrån och jag och pontus var välkommna dit. Så köpte en platta öl och drog till hampus där det dracks. Klockan 12 så var vi tvunga att dra där ifrån för det beslöt sig att dra på krogen. Men en viss Jenny övertalade mig att också dra till krogen. Jag hade jeansleggins, en pösig linnetröjja och mina "uggs" med päls på. Var rätt nojjig över att jag inte skulle få komma in. Men det gick, kom väl in halv ett/ett nångång. Dansade hela kvällen. Snacka om att jag var varm, dom där skorna värmer ju som satan, haha. Jag lär har varit krogens drägg! Men det var kul, det är ju endå i eskilstuna vi snackar om..
Efter så blev jag bjuden på kebab, as gott! Sedan kom dana med oss, och innan vi drog från stan så träffade jag sofia efter hon jobbat färdigt. Sen blev det taxi till hampus igen där det efterfestades. Men sen började alla dra eller decka så jag och pontus drog där ifrån runt 6/halv 7. En jävligt rolig kväll må jag säga, händelserik och chill :)

Idag ska jag ta hand om en jätte bakfull pontus som ligger just nu i soffan och sover. En dusch skulle jag behöva nu iaf. Ha det bra! <3

Bakning

Idag var jag uppe med tuppen (enligt mig) men det var ju tack vara min väckarklocka, tog en lång varm dusch så jag vaknade till lite grann :) Jag ska bli hämtad om en halvtimme ungefär, så ska Jasmin, Malin och jag baka. Det ska bli mysigt, förutom att jag kommer typ käka upp min deg =( Ska försöka hålla händerna istyr.

Nej nu ska jag äta lite frulle innan hon kommer! Ha en bra onsdag <3

1 December

Det känns verkligen inte som den 1 december! Händer så mycket denna månad. Handla julklappar, nästa lördag är syrran på dansbandskampen, lucia, bror fyller, julafton, syster fyller 25 sedan kommer nyår, då det blir 2010 helt sjukt. Känns på något sätt att det fortfarande är 2008? Och det är 34 dagar kvar tills jag fyller 20! (Har gjort en liten nedräknare övanför menyn som ni kanske ser)

Nej, jag kanske ska lägga mig så jag kommer upp till min tvättid i morgon :) 

sleep tight ♥

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden