Cupcakes

Har varit sugen på att göra cupcakes i flera dagar nu, men glömde köpa phiadelfiaost idag, så får väl göra det i morgon. Har aldrig gjort cupcakes och inte heller smakat några? Så ska bli as kul att göra en utmaning. Jag tror jag kommer ta och bli som farsan, jag älskar att baka. Han var ju bagare, hade eget och grejor, ett mycket välkänt ställe. När jag går förbi där han hade det så brukar folk säga "jaha där var jag när jag var liten, eller där brukar min mamma vara" Jag var inte född när han hade det, alla mina systrar var dock det :)

Men jag vill baka nånting, men vet inte vad! Det kliar i fingrarna på mig. Kladdkaka är absolut den enklaste lösningen men har inge vispgrädde, och det är ett måste om jag inte är värsta chokladsugen. Jag söker på massa recept och ideér men hittar inget som duger. Jag får väl vänta tills på onsdag, då ska jag till jasmin och malin ska dit så ska vi julbaka :D


ICA ftw!

Jag tycker om lilla ica-komet här i fröslunda. Det är as litet och mysig, som när vi hade packat klart kassarna efter handlat där så säger dom "Hejdå!" Men värsta gladaste tonen. Det skulle dom aldrig göra på typ ica maxi, stora hemköp eller nån annan affär här i e-tuna. Men jag gillare så mysigt :)

Är så glad idag, måste bara säga att jag gillar min familj ♥ Puss på er :)

Sweet

As skön dag idag, har hunnit med handlat, julpyntat, ätit middag och firat lite andevt. Har haft de as nice, kl 20 fick jag världens städnojja, så städade toaletten i 2 timmar. Jag städade seriöst ALLT där inne, shit det typ skiner där inne för det är så rent. Haha.

Sen aa i 40 minuter har jag väl suttit vid datorn och nördat, läst bloggar och sånt. Nu ska jag ta en dusch sen blir det köttbullsmacka!


Igår

Igår kom inte alla som var tänkt, men vi hade det skit trevligt ändå, drack lite 3,5or och tala gammla minnen  och åt chips. Frammåt 21 när alla hade gått, så beslöt ja och pontus oss för att dra till torbjörn där det blev hinka bira, inte den blekaste när vi kom hem, men jävligt rolig kväll var det iaf med massa folk ny ansikten och gammla. Har varit bakis hela dagen, men har haft det mys hela dagen också :)

Nu är jag hungrig ska gå och käka (ovanligt) Hade bra, Godnatt!


2006 Maj 29

Idag (egetnligen i morgon, men kl är över tolv så det är den 29:de idag) firar jag och min söta gorilla 3 och ett halvt år! Vi firar egentligen inte månader som man gjorde i början, haha! Då var det jämt "Idag är det 3 månader!" "Idag är det 7 månader" osv.. Men eftersom det är första advent i morgon och vi bor HELT själva för "första" gången och det är 3 och ett halvt år idag/imorgon, så ska vi ha det lite mysigt hade vi tänkt :)

Helt sjukt, för 3 och 1/2 år sen låg vi i en våningssäng mitt ute i ingenstans i norrköping på en klassresa och kände fjärilarna flyga runt i kroppen. Mys.



Våran låt

Järn-gänget



Ni som sätt stolforsskolan, vi sitter uppe på taket lääängst upp på taket.. fyvad jag var rädd :( höll på att svimma


Taggad!

Jag är sjukt taggad på idag! Några vänner från högstadiet kommer hit, vi var ju järn-gänget. Ska bli så kul och träffa "alla" kommer fattas två stycken av dom men ska bli så jävla roligt ändå. Vi har väl försökt att träffats skit länge nu, men alltid någon som jobbar eller inte kan. Men nu kunde de flesta =)

Har damsugit och ska fortsätta städa nu, ser inte bra alls ut här :O Massa kartonger och grejer, men de löser sig :)

bilder från igår


haha vi tog massa flummbilder på vägen hem:

40 dagar kvar

Paniken börjar närma sig.. Jag fyller om 40 dagar helt sjukt, SYSTEMET kan inte sluta tänka på det, kan bara ta och plocka hur fan bäst jag vill NÄR jag vill =) *alkis*

Nej men pontus är iväg till ettan, har hängt lite med ally nyss. När han kommer tillbaka drar vi till jeppsson på några bärs. Ha en bra torsdag Puss!

Flytt

Håller på och flyttar förfullt (dock inte jag, jag har bara damsugigt, haha) Det är inte jag och pontus som ska flytta utan hans mammas nya kille. Så vi ska få hans soffa och köksbord för svärmor tar med sig soffan dit och köksbordet och byråer och massa grejer, så på fredag bor vi utan kära svärmor, mouhahaha!

Vi har bott här i ett år när den 2 november var, fatta vad snabbt allt går. Jag lovade en inflyttningsfest till mina kära vänner, men det blev ju inte så, eftersom svärmor flyttade in här (lång historia orkar inte ta den) Men kanske kan ta en liten tjejkväll här nåndag och skjussa ut pontus till grabbarna :) Vad säg som det tjejor?

Jag har hungrig och har ingenstans att äta, eller aa databordet men hur kul är det? Får vänta tills latmaskarna kommer tillbaka. Hare gött!

hatar rum som ekar jag blir rädd! (nu ser detta rum skit litet ut jämfört med vad det är) Och ytterdörren är bredvid detta rum och posten kom nyss och det bara SMALL, höll på att skita på mig, vågade knappt hämta posten =(


Fan vad harig jag har blivit!

Scones

Ååå! Helt mätt på scones just nu! (har hicka också för den delen) Eller åt för ett bra tag sen, men tiden går så fort när man sitter vid datorn, idag har jag haft en riktigt mjukisdag, håret i knut och bara stora kläder framför tv'n. Det är skönt att ha sånna dagar ibland.

Nej, jag kan seriöst inte skriva mera! Min hicka gör så jävla ont kan inte konsentrera mig! Haha fan. Jag måste bara säga när jag får fylle hicka låter det över halva stan, får sån där jätte HÖG hicka, och så börjar jag alltid nästan gråta för jag har hickat i en halvtimme och det går verkligen inte att få stopp på och jag har håll för hickan har hållt på så jävla länge, när det gått en timme brukar den sluta. Ush så jävla hemskt!
Nu börjar det göra ont på mig, ne nu ska jag dricka ett glas uppochner! Hejdå!


Ps. mina scones!

Trötter

Har varit vaken ett bra tag nu, kunde inte somna igår pga utan mensverk. =( Fyfan vad ont det gör...
Ibland undrar man över VARFÖR är människan skapad så här, VARFÖR ska kvinnan lida när dom säger att männen är så "jävla mycket starkare" än oss kvinnor... yeah yeah right!

Gick till konsum innan det stängde köpte cheesbolls och julmust, har ett stort glas bredvid mig med julmust.. Mmmh!
Nu längtar jag till julen innerligt! Vill vakna av att det är helt vitt ute och ta en lussekatt och lite julmust till frukost, gud så mycigt längtar! Och när systrarna kommer till eskilstuna (2 bor i andra städer och 2 bor här i eskilstuna, om det r någon som undrar). Sara och Maria är dom som bor i gbg och gävle. Inte många av mina vänner som håller reda på det där med min familj och mina syskon och aa, "så jävla många namn" skriker dom oftast på mig!

Nej nu ska jag äta frukost, har inte gjort det än :S Hejs

Ont

Godmorgon kära vänner,bekanta,främlingar,familjen!

Igår så åt jag och pontus slut på en helt chipspåse på mindre än 20 minuter, jag fattar inte jag brukar alltid må illa innan påsen är slut. Aja har varit ute med Ebba för en stund sen, nu blir det frukost eller lunch, får se vad jag orkar att göra :)
(Det var helt sjukt dött ute när jag var ute med hunden, jag såg en hund låååångt borta och en brevbärare, vafan är det någon långsöndag för araberna idag eller vadå? Jag fattar inte, inte en enda käft ute?)

Hörs! :)


Little Chainsaw

Har äntligen sätt twiligt (stavas?)
Jag är helt kär i den filmen, gud. Jag försår nu varför alla tycker han är så snygg, alltså hans insida gör han så jävla bra/het! Jag vill bara se mer, MER!

Har också kollat på the ugly truth, den var också skit bra!
Klicka här så kommer ni till en sida men gratis film direkt :) AS BRA!


random

Paranormal Activity

(Filmen jag såg idag)

Jag blir inte rädd för skräckfilmer, jag skrattar oftast åt dom, somnar till dom eller tycker dom är väldigt intressanta. Spöken och "demoner" är nånting jag tror på och har upplevt många gånger i mitt liv (troligtvis sätt också). Denna film handlar just om det, "spöken".
Folk har sagt den är för seg, händer ingenting, samma grejor och bla bla. Det händer saker "hela tiden", sånna saker som man spänner hela kroppen för, men sen pustar man ut för det inte var så farligt som man trodde.

Mot slutet är det då det händer grejor verkligen på riktigt. Då känner jag obehag som satan. Jag har ju varit med om äckliga hemska spökliga grejor som MÅNGA verkligen inte tror på, men jag vet vad andar är kapabla till. Därför tycker jag denna film är bra, inte skit bra eller toppen men BRA! (slutet tycker jag dock inte var så jätte bra..) Men helt värld att se, släck lampan och höj ljudet, då jävlar kan jag lova att pulsen ÖKAR.


reaktion direkt efter filmen:
++ 1/2 (pga slutet)
reaktion samma dag på natten: +++ 1/2 (pga tankarna som flödar)

Ps. Skit bra effekter btw, allt ser så jävla verkligt ut! Fan nu vill jag se den igen! Nej jag tror jag ångrar mig, den får ++++!


E-tuna

Mumsiga härliga eskilstuna jag är tillbaka!

Har haft det skit trevligt hemma hos baba! Vi har kollat filmer, snippat cider, spelat massa spel, lagat mat och andra mysiga grejor. Sov över där, kom hem runt 21, jävla tåghelvete var sent (en helhalvtimma)! Men hon var snäll och väntade med mig och fördröjde tiden ganksa bra haha (bilder på det kanske kommer upp senare, om de inte är för hemska)

Nu är jag trött och lite små rädd.. såg filmen Paranormal Activity idag, fick sms nydligen av att en tös var väldigt rädd i sitt mörkarum. Nej men kan rekomendera filmen.
Jag gör en liten recension senare :) (tycker att det behövs)

Nu sitter svettiga, flottiga, hungriga jag i förorten med en hund som vaktar dörren och en pöjk som vaktar mig. Skönt jag kan sova lugnt!


(hej jag har också världens sämsta kamera! live wiht it!)

"V-ås"

Glömmer jämt bort vart stället heter där Ally bor, men det ligger vid västerås iaf. Jag ska föna håret nu sedan kommer hon så ska vi åka och ha film/tjej-kväll! :) Ha en bra lördag! <3

Lingonveckan snart?

Denna dag har verkligen gått upp och ner. Har för mesta dels varit riktigt grinig idag, haft verk, godissug och bleeeh!

Har gjort kladdkaka och har ätit mig mätt på det så mår lite illa. Men annars var det gott, skulle vart godare med grädde till eller en påse chips ist och massa dipp... *dreggel*

Nej men hoppas jag inte är så här grinig i morgon, ska träffa ally ska hem till henne "västerås" ska ha film kväll och mys, men det blir ju inget roligt om jag är ledsen :O Men oftast är jag aldrig det när jag är med mina vänner :)
  På tal om vänner har jag funderat mycket på det där, vilka är ens riktiga vänner, vilka finns där i vått och tort, vilka är ärliga, vilka kan man lita på.. Jag har nog vänner som är lite av varje, mina närmaste har dom flesta "kategorierna" df håller jag ihop med er! (ni vet vilka ni är)
Mina systrar är mina bästa vänner också, och alla systrar är så unika, alla har verkligen olika personligheter och olika intressen men ändå passar vi alla så bra tillsammans.

Önskade att jag hade ork till att skriva ett helt inlägg om mina nära/kära hur tacksam jag är att ni är mina vänner och hur underbara ni är! Men nu fick ni veta det ändå ;)

hahahah jag sträckte mig och kollade uppåt och ser min bh hänga på gardinstången.. hahaha jag dör! aja det gjorde mig på bättre humör! :)



Ville skriva detta inlägg när jag såg denna bild, haha sötaste bilden på mig och sofia!

Aamen dom har ju fågel, fisk, kyckling och vad mer?

Har varit baba hela dagen. Hon kom i "morse".
Vi gick en promenad med Ebba, laga pyttipanna, åkte till hennes mormor, gick på stan, ärenden, lagade kötfärsröra med ris, kollade tv, sökt jobb. Ja orkar inte skriva i långa meningar vad vi gjort idag, har varit en hel del. Men det var iaf i stora drag vad vi har haft för oss idag! :)

Kolla in denna länk helt coolt och helt jävla sann! :)
HERO


Nej nu är jag redo för bedden, natti!


thats hoj!

Igår så gick jag en 45 minutare till Jasmin, dom sista 10 minuterna kändes, haha fyfan.
Vi fick en "galen" idé och började julpynta hela huset, så från 3-4 så blev vi klara vid 8 haha. Men det blev jätte fint och jätte mysigt där. Sen blev det crunch och tv tittande.

Efter det så fick jag skjuss till jesper, där det blev nötter och öl drickandes. Vet inte riktigt när vi drog därifrån men somnade runt ett iaf.

Nu är jag ny duschad och väntar på att Ally ska komma, vi ska gå ut med hunden och laga mat sen blir det en sväng på stan ska lämna in en massa papper till försäkringskassan och skit.



Just ja Malina värsta busfröt, hon älskade verkligen julkulorna slog på dom kastade runt dom. (tänkte säga som ett litet barn på julafton, och aa det stämmer ju ganska precis)



Sen kom jasmin på värsta idén och gjorde ett litet bollhav till henne. Har massa söta filmer på detta! Kanske klipper en snutt får se :)

Nej nu ska jag fortsätta fixa mig. Hej!

Jamen nu passar det, eller?

Usch jag blir nästan äcklad..!


 Jag ska till borsökna, ska bara hoppa in i duschen och fixa iording mig. Ciao


Mys

Sofia gick för en timma sen ungefär, vi har varit på stan gått runt, snackat skit eller aa jag ;P Vi har också varit hemma hos mig och lagat mat med pontus. Tack för en mys dag, alltid lika trevligt :D

Jag är så trött just nu så kollar i kors, därför är jag lite kortfattad också, ska ta och sova nu. Goodnight!

Tävlar

Jag är med och tävlar IGEN på foki.se om en iPhone hos mrgizmo

Och jag vill ha detta skal

Seriöst jag har gått runt med min systers mobil i över två år nu! Haha världens skruttigaste mobil, inte har jag råd att köpa en ny heller. ;)

MEN JAG VINNER FAN ALDRIG, vill vara en tur gubbe eller snarare kärring! :D

Hola

sry att jag inte skrivit, men igår var jag med ally hela dagen! :)
Nu har jag gjort iordning mig ska bara föna håret
sen ska jag vandra ner till stan och möta sofia.
Skriver lite mer om dagen senare ikväll :)
Ciao


2012

Jag vet inte vad jag ska säga om filmen..

Innan bion:
Åkte ner till Malin med Jasmin, var där vid 6 umgicks lite innan vi drog och hämta ut biljetterna, sedan blev det stopp vid godisland och innan bion ett stopp vid Mc Donalds. Sen gick vi till bion, och filmen...
alltså jag började nästan gråta.. kunde inte sluta tänka på OM det händer (fast jag har ju en annan teori om hur världen "går under" men OM detta sker ist) så kunde jag inte sluta tänka på pontus, vi sitter där under ett bord och håller om varandra, pussar varandra och sedan dör vi.. men jag vill inte dö jag vill bli gammal med honom!

Men jag tror dock inte detta sker., men OM så kunde jag inte sluta tänka på det. Hemskt! Men filmen var ju skit bra iaf, bra handling tänkte jag skriva hehe. Men skit bra effekter och story och slut och allt! Perfekt!
Efter filmen så träffade jag på Sofia som också hade sett den med Lotta. Hon verkade dock tycka den var sisådär.
Dum Sofia! Den va AS bra! :D

Efter filmen gick vi mot Malin och diskuterade, bestämde mig för att bygga en flotte försäkerhetens skull hahah. Skulle dock inte funka någe vidare inte. Nej men kvällen slutade med skratt och oro. Konstig kombo men aa. Nu är jag hemma och ska ta nånting att äta, sedan tvinga Pontus att hålla om mig hela natten!

GÅ OCH SE FILMEN! Natti! <3

Bio 2012

Idag ska jag på bio, men två av mina systrar. Malin är ju så söt och ska bjuda mig och Jasmin på filmen 2012. Har velat sett den ett tag nu, så ska bli kul och se den, plus att jag är bakis så ska bli skönt att äta popcorn och mysa in sig i dom röda härliga stolarna! (Dom är ju rätt äckliga när jag tänker efter.. men aa)

Ingen aning vilken tid vi ska gå, Malin eller Jasmin om ni ser detta Ring mig! Har inga pengar på mobilen :)
Nu blire duschen och sedan MAAT! (Pia sa nyss att hon ska göra lassange mmmh)

Dålig uppdatering

Ja jag vet, men igår hann jag inte skriva.
Jag och Pontus gjorde god middag igår runt 6 tiden. Efter det kom Jeppe förbi medans jag och Pontus gjorde iordning oss. (blev ju påtvingad hem till toba) Så tog alla snuttar med sprit jag hade, gick till jeppe hämtade lite mer som pontus hade där. (en sväng förbi konsum) Och vidare till Toba.

Där var johanna och välkomnade oss och sedan kom hampus, willy, niclas och tobbe dit. Jag jeppe och pontus shottade spriten vi hade och det räckte för mig, eller a drack lite öl också. Det blev allvarligasnack, magkramp (av skrattanfall) Deckande, kastande av värmeljus, musik och sång. Som en fest ska vara. Det var helt enkelt en mycket trevlig kväll.

När jag och Pontus vandrade hem så stötte vi på Emelie. Så vi stod där i regnet och snacka dryg en halvtimme tills vi gick hem och kl var väl halv 5 skulle jag tro. Deckade rätt fort efter jag fick i mig ostkaka :)


As bra!

Min dag har varit så jävla bra. Vaknade, fixade iordning mig träffade min älskade BABA!
Har inte träffat människan på snart ett ÅR. Men när vi sågs så kändes det som det vore igår. Vi gick runt lite på stan träffade på lite olika människor där också som man inte sett på länge.
Vi bilade också till Tuna park. Följde med hem till hennes mormor en sväng också, hon e ju så söt =)

Här hemma var det bara att zappa på tv4 på engång (Idol på tv) Nu ska jag baka kladdkaka och moffa och ta ett bad innan utrösningen börjar på idol (eller efter) Mysfredag.. så jävla skönt! :)

Pussigull!



3 år gammalt kort

Världensbästa

Hörde en låt från min spellista och jag rös i hela ryggraden..

En låt som jag har många minnen till och som betyder rätt mycket för mig. Och världens finaste, vackraste mest begåvaste person sjunger den så jävla BÄST! Hon är ju FÖR duktigt





Guess who

Back on track!


depp

jag blir så jävla deppig av detta väder..
kl är lite över 4 och det är kolsvart ute. Man blir ju inte pepp på att göra nånting när det ser ut som man ska sova snart haha. Efter jag hade halsfluss så har jag drömt mardrömmar om jordens undergång och varit skit trött hela tiden. Jag orkar inte ens öppna ett nyttfönster på internet och gå in på arbetsförmedlingen.se... jag förstår inte? 

Kl är ju egentligen bara fyra, men jag ORKAR verkligen inte.. känner mig som en gammal gubbe just nu. Jag orkar inte ens sätta på tvn. Jag äter inte mycket heller, jag äter ett mål om dagen... Detta är inte likt mig.

Jag brukar gå upp vid 3 käka tills jag dör, sedan in i duschen och fixa mig ringa första bästa dra, käka lite mer, sedan komma hem vid kvällen käka ännu mer sedan somna vid 4 på morgonen... wtf har hänt med mig?

Nej nu ska jag göra nånting åt saken..! HEJ!


Förr kunde man kalla det grus där inne..



En sten från mitt hjärta föll precis ner där ifrån, nu har jag inte mycket stenar kvar.




Vad säger du?

Har inte så mycket att säga om denna dag, den har varit mysig. Har inte så mycket och säga om vad jag känner och tänker, jag är trött.

Jag säger iaf Godnatt!

Arbetslössjukan

Det var visst i förrgår jag skrev sist. Igår var jag på stan handlade upp mina sista pengar på välbehövda saker. (exempel smink och hår grejer)
Skulle också ha skrivit ut CV på bibloteket men det sket sig. Tror jag inte gjorde så mycket mer igår, tog det mest lugnt, men kom hem rätt sen iof. Tänkte vandra ner till stan idag också och skriva ut CV, men har verkligen ingen ork i kroppen. Känner mig typ sjuk fast jag inte är det :S Usch denna arbetslöshet gör mig svag! Haha fan, dags att söööökkka jobb! Åh!

Pontus är och jobbar just nu på stan, haha han har Anna som chef mouhaha. Fan vad roligt, fast hon var tydligen sjuk idag =/ Jag som ville höra när han kommer hem att Anna har kört med honom och att han är helt slut! Men nej nej :(

Mmm nu blev jag sugen på Chirre och lite vitt, det var längesen! (Chips och Vin för er som inte förstod)
Nej nu ska fortsätta med det jag håller på med, eller nej det ska jag inte, nu ska jag avsluta och börja söka jobb på internett! Sen får vi se vart dan bär av!

Sova

Jag är sjukt trött, va kalas kl 11 till halv två med massa barn och tacos. Sedan blev det hem till pappa med barn och systrar och mat igen, sen tårta. Har inte fått mycket sömn i natt.. usch! Så hade tänkt att gå och sova nu!

Godnatt allesammans.


8 November 09


Fars dag

Är färdigfixad och har haft besök hemma, Pia fyllde år igår. Men nu har nästan alla gått och jag ska ta bussen hem till pappa på lite middag med 2 av mina systrar och deras barn :)
Jag mår bättre i hals och feber nu iaf. Känns fortfarande lite i halsen men jag överlever :)

Hörs sen! Grattis alla Pappor!

Gråten i halsen

Jojag vet denna är en liten fjortis låt, men jag ser det inte så om jag inte väl tänker efter. Men denna låt blir jag nästan gråtfärdig av haha. Den har jag många minnen ifrån.. ååh längtar lite tillbaka till den där illaluktande, kalla, spindelfyllda källaren.. på sättovis!




Tänker också på de vänner jag hade då, vi lyssnade jämt på den här allihoppa och hoppade runt och sjöng.

It's almost orgasmic!

Jag har helt seriöst glömt bort en JÄVLIGT bra grupp, jag fick en rysning över hela ryggraden när en låt från den gruppen började spelas i högtalarna. Shit.. dom e ju så GRYMT bra.!

Här är låten som kom upp:



Tänker aldrig sluta lyssna på denna typ av musik, även fast inte många i min umgängeskrets lyssnar på denna typen av musik. För vet ni vad? I don't care ;)
Ååh It's FUCKING orgasmic!



Ps. Ni som gillar denna typen av musik, klicka på youtubelänken och klicka er vidare på denna grupp och lyssna på deras låtar. De äger sönder de felsta haha ;) (enligt mig)

Hemma själv

Nydligen kommit hem från Ida, var där på en mysig middag med öl och lyssnande på kristinafrån duvemåla och massa annat nostalgiskt. Är hemma helt själv, har inte alls mycket att göra eftersom mina vänner har annat för sig och jag har inte tid/lust/ork/pengar till att festa.

Sitter och tröstar mig med bananmacka och 3 album med Infected Mushroom och annan gammal musik :)


Nu längtar jag till julen! Då hela familjen är samlad och goda maten bjuds på och klappar delas och massa ljus värms. Mmmh vad julen är mysig!

nostalgi

Som jag skrev på bilddagboken att jag har fått mina biler och musik nu och jag nästan gråter för jag får sån nostalgi, skit kul och se..!

Men sen kom jag till en mapp som jag inte borde öppnat, nu orkar jag inte titta mer.. hade bra hejdå!

Halsfluss

Japp ni läste rätt jag har halsfluss! FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV! Alla klagar på hur hemskt det är..
men visst det gör ont speciellt när man sväljer men det gör inte så ont som alla säger att det gör :S
Och jag har 2 millimeters mellanrum vid halsmandlarna fulla med vita prickar (jag överdriver inte) Men men, vissa kanske får ännu skarpare och ännu mera feber., jag har ingen aning har ju aldrig haft kan inte jämföra..

Kommer antaglien få äta penicillin för första gången i mitt liv, jag vill inte, vill inte bryta min trend om att vara den enda 20 åringen som aldrig varit sjuk. VILL INTE! Jag vill sticka ut och vara cool med nått åtminstonde hahaha ;D

Fast febern är på väg ner och sjukhusrådgivningen sa att då är det på bättringsvägen så jag kanske inte ens behöver ta penicillin, i'll hope not!

Mina halsmandlar sen nästan ut som hans.. fast jag har inget mellanrum där uppe vid "boxningspåsen" (som jag kallar den) och jag har vita blåsor som inte ens syns på han? :S Men ja jag ville bara dela med mig om att det ä synd om mig!



En annan sak, Micke håller på med min gammla dator. Han ringde mig medans han var inne på datorn och berättade lite vad som fanns där (NOSTALGI) han ba "varför har du en naken fet kille som dansar chicken dance" Guuuuud vad jag kommer ihåg den videon min gamla humor! Nu skulle jag nog gråta om jag såg det :(

yadayadayda, hejdå!


Usch för att vara sjuk!

Sorry för uppdateringen, men kom inte ur sängen förrän 4 på eftermiddagen. Vaknade med feber och huvudverk igen, men det blev bättre och bättre under dagen. Febern är borta iaf, nu har jag lite huvuverk och hals ont, och ska säga att denna hals ont gör ooooont!

Jag har redan  halsmandlar stora som jupiter, men nu var dom ju bara tvungna att bli som solen ist :( Jag tycker om det svala jupiter lagom storlek.. inte varma, svidande, brännande stora solen!
Men men, jag har iaf inte haft orkt till att göra ett skit idag. Jag har knappt klara mig till köket idag. Usch för att vara sjuk!
Men måste ge cred till min pappa som är så himla söt. Vi pratades vid igår i telefon och han blev mycket orolig över mig, och sa att jag ska söka upp läkare på engång! Men sa till han att detta har bara varat en och enhalv dag :)
Idag så ringde han mig igen och kollade hur jag mådde och sa att det var bra att febern var borta!

Ni som känner min pappa förstår varför han ska ha cred! :)


Man ska se sur ut när man äter halstablett, har inte eran mamma lärt er det!?

Sen ska man ju också ha halva i munnen.. så den andra halvan kan lufttorka-bort slem.. sen när det är klart så vänder man på tabletten och lufttorkar andra sidan :)




Honungsthé

Sitter just nu i myskläder och dricker honungsthé (vilket är bra när man har feber och lindrar halsen)
Honungsthé är nog den simplaste och godaste thé, enligt mig :)

Ska snart gå och lägga mig till kos, men sitter och spelar på king.com haha (beroende)
anyway, sleep tight !

Avundsjuk

Ja min barndoms vän är fortfarande i barcelona och glassar, och hon ska kolla på sizzla ikväll!!  Jag vill också vara i värmen och lyssna på bra musik och dricka spansk öl :(

Jag längtade nyss efter snön, men nej nu gör jag fan inte det längre, jag är avundsjuk på dig vännen!


Sjuk

Jag har inte sovit en blund inatt (typ)
Medans pontus somnade in, så låg jag där och var skit trött men kunde inte somna, kände hur jag börjde bli varmare och varmare.. sen låg jag där och hallucinuerade om läskiga/konstiga saker.. (var inte så farligt som det låter) Men då förstod jag att jag hade feber, försökte sova men sov max 10 minuter innan jag vaknade till med ett ryck och börjde halluciunera, och så höll det på hela natten så har nog sovit 2 timmar MAX! (sammanlagt)

Kl 7 i morse gav jag upp hoppet om att sova, så gick upp och hämtade vatten och tog tempen. Min migrän-huvudverk gör ju absolut inte saken bättre! Usch tycker inte om att vara sjuk.. eller vem gör det?

Nej så det blir ta det lungt idag och försöka att inte anstränga mig, datorn ska jag försöka undvika också :)
Ha en underbar tisdag ni friska jävlar!


Ändrade planer

Skulle åkt till pontus farmor idag, men ´pappa ringde och berättade om att jag fått brev från försäkringskassan = pengar! Så skulle åka dit ist.. Meeen nu har jag migrän och jag ser knappt nånting och vill spy vilken minut som helst, så nu sitter jag med pontus stora Jordan mjukis och tänker lägga mig i sängen.. usch så här stark migrän har jag nog aldrig haft!

Ha en bra om jag inte skriver någe mer idag <3

Mera smör på mackan?

Såg detta på min mail på Facebook.. Nån egypt verkar gilla mig.. men det som är lite roligt han kan inte ens titta på mina bilder bara mina vänner kan göra det. Så jag tror/vet ju att detta är nånting han skickar runt till tjejer han tycker har en fin visningsbild :)


(klicka på bilden för att se vad han skrev)




Må du hitta dröm prinsessan i ditt liv, Lycka till! (här finns inget att leta efter!)

Kladdkaka

Jag måste bara skryta över hur god kladdkaka jag gör! Gjorde en jätte god kladdkaka igår med grädde till. Och jag säger bara att den är lika god nu som då. Mästerkocken själv sa att den smakar som på café men jag håller inte med... Den är mycket godare ;) haha

Ne nu ska jag sluta skryta! Ska fortsätta äta den nu :)

It's almost orgasmic

hahahaha jag vet att jag redan har lagt upp denna video, men jag dör för den är så bra!

"ulf, du får inte skylla på PRAKTIKANTEN!" hahahahahahahah gosh!



Hahaha en remix på ICA-Jerry <3

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden