Idag igen..

Nu drar jag med ett sött litet gäng och badar i borsökna =) Måste påminna mig själv att inte sola ryggen, har bränt mig där men tycker det är så skönt att sola ryggen!! Men mååste ligga mot solen ... anyway tror ingen bryr sig riktigt men jag skriver vad fan vad jag vill :) Nu ska jag cykla med min "stukande" fot och fetablåmärket mot badet! Hallaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww


Solat och Badat

Andra badet iår.. och det var varmt och jätte skönt! :) Åkte till min pappa och hämtade min cykel, sedan åkte ja och Ida ner till stan köpte glass, sedan satte vi oss på strömsholmen och åt jätte god mat (Ida gör som sagt AS god mat!!) Sedan cyklade vi till konsum köpte en varsin öl, fortsatte till min syster och hämtade vatten och där efter till borsökna solade en stund och dra bira tills vi typ dog av svett..

Men skönt var det iaf, cyklade mot vilsta tänkte bada igen, men "pallade" inte. Så nu är jag hemma, ska hoppa in i duschen.. :) ♥


29 Juni 09


Godmorgon

Har nydligen komit ur duschat ätit lite, ska gå ner till stan och träffa IDA! YES den jäveln har äntligen kommit tillbaka till Sverige! :) Så vi ska hitta på en massa bus.

Här kommer bildern från igår :)

Bakis kosan                                              och en cp pontus :P

                                                   
                                                       Dana och pontus tar sitt första dopp :)


Så såg jag ut i lördags.. innan jag hade rufsigt hår och blödande fötter...

Igår

Är bakis, har sovit en timme nyss. Vi har varit och badat (jag och några fler) Det var rätt skönt i vattnet. Käkat pizza med. Och pankakor med glass och jordgubbar till frukost! Gårdagen var ganska rolig. Var Hos Rickys nya lägehet, han hade inflyttningsfest och firade sin födelsedag han fyller år idag :) (grattis) Vid 11 drog jag till Lina då hon också hade födelsedags kalas :) Hon fyller också år idag (grattis) Drog dit sa hej, sprang till stan dä vi satte oss på time out träffade lite gammla klasskompisar (trrevligt att se er fyllesvin!) Sedan blev det fyllekäk på subway. När vi var på väg hem blev det inte så lyckat... Blev lite bråk.. slutade med blödande hals och stukad fot och massa blåmärken..
(JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!) Men, inget jag kan göra åt nu :)
Haha Dana, du är ju för söt ;) hahaha! (du behöver inte slå fanskapet!)

Meeeeeeen, nu blev jag sur igen för att jag börja tänka på det.. så nu slutar jag skriva! Hejdå!

Lördag

Vaknade vid 11 då sprang jag ner till tvättstugan och började tvätta.. Sedan kom cassie förbi då la vi oss på gräsmattan och solade medans jag sprnag fram och tillbaka i tvättstugan. Sedan drog vi upp till henne käka as god mat (älskar hennes mammas mat! Har alltid gjort, kommer alltid att göra)
Nu har jag valt kläder inför kvällen (inflyttningsfest) (eller födelsedagskalas) beror på vilket jag går på haha.. har inte bestämt mig än, men iaf så blir det fest. Men tror jag ska ta en powernap först, är så himla trött... Hör av mig sen, om inte så berättar jag om kvällen i morgon :) Ha en bra fredgskväll! ♥

Sönder bränd!

Har haft en full speckat med rolig dag!
Cassie kom hit vi drog och solade, träffade på tre tjejer som vi solade med. Träffade på Hanna (kul och se dig gummsi!)
Sedan bestämde jag och cassie för oss att dra till ikea (kl 5) Så vi drog hem tog en snabb dusch och hoppade in i bilden med niklas och drog iväg dit. Var där tills 7 snåret ungefär. Drog sedan till Cassies faster, (hon är kisse vakt) Lagade SKIT god mat. Sedan satte vi på bastun och bastade (inte så skönt när man bränt sönder hela ryggen och armarna, men det gick) Sedan kom jeppe vi klunka öl inne i bastun och gjorde också anstiktsmask (till o med jeppsson)
Kl ett hoppade jag in u ducshen och drog, då Pontus mötte mig på halva vägen kl halv tre kom vi hem.. Så nu sitter jag här sönder bränd och ska sova för i mogron blir det en lika fartfylld dag som idag, (FEST) ;)

Sola & Bada

Nu ska jag fara och sola och bada =)
Ska bara käka frulle först och vänta på att Cassie kommer hit :) Det stod 29.8 på våran teromenter nyss.. Jag tror att det behövs att bada om man ska befinna sig utomhus :P Men men..
Ha en jätte bra dag! ♥

R.I.P Michael Jacksson ♥

♥Faan..

Du blev ju bara 50 år! Jag har allit älskat dina låtar, och har alltid varit på din sida (när det gäller pedofil, och operationer i fejjan) Usch, jag är seriöst väldigt ledsen. Har aldrig haft nån idol/fördebild men du är verkligen bäst! Så jävla synd..

Du var iaf grym!!


♥ du var ju bäst på göra allt liksom.. vem gillar inte denna låt?


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25 Juni 09

När jag kom hem från promenaden. Har gått så himla mycket idag, är helt röd på bröstet som ni kanske ser :P
Skönt ändå.. Imorgon blir det bada med min kära vän Kosan :) Hoppas vi inte bangar på hoppa ner i vattnet bara (vi båda är lite små badkrukor, eller när jag väl kommit i kan jag stanna hela dagen!) Ring om ni vill haka på =)


Nu..

..ska jag dra ut!
Blev inte av förrän nu, meeen Vi hörs och ses snart! Måste bara ut i solen! Jag tror jag är kär i solen ♥
Solen ligger nog på top 2 av den bästa värmen man kan få ;)
(efter kärleken så klart)

btw, har en ny klocka på mig (som jag avgudar) fick i studentpresent :) Ni får se den senare

Förändring

Snacka om att jag förändrats under det tre senaste åren...
Kanske bara jag som ser..

2007


2008


2009


Inget som ni kanske inte ser, men jag ser :) nepp, nu ska ja dra! ♥

Möte

Har nyss kommit hem från ett möte på medborgarkontoret.
Det gick bra tycker jag! Gick en lång promenad hem (njöt av det soliga vädret) Har inte så mycket mer att säga, så
Hejdå! :) ♥

...

Inte på bra humör idag.. Blir inte så mycket skriva då, tror inte ni vill höra det jag vill/har att säga...
Godnatt ♥


Helt slut..

Nyss kommit hem från stan. Var där kl 10.00 där det var möte på medborgarkontoret.
Sedan sprang jag och pontus runt och hämtade ut en massa papper på3-4 olika ställen. Efter det blev det käk på stan, och sedan ett till möte på Af (arbetsfömedlingen). (Jätte skojj!)
Hemvägen var däremot mycket roligare! Haha garva så ja nästan pissade på mig. Men iaf kommit hem nu så hann till toan innan det var försent. ;) Tänkte kila till vilsta med Cassie men är helt slut sovit 4 timmar inatt, sen gått runt på stan hela dagen. Så ska ta det lite lugnt nu (har glömt mina solbrillor hos jasse så fick typ solsting också)
ska ta en alvedon och dricka ett glas jucie och koppla av med skön musik nu :)

Heipa!

Tävling

Kan Dee har en tvävling, Man kan vinna två shyssta linnen eller två armband.
Klart man blir sugen att tävla? Snyggare linnen kan man inte hitta liksom? :D


Vad gör du?

Min pojk är ute och ränner på gatorna just nu! haha. Men vill bara säga en söt liten sak till honom..

..att han och jag har haft en sån skön dag idag,
han har varit så glad och extra kärleksfull mot mig!
Vill bara tacka dig för att jag får vara din och att du vill vara min förevigt!


Tycker inte om att skriva sånt där kärleksgnabb, men ville bara visa alla andra att jag älskar mig pojkvän och kommer alltid vara han trogen!


Har haft film-tajm!

Nu har jag kollat på världens konstigtaste men SKIT BRA film. "the fan" tror jag den hette.
Ganska gammal film, men sjukt bra. Roffade åt mig lite popcorn till det också. Det har jag förtjänat under denna dag!


Blev sjukt sugen på en kall 3,5 med Ida! Kom tillbaka till Sverige nu!

runt 30 grader varmt

Har varit ute i solen hela dagen idag. Började med en promenad i 45 minuter. Sedan sola. Efter det en kvart i gymmet, efter det mera sola! Så jävla härlig dag! Nu har jag kommit hem och lyssnar på skön sommar musik!

Imorgon blir det upp tidigt, ska till soc kl 10.00 i morgon. Efter det Blir det Arbetsförmedlingen kl 13.15. Och antagligen efter det blir det soooola! Älskar verkligen att sola, Så jävla härligt att känna att solen värkligen steker och svetten rinner.
Så skönt! ♥

Det blir nog att sola i morgon också!

..och resten av veckan! :D


Lördags

Vaknade upp var jätte bakfull. Mådde sjukt illa, Anna och Sofia ville få med mig till Malmköping men kände att jag inte alls hade någonlust. Men är väldigt glad över att jag somnade om och mådde sjukt bätter och bestämde mig för att följa med iaf! Tog bussen dit med Sofia vid halv 5. Kom dit vid 5 och drog till Matilda. Där blev det fest! Oj det bara viker sig i magen (vill skratta) när jag tänker på den kvällen.

Jag dansade, på golvet i soffan, och jag sjung och skrek, jag tog en promenad och la mig på en äng (fotbollsplan) trampade på en snigel, kom tillbaka fortsatte att dansa. Kl 3 var nästan alla ute ur huset utom dom som skulle sova hos matilda. Jag, Matilda och Emma stod och sjung och grät och as garva hela natten/ morgonen. Kl halv 8 på morgonen kände jag att jag hade tråkigt efter jag hade diskat och torkat helt själv på över väningen, så då gick jag och la mig på golvet med ett överkasst som täcke och en ihopvikt matta till huvudkudde. 2 timmar efter vaknade jag och gick ner till en våning och kollade om dom var vakna. Mådde sjukt dåligt i bilen på vägen hem. (inte så konstigt med tanke på hur jag sov/ hur länge) Så kom hem la mig sov två timmar till och sedan var jag "pigg" igen. Men den baksmällan var värld den roliga kvällen/morgonen.

Här kommer tre låtar som vi sjung/skratta/grät till!




Den här låten hade jag ett av dom vackraste ögonblicken i mitt liv (haha) Jag och Matilda stod och sjung till denna och kolla på när solen steg upp och det var morgon dimma. Så myys


Det fick mig att tänka på:
Kvällen slutade med att två tjejor blev väääääldigt kärleksfulla och sprang ner för att sova ("GOSA") Så blev jag lämnad där själv på soffan med  tanken att jag har en pojkvän borta i en annan stad! TACK! haha nemen de va kul =)


Detta var dom ända bilderna som inte var suddiga! haha


Men en sak är säker, DETTA GÖR VI OM!

MidsommarAfton

Midsommar var mycket rolig.
Först blev det middag hos min syster, där vi drack lite smått och åt mycket god mat och jordgubbstårta! MUMS!
Sedan drog jag och Pontus hem då Anna kom. Drack Jordgubbsvin i väntan på att Sofia skulle komma. När hon kom drog vi vidare och köpte lite vin, och sedan till Oscar. Där det blev partaj, Vi var 6-10 pers, så det var ju lugnt med roligt :)

Så såg jag ut. (Dagens)


Anna dricker jordgubbsvin på balkongen


o jag med :)


Hemma hos Oscar





Jag roffade åt mig en massa mackor! (ost runt hela käften!)


På vägen hem (its a bag in box) haha, hem vägen var ju lite annorlunda?
Jag fick cp ryck och råkade sparka en full ölburk på anna :S haha (var ju faktiskt inte meningen!) =P

Idag

Idag vaknade jag efter 15 timmars sömn, men det är ganska förståligt att jag sov så himla länge. Vaknade av att solen sken, så klädde på mig och drog till min syster där jag fick äntligen inviga min nya bikini! (härligt)
Sedan blev det god mat i solen och en promenad med två av mina systrar och deras skitungar ♥ (mosters älsklingar)

Första "doppet" haha


Promenaden


Haha, dom driver.. så tro inget annat :P


Dagens Klädsel! Den får duga, har ingen annan bild på mig idag :)

Sliten..

Ne, är trött och seg blev en lång dag igår.. somnade inte förrän halv 8 på morgonen och vakna halv tio. Kom hem vid 11-12 och sov i två timmar till. Så är väldigt trött just nu. Så Srkiver om två sköna dagar i morgon ist. Vill ha cola!! Men har inga pengar jävla skit.. men men!

Puss! ♥

Fest igen

Jag hade mycket trevligt igår, men nu ska jag dra igen så (till malmköping) och festa lite där. Så hinner inte skriva om gårdagen idag. Skriver allt i morgon! Ha en jätte bra lördag! :) ♥

Midsommar!

Glad Midsommar allesammans! ♥

Nu är jag färdig fixad och redo för att käka goood mat! Hörs sen :D

Imorgon

Imorgon ska ja på middag i borsökna. Ska bli skit mysigt!
Sedan kommer lilla söta Anna till town! Hell yeah
Efter det ska vi festa loss, vet några ställen men får se vad som händer.

Morgondagen är iaf räddad!

Dagens Köp

Kom på att jag glömde lägga in min ny köpte bikini jag köpte i Onsdags.
Den ser inte alls lika bra ut på bild som i verkligheten, färgerna är mycket snyggare :)


Midsommar i morgon

Godmorgon!

Eller a god eftermiddag kanske? I morgon är det midsommar och det ska ricktigt roligt!
Fick nydligen ett samtal av en kär vän, att hon ska komma! Kommer bli mycket skoj Röja ska vi göra.
Hoppas bara på vädret blir bra.


Godnatt!

Har nog aldrig bett till Gud. Men i detta läge gör jag det.

Nu ska jag iaf sova i min super sköna stora säng med super sköna kuddar och täcke, och super snygga Cartoon Network lakan! Yeah
Vem älskar inte CN?


Fy och Skam!

Saknar er:

Du är säkert i berlin eller danmark eller malmö eller vart fan du nu än är
 När du kommer hem då jävlar, sen blir det utomlands tjejen! :D



Och du din sparlv! Du bor två trappor över mig! haha fattar inte vf vi inte ses oftare?
Både du o ja är dåliga på att höra av oss, yes de e ju bara så det är =) MEN NU FÅR DET SLUTA!



Min lilla frank! Vi säger jämt att vi ska höras/ses, men när blir det? i nästa liv?
haha ne nu får vi fan ta och SES när vi så säger det :P Kolla på bernad och bianca i australien!



Och du.. DU! Dig har jag inte vart med sen denna dag (bilden) Och det var läääängesen! Kommer ihåg vi båda var jätte sjuka och gick ut nyktra på lotus.. haha fyfan XD Vi kommer tillvarann när vi har pengar! And thats a deal!


Hanna!!!! Gud bevaremig.. vi bor tvärs över gatan (nästan) och denna bild var senast vi sågs och det var min födelsedag som är i Januari! Fyy skääms på oss! Ne nu ska det bli ändrig! Ring så fort du vet fest, eller när du har tråkit! Så gör jag desamma! :D



Nepp, Nu får vi skärpa oss! PÅ RIKTIGT !! ♥

Det är tur att mina andra vänner är bra på att höra av sig, annars hade det blivit kris för min del :P TACK ♥
Och fortsätta så (snälla)

Saknar!

Tittar på gamla bilder när jag festar och så, alltså typ ett år gamla bilder, då jag klädde upp mig inför fest. Nu går jag i typ lodis kläder fixar inte ens håret likosm. Ne nu tamejfan ska jag börja fixa mig igen! Köpa ny plattång och locktång ska ja också göra! PUNKT SLUT! :D

Stan en sväng

Varit på stan en sväng, gick och sökte bidrag. Men måste på nån kurs först på onsdag, sen ska jag på AF-kurs på samma dag, hoppas dom inte krockar i varandra nu. Men iaf, sedan Hittade jag äntligen en bikini. Och gud så fin den var. Bild kommer sen...

Okej, detta är kanske lite för personlig att skriva men jag har dubblat min storlek på bikini, alltså överdelen! haha (jag ba yeess!) Det förgyllde min dag iaf, men men..

Ha det bra! ♥

Vill ni veta en sak?

Jag och Pontus ska flytta! Men säger inte vart,när,hur eller varför förrän det är 100% säkert.
Det är liksom inte riktigt säkert än, men vääldigt säkert ändå :P
 Om ni fattar vad jag menar. Men mer info om det kommer iaf senare under veckan kanske :)

Låt

Väcker minnen och känslor!
Blir vääldigt glad när jag hör denna låt :)
 
"Jag undrar om duu.."

16 Juni 09

hahaha FUCKFACE! Kan inte göra nånting åt att jag är ett garderobs-barn!! Kommer snart berätta om en hemlighet....


Nyttig!

Gjorde lite morötter och dip till mig själv.
Det var riktigt gott, men kanske lite för gott, tog slut på tio minuter. =(
Men pontus står och lagar äppeltarte eller vad det nu heter, med vaniljsås! Ska bli riktigt gott det med.
Man kan ju nästan tro att jag är gravid idag, äter som jag vet inte vad...


Ojsan!

Kom just på att jag har glömt att lägga upp student bilder. Så det kommer nu! :)




Jag och min bästa vän ida

Jag och min kärlek

Migrän

Har världens migrän..
Vaknade av att jag var spy färdig och ser inte ett skit på ena ögat samtigit jordens huvudvärk.
Så har tagit 4 migräntabletter och alvedon, men har fortfarande ont! Eller a lite bättre än förut iaf, ligger fortfarande i sängen kan inte gå för det gör för ont :( Usch jag som verkligen ville hitta på nånting idag, ska försöka göra det om huvudet blir bättre =)


Denna låt gör mig glad iaf, Älskar Gnarls Barkley Denna är live, men den e lika bra för det

Ska bli nyttigare

Nu har jag moffat en massa chips och cola. Detta är inte så bra gjort av mig, har kommit på att jag äter 3 chipspåsar varje vecka och köper cola 4 gånger i veckan..
Jag måste sluta! Visst jag går ändå inte upp i vikt, det spelar ingen roll vad jag äter eller hur ofta. JAG GÅR INTE UPP I VIKT! Bra men ändå inte. Men iaf det har inte med saken att göra, grejen är att det är inte bra för det bildas ju ändå fett och grejer sätter sig på blodkärlen eller på andra ställen där det inte ska sitta liksom. Plus att man blir trött i kroppen och det tar på hela kroppen både inne och ute, så måste fan sluta med sånt äckel, det räcker väl med att dricka. Det är ju också fett bildande plus att det skadar levern. Såå nepp, nu ska jag börja med ett hälsosammare liv!

· slut

14 Juni 09

Hemma skit kläder! Kom nyss ur duschen, eller a har fönat håret också :)
Osminkad och leker fjortis ;)



God i want to dream again, take me where i never been ♥




Refrängen skär i mitt hjärta! Så jävla .... bra!

Städat i 3 timmar

Kan inte sommaren komma nu? Jag har köpt en massa sommar kläder som jag vill börja använda nu!
Trist att det ska regna hela tiden.

Har nydligen städat hela sovrummet idag, det tog sin tid må ni tro. Men gud så rent och fint det blev tillslut (stolt)
Ska bara boka tvätttid så är allt klart. Rensade min garderob nyss också. Blev av med 3 par skor och en jävla massa tröjor,linnen,koftor,caridgans och grejer. Skönt det så får mina andra kläder plats (inte för att de får plats egentligen, men mer plats än förr iaf)

En sak måste jag bara varna om!!!
Sov med fönstert öppet inatt, inte mycket alls var bara nån centimeter öppet. Och vad vaknade jag med??
Jo, 6 stycken myggbett! Och pontus inte en enda! Fan vad arg jag är, hela benet kliar som satan..
Ville bara förvarna att det är mycket mygg nu. Nu går jag som en riktigt störd unge. Haltar för min stora blåsa på foten, och 6 stycken myggbett på benet så måste gå brebent så inte benen slår emot så det inte kliar.. :(
*jävla mongo!!






kolla min blåsa.. var värre igår



Låt

Tycker inte om denna genre på musik. Men denna låt blir bättre och bättre ju mer man lyssnar på den.
Man blir nästan rörd, texten är ju underbar såsom hennes röst!

Titta Här! ♥


Dagens Köp

Fick insperation av emma på den randiga tröjan. Hon hade en jätte fin randig tröja på sig idag, så blev lite kär och köpte en jag med :) fast kort.



Betalade 198:- för alla tre skorna :) känn på den!


Glömde säga!!!

okej, detta kanske låter liite konstigt men jag såg en ÄLG för första gången i mitt liv!
Det var det coolaste jag sätt på länge. Stod och tittade ut på malins "bakgårn" (det är en "äng" typ, bakom hennes hus) iaf, så stod jag där och tittade för det var så fint, sen ser jag en "häst"

Jag: Vafan!? En häst? vad fan gör en häst här?
Malin: Det är en älg?
Jag: VA!! KOLLA EN ÄLG! TITTA DÅ!!! FAN VAD COOOOOLT!!

9 minuter senare...

Jag: WOW!! kolla hur den springer.. haha fan vad coolt!

en kvart senare har jag tittat färdigt :D



Hennes grill var as frän! inbyggd

Gårdagen...

.. Var väldigt lyckad!
Åkte buss med Matilda till henne (malmköping) gick till Malin för att grilla och dricka vin, det var mysigt. Sedan fick jag "skrika" på några ohyffsade pojkar som "vägrade" gå ifrån Malin. Sedan drog Emma,Linda,AnnaochMatilda och jag till Strängnäs ist, vet inte vf men det bara blev så, Där började vi supa hos Milla sedan drog vi på prmiäs på nån krog som hade öppnat (Underbar heter den) Träffa massa bekanta inne på krogen, Till och med en Eskilstuna bo! Det var skoj. Lekte lite med en strippstång, HAHA det var roligt. (folk som tror vi var seriösa så var vi IKKE det)
Hemvändringen var vääldigt rolig när man tänker efter, var lite sut för har världens blåsa på min lill tå! bara för vi gick jätte lång för att gå på efterfest (som aldrig blev av) Så var vi tvungna att vända om heeela vägen tillbaka. Och Matilda den jävlen kasta en jätte äcklig snigel på mig! Usch fyblä!
Sedan kom vi hem till Emma där hon lagade AS god mat som vanligt, och jag deckade på soffan sov som en stock!

Vaknade drog till tåget (haltandes med sneakers och inga strumpor och ett sår som skaver)
Köpte med mig pizza till mig och Pontus när jag var på stan och moffade i oss, drog till tuna park med syster och köpte massa skor och tröjor! (bild kommer)


Tack tjejor för en mycket rolig kväll! *era fyllesvin

Malmköping

Nu drar jag mig iväg till malmköping där det blir grill,dricka och grill :)
Ni får ha en jätte bra dag! Skriver i morgon ♥

11 Juni 09

Bytte om i sista minuten innan bussen gick, kände mig inte bekväm i det jag hade på mig :P


Haha ser skit läskig ut på bilden till höger. "Jag kommer till dig inatt och hugger dig i sömnen" HAHA ;)

en dag på stan

Kommit hem från stan och jasmin.
Det blev inge shopping för mig hittade inte en jävla bikini jävel! Får åka till Tuna park nåndag och kolla.
Men åkte hem till Jasmin efter stan och  lekte lite med henne. Har köpt grill virke till i morgon, ska till Malmköping och grilla dricka vin och elda upp gamla skolpapper! *mouhaha
Men det ska bli mycket trevligt, synd att inte lilla sparven Sofia kan förlja med! Men vi ska ha roligt åt dig med.

Nu ska ja börja packa lite inför i morgon!


ps. nyss spelat in en refräng där jag sjunger åt pontus! Snacka att jag är nervös när han släpper den låten!!!!

Mot stan!

Nu är det dags att dra till stan, shoppa mera saker! Behöver verkligen en ny bikini! Så det måste handlas idag, fast hatar att handla sommar grejer när det är sånt tråkigt väder, men men!

Facelook


10 Juni 09

Facelook
Japp.. alla har sina dåliga dagar ibland =)

Dagens Horoskop




Dagshoroskop - onsdag 10 juni

Det är en härlig dag att verkligen njuta av livet och kanske bjuda på dig själv mer än du brukar.
Det hindrar dig inte från att vara seriös och målinriktad.


Dagens Köp



Tubtopsklänning / tunika
Gröna shorts
Spännen
Puder
Dedorant
Borste
Ögonfransböjare
Örhängen

Myskväll

Kommit hem från stan, blev endel shopping. Skönt att shoppa av sig ibland.
Ska börja laga mat snart sedan ska jag mysa mig med själv framför tv:n med chips och dipp!

Mot stan

Nu begär jag mig till stan med sofia, pontus fick förhinder så det blir min stan-polers ;) haha
Hörs sen!

Godmorgon

Vaknade nyss.. Ska snart ut med hunden.
Såg att det var många som fått sina skattepengar, så kollade om jag fått mina också, och det hade jag fått :D hihi , inte mycket pengar men det är ju lit grann iaf! Jippi

NU ska ja ut emd hunden. Puss!


Blev jagad av polisen

Ja just jävlar, glömde berätta att jag blev jagad av polisen igår. HAHA fyfan vad rädd jag blev.
Vi gick där allihoppa och drack på våran öl/cide. Helt plötsligt ser jag Jeppe slänge iväg sin öl. Ja ba fan fan håller du på med!? Sen ser jag pontus springa iväg och tre andra killar så då fattade jag så jag han inte vända mig om att titta efter utan jag följde emd grupptrycket och kuta efter pontus medans de andra två sprang åt ett annat håll. Sofia och jeppe stod kvar (sofia är ju 20 år så hon har ju inte gjort något fel) Men hahaha fan va kul det var, fick en lite adrelanin kick, så var lite uppspelt ett tag. Men efteråt var det lite roligt, kan tänka mig hur jag såg ut!

Jag har haft en väldigt slapp dag idag! Ska sova snart, ska till stan och shoppa i morgon med min kära karl! Inte ofte det händer. Men god natt med er


bilder från studenten kommer! *lovar

Studentflaket

Jonas är ju skönast på den här videon! :D "vart ska vi stanna!!?"


sköna dagar

Två as bra dagar!

Igår!
Var på arbetsfömedlingen skrev in mig där, träffade en massa folk man kände drog ihop ett gäng och festade loss! Blev mycket dricka, roliga ölspel och mycket skratt! Och lite dans/sång mot hemgången. HAHA

Studenten!
Var helt underbar! Började med champange frukost hemma hos mig, drog till tebjudningen där det var as mysigt solen sken! Senare blev det en öl på hyttans. Och fotografering, middag på acropolis, sedan var vi i aulan där spänningen var hög! Grät några gånger! Efter blev det utspringning och den känslan går inte att beskriva, Flaket var lätt AS kul! Röjde gärnet hela flaket (film på det kommer sen)
Efter så blev det presentenr smårgåstårta, shot och dricka i massor! Ramsor och hej vilt var det.
Sen blev det en sväng till sofia innan gamla blå, och sena kvällen blev det störtgråt och en hamburgare på runda kiosken och kom hem runt 4 och deckade fort som satan! Kort och gott!

Saknar studenten redan! Helt sjukt.. men men. En av dom bästa dagarna i mitt liv! Tack ALLA som medverkade i den

arbetslösabarn

kommit hem, arbetsförmedlingen gick mycket bra! träffade många som man kände där. Så nu har vi dragit ihop ett gäng och ska supa/festa för att fira första arbetslösa dagen i våra liv! KOmmer bli mys. Sofia är här med oss och hjälper till att fira! Men nu ska jag vara social, vi ska dra snart! Skriver sen!

brb

iväg till arbetsförmedlingen nu.. skriver om den bästa dagen i mitt liv senare! *bilder kommer såklart!

STUDENTEENN!

woho, studenten i mogron! Har pyntat flaket och det blev AS ballt, förutom fula lakan! Men annars är det coolt osm fan! Diskokula Barbara sverigeflagga! Yes den har allt! BÄSTA musiken också :D Nu ska jag, anna och pontus sova! Got natt med er kanske inte hinner skriva nånting i morgon! Antagligen inte.. Men Vi hörs på söndag! PUSS på er..


STUDENTEENN!

hål i foten? :S

Nu snart ska jag ner till stan och möta ida för ska få låna ett par fotinlägg av henne. Jätte snällt av henne! eftersom jag har hög hålfot, så gör det skitont att gå i högklackat. för hela min kroppsvikt tar bara själva trampdynan hand om.. men om jag får dom där är det som jag vore plattfot! och då jämnar hela kroppvikten ut sig :D
Så nu vet ni det!

Efter det iaf så ska jag och några klasskompisar gå och pynta flaket tills i morgon! Ska bli väldigt roligt att göra :D
Vi ses sen!

Imorgon!

ställde kl idag, så gick upp nio.. försökte komma upp vid halv nio men det gick verkligen inte. Men men nu hoppas jag att jag somnar tidigt.. för....... imorgon... är... det... STUDENTEN!!!! Jag dör.. kan itne fatta det

dofjrojyvasmeopi0ryvdrxm, ho0imwio... Japp! Har inget mer att säga!

Fick en tår i ögat, medans håret reste på sig!

lagt in alla musik på  mp3n vi ska ha nu. Var tvungen att lyssna på den första låten för att höra hur högt man kunde spela.. Och fick värsta synen framför mig.. fick värsta känslan okcså..

Såg mig stå på flaket med solen i ansiktet, och basen dunkar tillsammans med hjärtrythmen, ser mina klasskamrater fulla och skit glada.. Känner nervösitet ("efterchock") tror inte att jag ricktigt fattat vad som händer.. Men ler och skriker och sjunger med! Tror det var saknad jag kände också.. shit.. NU har jag insett att det är på gång på ricktigt!

♥ Mp3b.

2 dagar kvar!

Härlig dag. Vakna gick till skolan målade massa lakan med klassen :D Det var skojjigt!
Sedan drog tjejorna och käkade och jag fattig lappen hänkade på! Efter det så drog vi hem till mig (anna och sofia) Och fixade mitt hår, målade naglarna drack lite vin. Ja hade en mysig tjej kväll..

IMORGON ska vi pynta flaket!! Sen ska anna hem till mig och vi ska snacka hela natten.. vill ju somna tidigt men kommer säkert inte ske! Fyfan! haha.. Men men vad ska man göra.. STUDENTEN! Är ni peppade? Jag är peppad till MAX 148% peppad! 

Vet inte om jag ska skratta eller gråta!

Såå sööt!?

studenten om 3 dagar!

Halloj! Nu har jag kommit hem efter 2 och en halv timmes slit! Tjänade ihop 250 kr. Alltid något. Skit bra nu till studenten.
Sitter och tittar på min alkohol som jag har köpt, det står rakt framför mig... Åh vad jag längtar!

Först åka till champange frukosten (om det inte regnar) därefter åka hem fixa sig helt klart. Och åka ner till "te bjudningen" Där det serveras mackor och cider. Efter det blir det pimpla lite vin, Sen blir det fotografering kl 12.10 Därefter ska hela klassen äta på akropolis.. Ska bli så sjukt mysigt! Sen blir det Aulan där rektorn talar och senan blir det springa ut till de fria! :D Och får inte glömma det BÄSTA av allt.. FLAKET! ska dansa och sjunga och skrika och peppa! Fyyfaan vad röjj och kul det kommer att vara :D


3 Maj 09

Nu ska jag iväg och jobba! Kommer få lite pengar.. Ska bli skönt! Ska ju köpa biljett till studentfesten i morgon! WOHO! Jag kommer ut endå trotts allt. :) Härligt. Men iaf, vi hörs när jag kommer hem! Vet inte hur lång tid det kommer att ta.

Puss ♥


4 dagar kvar!

Har nu kommit hem från en härlig dag med Ida. Längesen hon och jag umgicks liksom (räknar inte med när vi festar eller så) Till och med hennes mamma sa "Nemen Hej! Det var läängesen!"

Vi kollade på en massa gamla bilder och videos från när vi var små! Det är ju så sjukt kul och se! Haha. Världens godaste mat gjorde hon också! Tack Ida!


Nu ska jag fixa det SISTA med Play listen (Student musiken) Måste göra om lite ta bort några låtar. Det är ju mest mina låtar och sofias. För det var inte många som skickade in. Men Åza-Nisse fixar allt sörru ;)
Hörs av senare!

ingen sommar och sol inte?

Har nu "fixat" mig. Inte så att man behöver fixa sig så mycket nu när det är skit väder på gång! Eller det är redan skit väder just nu. Men det får jätte gärn bli jätte mycket reng så det inte finns någe mer regn på lördag. Skulle vara skönt, men som sagt INGET kan förstöra den dagen! Den dagen kommer vara perfekt, även om jag sitter själv på torget kommer den dagen vara super bra!

Men men, ska ner på stan möta sofia, sedan ska ja träffa Ida och vi ska hem till henne.
Ha en bra dag! ♥

Mina vänner är a-lagare

Telefonsamtal

ring ring

Jag - a hallå?
Emma - ffhej gummnsa! *med en riickigt glad röst*
Jag - Hejsan!
Emma - vaffd gör djuu?
Jag - Är du full? *suck* ;)
Emma - JA hahahahahahahaha

5 minuter senare har hon slutat skrattat :P Ne kanske inte. Men det var kul..

Sneak Peek!

Håller på med låtarna till flaket just nu. Det är massa gamla godingar och nya och jaa ALLT finn med :D
NU NU NU längtar jag så hårt inför studenten. Ska bli ricktigt roligt. Det är bara 5 dagar kvar, på lördag smäller det 15.00 tittar vi ut genom fönstrerna och skriker allt vad vi har och sedan springer ut!!!!! Kan ni tänka er? fy, vad spännande det är!

Tänkte lägga ut en sneak peek på hur min klänning ser ut! Kan ju inte hålla mig tills på lördag! GAH :D
Sytt den själv ;)

Hemma!

Är nu hemma, eller vart de ett litet tag. Käkat och kollat på danserna vi gjorde från 2an till nu! Helt otroligt roligt att kolla på! Blir helt nostalgiskt. Våran danslärare gav oss en skiva med alla danser och sånt vi gjort under de två senaste åren!

Men iaf, har varit på stan med ida sedan kom sofia. Vi vandra runt gjorde inget speciellt. Funderar att dra till stenby blev bjuden dit på balkong häng med bira. Men får se om jag orkar.. Är väldigt trött.. trotts att jag sovit. Men men, Hörs!

Ska ner till stan

Godmorgon!

Jag ska kila ner till stan nu. Vi hörs lite senare i kväll!
Puss o Kram

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden