30 september 09

Fakk! Dom har inte lagt ut det än verkar det som =/
Men dagesn outfit såg ni ju med jackan :) Så kan ta en facelook som alla säger hahaha

Men denna bild e fett skum.. skulle ta ett kort så blev det så här, så nu får det bli så också haha!


Dagens Köp

GÅRdagens köp rättare sagt! Men iaf..
Sjalen och Jackan är inköpta igår. Förlåt för min dåliga kamera! =(
Den suuuger båda i kvalité OCH jag hade massa bilder på mina systerdöttrar och min systerson som jag tittade på innan jag stoppade in kameran i usb.. då fanns dom inte kvar när jag skulle överföra :( måste köpa ny "helt enkelt"



Nuuu ska jag kolla på idol! heipa!


Fullt upp

Hoppade in i duschen det första jag gjorde när jag vaknade, sedan bar det av till Arbetsförmedlingen med pontus, även jeppsson kom dit :) Efter 1 och en halv timmes sittande i ett rum och somnade nästan så gick vi till mina systrar, gick runt lite på stan. Efter det tog jag och Jasmin bussen hem till farsan för att moffa lite våfflor med massa grädde! *MUMS

Vid 7 såret tog vi bussen och och skildes åt. Kom hem halv 8? Aa iaf, kollade på Idol, kl 20.20 somnade jag och vaknade till 20.50 av att en viss sötnöt pussade på mig, då märkte jag att jag hade missat Idol haha! OCH FAAAAAN! nu när jag pratar om idol kom jag på att jag glömde titta 22.40 (när dom visar vilka som åker ut och kommer med!) klockan är ju för fan 23.11 hahahahah Så klantig jag får vara då!
Min trogna vän! ♥♥♥♥

Ne men det jag skulle säga innan jag blev avbruten av mig själv! Äh skulle ändå inte säga så mycket mer vettigt.. Men aa kollade på fråga olle dokumentären.. jag är inte sugen på något sexuellt just nu! Usch så avtänd jag vart :O Nån som kollade på det?

Aja. Nu ska jag kolla vem som åkte ut och ikke :) Puss!


BRB

jag skriver snart! kom nydligen hem och ska kolla på Idol som börjar om 3 minuter! :D Så hörs snart!

Möte

Nu ska jag kila iväg till Arbetsförmedlingen på möte, sedan ska jag och pontus till pappa och hälsa på :)
Men lägger upp dagens senare när jag kommer hem, har den nya jackan och sjalen på mig idag =)
Ha en bra dag, måste rusa! ♥

Tväling

Jaa, jag förlorar ju ingenting på att vara med och tävla. Så jag är med och tävlar igen, hos Foki där man kan vinna ett namnhalsband från BettiesGalleria.
Vinnaren utses på fredag!

Matlagning

Nu är Idol "slut" kommer ju tillbaka 22.40 tror ja de är? Men iaf. Idag har jag varit på stan, har inhandlat en ny höstjacka och en ny sjal! Blev nöjd med mitt köp, men nu e jag fattig igen! haha

När jag kom hem från stan så lagade jag och pontus mycket god mat! Vegetarisk pastasås!
Recept på såsen!

Här är en väldigt BRA sida! Tips på bra mellanmål, massa olika maträtter, tips på gå ner i vikt om du vill det? Baka börd? Nästan allt finns här! Rekomenderar denna sida SKARPT! Sidan

lite allt möjligt

Tog en promenad i det vackra vädret till pappa idag, satt där på balkongen och åt kakor och pratade en stund. Sedan drog jag ner till stan för att titta lite granna, pontus var även där. Efter träffade vi basse vi drog och käkade (skräpmat som vanligt)

Efter det var det hemmåt och tv-tittande dirr! Idol, hollywood fruar, anna anka intervju och nu om nån minut börjar idol igen! Så nu ska jag ta ett clas cola och lite choklad och fortsätta glo framför tv:n! =)

Planer

Har nydligen vaknat..ska ta på mig och gå ut med hunden. Sedan blir det att posta brev.. efter det ööhh..?
Jag har inga planer för idag inte! Kankse kommer på senare vad jag ska göra! Heipa

Tvättar

Springer upp och ner i tvättstugan! Har damsugit hela lägenheten (inte köket) Och städat och fixat och donat! Börjar bli trött, men när allt är klart och när jag klämt ut den sista droppen svett så tar jag ett långt skönt bad :)  Sen blir det Söndagsmys med darling ♥

Sugen på nachotallrik!

Nyss kommit ut ur badet. Träffa Sofia idag, vi käkade på donken, då hennes vän hade frågat om vi ville med på bowling, och det ville vi! Så vi hade 2 timmar på oss att hitta på nånting innan bowlandet, så vi satte oss på ett fik. kl 20 så blev det bowlande med 5 av sofias vänner. Jag kom 3a, Jippi! =)
2 timmar senare tog jag bussen hem, och lagade mat det första jag gjorde.. Och efter det blev det ett långt bad!
Tack alla för en trevlig dag! Och sofia måste bara säga att du är en sjukt stark människa!

Puss ♥

Beslutsångest

Ska träffa Sofia idag. Vi har ingen aning vad vi ska hitta på! Pratar just för tillfället om vad vi ska göra :P
Nu beslöt vi oss gör att fika/käka! :D Ha en bra dag!

IDOL!

Jag missade idol idag, kom jag precis på! Så nu ska jag titta på det.. tv4.se/idol here i come :)

Fredagskväll

Jag är inte på humör och festa idag! så sätter mig framför tvspelet just nu :)
NYss lagat mat, är så proppmätt så jag nästan somnar! Det är nån konstig grej jag har (kan ni också får) Men jag blir SKIT trött efter jag ätit. Älskar att gå upp och äte frukost och sedan somna om igen, eller efter skolan (förut) tar man sig en tallrik med mat och somnar som en stock i soffan eller sängen :P 

Men tänker inte somna nu för då kommer jag vakna kl 01.00 o vara klar vaken :P
 


Nytt

Har gjort om ganksa mycket.. men det är fortfarande inte riktigt klart =) Så ha överseende med det!

Gaah!

Måste människor vara så falska och lömska och USH hela tiden?
Tänkte säga att dom borde vara som jag.. men det vill jag inte heller hahah XD
Vet att jag har sagt detta förut många gånger.. Men detta stör jag mig väldigt mycket på! Alltid olika saker som dyker upp.. ÖNSKAR jag kunde skriva vad det handlar om man då skulle den/han/hon/dom/deras eller vem/vad det nu jag skriver om känna sig träffad och kanske bli sårad.. Och det vill jag ju inte! 
 
~Här skrev jag nånting nys som jag ångrade mig att jag skrev.. ~

Nemen jag har bestämt mig!
Är du fittig är jag fittig.. beter du dig som skit
beter jag mig som skit!

fullis

Gick till mitt centrum här i fröslunda för mina systrar var där och så.. sedan gick vi hem till mig fikade hade det som ett dagis, med alla ungar =) Gullungar säger jag bara!
Efter fika drog alla utom malin och elicia till jasmin och kolla film och idol och moffa gottis och snabbsa sprit =) Gotti gotti! Så nu är jag rätt full.. så kan inte skriva så bra eller sammanhängande! Ha en bra natt! Jag ska äta och sova så gott ska ni veta! <3 Tack alla för idag! ;)


Sorry!

Men jag måste gör om här! Så ni vet utifall de ser hemskt ut..


Hur använder han rulltrappan?

Denna man är ju inte klok?
Finns så mycket han har kunna gjort ist.. men nej han tar den enkla utvägen? :S
hahhaaha så tröög!


Ordbajsar

Vaknade kl 13 i dag.. vaknade av en konstig dröm som besod av att jag bara umgick med dom jag inte umgås med nu liksom. Kände jätte skumt! Men men..

Gjorde iordning mig och sedan rusa till stan, där malin, sara och jasmin var med sina barn. Drog till Flenur (?)
Efter det blev det lite shopping, typ ingenting för min del. köpte ett nytt demdem (?) och fick ett coolt halsband av Sara. Tack gumman!

Sedan cyklade jag till pappa hämtade post, och pratade lite grann och fick goda kakor som jag fick smaka på!
Och hör och häpna vad som hände mig när jag gick ner till cyklen! Nån jävel hade taigt sönder mitt cykel lås!! Det bara hängde där helt sönde, och cykeln stod kvar? Om jag bara såg snorungarna då jävlar hade de sätt på sönder!!!!!!!!

Men anyway, som tur var hade jag ett extra lås hemma. Dock inte så bra lås men får duga for now on.
Har kollat på Idol och moffat chips och annat gottis. Okej Idol var för ett tag sen, men har inte gjort nått spec sen dess, målat om naglarna från lila till blåa! :)
Det lila kommer användas mer, för de var finare men de blåa var också fint =) Nu känner jag att jag ordbajsar.. brukar inte skriva mycket.. har blivit lite segt här på bloggen den senaste tiden. Mina fingrar känner nog att de vill ta igen!

*paus*

Okej, pausen var lång så nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. I morgon blir det systrarnma igen! =) Mysigt.
Hoppas alla har haft en bra onsdag, om inte så har ni 30 minuter på er att gottgöra den!
   1      2      3!


Godnatt

Nu hade jag tänkt att lägga mig, iaf försöka att sova, får se hur det går =)

Godnatt från en.. ja.. skadad.. eller.. jaa Godnatt!


Familj

Träffade familjen idag, var trevligt som vanligt!
Var gratis buss idag istan så tog bussen dit, väntande på att sara och lukas skulle komma med tåget från göteborg! Kul att dom kommer på besök!

Sedan blev det fläskpannkaka! ASA GOTT. Efter det umgicks vi bara. Tog lite bilder som jag tänkte visa dagen i ist, har inte så mycket och säga liksom ;)

Elicia med sin barbrafin =)


Lukas som är så fin och söt ;D


Malina med bamse ögon!


Det som är så kul.. Lukas (killen i mitten) är inte ens två år en.. och dom andra småttingarna är ett halv år. Han är så stor, han har kläder för 3-4 åringar. Söt :)






Min bamse frukost :)


Insåg nu att jag har bara tagit kort på barnen haha, men ska träffa systrarna i morgon också så kommer kanske bilder då ;)

Tävling

Jag är med i en tävling på http://foki.blogg.se där man får välja valfritt smycke från http://cocoo.se
Jag valde detta ur-halsband :)



Jag vinner aldrig saker, är ingen tur flicka inte. men kan ju alltid försöka, har ju större chans nu än om jag inte deltar ;)

(skriv något vettigt)

Idag har jag varit en snabb runt på stan med pontus, Ida kunde inte leka idag. jobbet ringde och det går faktiskt först. speciellt i sånna här tider ;) haha

sen tog jag och pontus en promenad (hem från stan) men det tar också tid! Jag är sjukt trött, vågar inte somna nu lite för tidigt? även fast det skulle vara SJUKT skönt att somna så här tidigt och vakna tidigt :( önskar jag var en sån männiksa :D haha
Men anyway.. ska göra nånting nu så jag håller mig vaken! =) Ha en bra kväll

sömnproblem

Jag har inte tyckt det verkar vara så stort problem.. men nu känner jag att jag lider fan av sömnproblem.

Det är inte roligt, för jag älskar att sova! Det är det bästa som finns, ska ju passa på nu när man är arbetslös också! Men som igår så somnade jag kl 23. Jag tänkte fyyfaan vad skönt att somna tidigt för en gång skull! (annars brukar det vara kl 4-5 på morgonen) Men kl halv två vaknar jag upp klaaarvaken! Så jag går upp och gör två mackor, eftersom jag somnar lättare med mätt mage. Men nej!
  Jag ligger i sängen vrider och vänder mig till kl blir 7.00 då kände jag tunga ögon började komma fram. Och nu är jag vaken, kände att det är lika bra att gå upp "tidigt" så jag kan somna ikväll? HOPPAS jág :(

Ida ska jag göra ärenden på stan, sedan blir det att träfa ida. =)

..

dags för bakning! :)


23.10

Inte gjort ett skit idag.. orkar inte heller ingen lust alls.. mina högtalare har gått sönder, kan inte lyssna på hög musik.. jag kommer få panik för jag har inte råd att köpa nya. men de är väl ilandsproblem?

har hänt värre grejer om man säger så.. idag hände det en sak som man aldrig vill ska hända, men det händer alla förr eller senare, sen är ju detta väldigt förtidigt hänt =/
jag tänker på er, och som sagt så finns jag här..
 
beklagar sorgen ♥


Valborg 2005

Har ett litet kort videoklipp på när vi var små och firade valborg! Kommer facktiskt ihåg den dagen som det vore igår.. men om man jämför min röst och de andras röster idag och då är det stor skillnad :S jag låter som värsta fjortisen :( hahah nog för att jag var det!



Minnen <3
Har sjukt mycket gamla kort på mina gamla datorn som jag måste fixa fram.. nostalgii

..

ja vad ska man säga..?
jag har kommit underfund med att jag vantrivs med mitt liv. Jippi för mig?

ääh, gräv ner er eller nått! (menar det inte bokstavligen.. men aa..)

segt

har inte så mycket att skriva här.. ingenting vettigt iaf. så jag har låtit bli (plus att jag inte haft ork)
Igår var det typ värsta dagen i mitt liv, hade sovit tre timmar gick upp kl 07.30, för att sedan cykla till kungsgatan 68.. där fick jag sitta i en sal framför datorn i flera timmar.. sedan cyklade jag hem och fick springa upp och ner i tvättstugan.. sedan somnade jag kl 20.00.. vilket inte var meningen men råkade göra det. kl 22.00 vaknade jag.. och var SKIT pigg =(

Så kunde inte somnade förrän 5 i morse, så var det samma visa igen! orka..?
Men har sovit ut nu iaf. Idag är det fredag, får se vad som händer idag. Puss

Trött

Är väldigt trött just nu, gick upp vid 11.. sedan blev det AF i en halvtimma efterdet blev det stan / KÄK och därefter rullade jag hem till pappa var där en stund =)
Sedan vaknade sofia, haha tröttis.. träffade henne vid 4? gick runt på stan tills 6-7 då det började ÖSA ner regn.. urk! Men vi cyklade i regnet hem till mig, hade köpt med oss gottis och kollade på idol. Hon drog väl för en halv timma sen ungefär! Rolig dag med sofia, har alltid roligt med henne =P Tackar sofia för idag, och INGE mer svimmande nu hörruuu! <3

Nu är jag trött orkade knappt skriva det där jag skrev haha. ska till job collage i morgon ska vara där kl 9 till kl 3 !!! =( Men ska fråga om jag får gå vid lunch för jag har tvättid kl 13.00 :O Men men, ska sova nu GODNATT!



GRATTIS TILL MIN STORASYSTER MARIA!!! SOM SKA VARA MED I DANSBANDSKAMPEN! JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER DIG! <3
 

En mycket gammal bild på oss :)


22.29

Nu har jag suttit och lyssnat på samma låt i flera timmar (!?) haha fy o skam.. kommer drömma om låten..
Men iaf, nu ska jag plocka fram cheesebolls som blev krav från igår och moffa lite granna :D
GOOD NIGHT!




Saknar sommaren redan..

Har nyss kommit ut ur badet! ÄLSKAR att ha på högsta värmen så det bränns i vattnet så man nästan kokar! Det är grymt skönt :)
Men nu är man fräsh igen ;) höhö.. Orkade inte städa idag så blev tv tittande ist. Näpp men har inte så mycket vettigt att säga just nu. pöss

Saknar sommaren redan, fast på samma gång längtar jag efter hösten! <3


sweet dreams

Hejsan! var ett tag sen! Kom nyss hem från stan har strotat runt med pontus o basse, flöljde med dom när de bokade resa =) De ska vara borta en helt vecka, jag kommer dö :O LEK MED MIG ALLA SOM SER DETTA ;D hahah

Nemen nu är jag jätte trött men ska städa lite grann sedan ta ett bad och där efter laga good mat :)  Ha en bra dag <3



Jag lever









Jag orkar inte skriva! puss hej!









Skate

Nyss kommit hem från lite skateande, följde med min pojk för  att åka lite bräda..
Testa på lite grann men VÅGAR inte så sjukt läskigt, men det var kul och se pontus åka han är ju så duktig tycker jag :O speciellt när han inte åkt på över 3 år :) Meeeeen nu ska jag äta mat sedan ska jag bara sitta framför en bra film och äta cheesebolls (stavas?) om de inte finns nån film blir det tvspel som gäller ;D redan varvat det för längesen men finns mycket mer att spela =)

Ha en bra fredgsa kväll! (natt för er som festar?) <3

Kalas

Har nyss kommit hem från kalas, två sötisar som fyllde 4 och 1 år. Pontus systers döttrar Ella och Emilia :)
Det var trevligt, gillar hans familj/släkt dom e söta/sköna :)

Nu är jag trött och ska städa och äta och ta en dusch och bara chilla :) PÖSS

Jag kan inte sluta skrattaaa!


Strängnäs

Vaknade av att min syster ringde mig vid 10.. Somnade kl 6 igår, så är något trött just nu. Sedn somnade jag om efter nån timma då jag vaknade av att systrarna johansson tjatade på mig att komma till strängnäs på förkrök sedan drar vi tillbaka till tuna och går ut på harrys =) Det ska bli roligt, även Soffan ska med!

Är ny duschad, sminkad och trött men tröttheten går nog bort närsomhelst =)
Ha en bra onsdag!

02.51

Ja idag har jag inte gjort ett skit, vilket jag borde gjort men aa.. sovit och ätit chips kollat idol och svansjön på youtube :)
Mer har jag väl inte att säga, god natt till alla som sover och godnatt till alla som försöker sova och god morgon till dom som är... bagare? :P


gogjvopxcmasiofyvgonm

Jag är rätt glad idag!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag överklagade till kommunen och FICK mina jävla pengar!!! TAAACK :D
Meen dom går till hyra och skulder så har inte ett skit över =/
har ungefär preciiiis så det räcker till CSN skulden (ja till alla som inte vet har jag en skuld från CSN för jag inte var närvarande i skolan)

MEeeeen! Pia söt Pia, sa att hon skulle hjälpa mig.. Hon ska ringa CSN i morgon och berätta att jag är arbetslös och har ingen möjlighet att betala den skiten. Och det är ju egentligen sant för jag har ju inte råd vill gärna behålla pengarna och spendera lite för engångs skull!!!! Så kanske får betala den i avbetalning eller när jag har skaffat jobb =) AS BRA!

DÄRFÖR är jag på cp glatt humör just nu, för då har jag "massor" med pengar som jag kan köpa.... PIZZA för :D

Ääää.? Ja nu hoppas jag någon förstod vad jag skrev och inte tar mig seriöst för jag är bara trött... godnatt

Hahahahahaha

Haha kolla mina snygga polare som dansar hahahah sooo sexy ;)

Try JibJab Sendables® eCards today!

Så kul

hahah jag har världens dåligaste humor men detta är ju såå kuul :D





Hes som en åsna

Igår var en väldigt lyckad kväll, åkte till ida med Sofia och hennes bror. Vi var typ först där men vid 7-8 tiden började det strömma in folk. Alla var glada och alla hade det väldigt trevligt. Vet inte vad jag ska säga om kvällen men det var jätte rolig helt enkelt och Ida fyller hela 19 år idag GRATTIIIS tjejen! <3

Tycker denna bild ser helt vrickad ut, haha! Jag och världens största vinflaska!


Bilder kommer lite senare när Sofia skickar dom till mig :)

Lördag

Idag är det lördag och idag ska det festats.. Håller på och målar mina naglar just nu, målade igår men halva gick typ bort i duschen så var tvungen att måla på litegrann..

Men är färdig sminkad ska bara föna håret och fixa det och ombyte seda är det Party like a rock star som gäller! ska möta upp sofia på stan sedan tar vi bussen till ida :)
Ha en jätte bra kväll allesammans hörs i natt eller i morgon (antagligen i morgon) Puss

IDOL klipp (DEL 2)

Jaa.. har tråkigt idag IGEN.. så här en fredags kväll/natt så tittade lite på youtube igen..

haha, här kommer några fler idol klipp =)





Denna är bland top 3 Så grymt sööt haha


Amish

En as cool amish snubbe.. diggar reagge men inte ofta jag hittar nån bra som jag kan lyssna på, men denna snubbe är ju tok skön! :)

http://www.youtube.com/watch?v=5dorvuCpNug&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=8PVt4Yix02A&feature=channel

Håår!

Jomen som sagt är det ju partajj i morgon som gäller! Funderar på just nu vad jag ska ha på mig för klädsel?
har 3 förslag hitils (om jag inte hittar mer i garderoben som tilltalar mig)

Men vill ha stort hår iaf, typ som på bilden.. men det är ju bara en enstakagång man får håret lyckat, inte ALLS ofta man blir nöjd! Iaf inte jag..

Ser dock väldigt trött och bitchig ut på bilden men de e ju en annan femma :)


Eftersom jag inte gör ett SKIT idag så sitter jag och lyssnar på party musik och peppar mig inför i morgon! Inte varje gång jag hinner peppa med musik när jag ska festa, oftast så blir det oförberedda utgångar eller krök.. så blir det på med kläder en sprut hårspray och parfym sedan springa/gå :P haha

Så tänkte nu kan jag ju peppa lite granna =) Ha nånting att längta efter..


Fredag och fortfarande hemma

Jag orkar verkligen inte mer! Har inte varit utanför dörren sen i måndags :( Detta kommer bli min död känns det som! Ne men i morgon är det Party hos Ida där alla från Mediaprogrammet kommer! Kul och se "alla" igen, saknar skolan facktiskt! Men ska dit med Sofia och vi ska röjja :D
Skiter faktiskt i om jag är fortfarande sjuk i morgon, vill ju inte missa en rolig fest :D


En gammal bild när jag var partytaggad! :P
(köra indianen på nästa fest? kanske vore nått haha)

IDOL klipp

Jag har så tråkigt, vill sova men har sovit bort hela dagen så är inte trött någonstans om man säger så :P

Kollar på youtube som vanligt när jag har tråkigt. Hittade lite roliga klipp från idol-audition.
haha denna är ju lätt en av dom bästa klippen =)



Idol börjar nu på måndag så varför inte visa några fler som också är bland dom roligaste =D






LÄTT att denna är bland top 3!

Parodi

Jag tycker facktiskt inte parodier brukar vara så där bra, men denna tycker jag var sjuk? men jävligt rolig haha :D



såå jävla ironikst, älskar ironi =)

100 tals besökare på bara nån timma

Jo tack.. jag vet att kissie är typ nästan största bloggerka.. men att en liiiten komentar jag skrev i hennes blogg fick min blogg massor med besökare på bara nån timma :S
Vill jag veta ens hur många besökare det kommer vara vid midnatt?

Jag bloggar inte för populariet jag bloggar för mina vänner och familj ska se vad jag håller hus ;) nemen vet ju att de är fler än dom som läser, men aa.. Kan ju säga HEEEEEEEEEEEEEJJ alla kissie-lover? hahahahah

ne usch nu får jag sluta! ska bli frisk så jag kan slippa sitta inne och få lite socialt liv så jag få ur mig all energi haha, känner att humorn börjar ta över (och det är inte ett gott tecken!!)


men herregud!?

Bara för att jag komenterade på kissies inlägg så har jag typ världens statistik just nu haha :D

Tjejen på youtube är min gamla klasskompis, hon har anorlunda humor. haha såg komentarerna att hon är typ sjuk i huvet och att hon borde anmälas.. tro mig hon är en liten (typ 1.50-1.60 cm) lång tjej som vill göra lite eget hahaha, jag tyckte det var kul eftersom jag vet att hon DRIVER.. snälla vem är så dum och lägger ut vem man ska döda på YOUTUBE!? och så korkad mördare kan man väl inte vara ? eller....?

Still sick! =(

Fortfarande sjuk. Vad ska jag ta mig till.. så jävla trött på att bara ligga hemma!



inte en bild från idag

ilandsproblem

blir så sur att jag bara har massa nagelack i rosa och röda i olika nyanser =/ tråååååk..

okej just nu märkts det att jag har lite tråkigt eftersom jag inte ens skriver om någon vettig över huvudtaget.. meeeen bättre än inget? ässhhh! Min blogg jag gör och skriver om precis vad fan jag vill! hahaha :D

panik

Nee nu börjar paniken sprida sig! Någon som vet att dom behöver anställda eller inhoppare!? VADSOMHELST skulle funka just nu =/ HATAR SOC!!!!!!!!!!!!!!!!

Hemskt

Snälla köp krav märkta ägg! detta är ju så hemskt så  man vill gråta..

KRAV MÄRKTA!!






va fan...?

Okej.. vad gör en flicka som jag (arbetslös och sovberoende) uppe så här tidigt??
jo.. jag har nackspärr så varje gång jag rört min nacke minsta lilla har jag vaknat till, en irriterande flugjävel har surrat i mitt öra heela natten. Febern gör inte saken bättre.. plus att jag skulle upp kl halv nio för att ringa till medborgarkontoret och fråga vart mina pengar har tagit vägen??
Men har seriöst halv sovit sen halv 7 i morse.. och nu är jag klar vaken och kan inte prata låter som jag har torttbröd i halsen samtidigt som en gås försöker säga nånting vettigt..

Anyway.. nu ska jag väl äta nånting och hoppas på att jag slutar må illa så jag kan äta normalt och bli friskt tills på lördag! Jag BAJSAR på swineflue! bara så alla vet!



hahaha när jag letade efter en bild på google (på en fluga) så kom flugan i rummet och satte sig på min hand och irriterade mig så jag inte kunde välja bild.. snacka om att vilja vara anonym! Eller så hoppas jag den SKÄMS!!


R.I.P flugan du ska DÖ i dag!

VARNING

Okej.. varning för äcklighets faktorn!!
haha en sjuk konversation eller snarare  äcklig ;O


aahahahaha !!

Sjukt sjuk..

Igår vaknade jag av att jag knappt kunde andas för mina halsmandlar är så stora att dom snart sprängs, och mina bihålor är täppta mitt huvud känns som det är en stor balong inne i hjärnan som fylls med luft hela tiden.. så jaa ni kanske kan förstå hur jag känner?
Febern kom lite senare mot dagen..

Just nu har jag 39 graders feber, ser suddigt, huvudvärk, ont i bihålor, hals och täppt i näsan..
Nackvärk, ryggvärk, svettas och fryser.. aa jag har typ allt utom maginfluensa! Usch jag blir aldrig sjuk.. men när jag väl blir så verkar jag verkligen bli SJUK!

Ne.. nu ska jag väl fokusera på att bara ta det lugnt och jaa spela tv spel som jag har gjort nu i 3 dagar.. är på sista bossen nu haha! :D ha en bra dag!

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden