GÖTEBORG #4


Utången var rolig, mycket svettig men rolig föurom att man inte kunde andas och det var ett rökrum utan AC och TRÅNGT överallt, Men vi hade det mycket rolig kväll/natt. Hände mycket roligt på vägen hem.

Idag har jag gjort pannkakor till cassur och lagade nyss mat till henne också ;) (mig själv så klart också)
Men snart begär vi oss till NORDENS största biograf!!

Och ska kolla på Ice Age 3 (3D eng, otextad) SÅ JÄVLA NICE ;D



HejHopplingonSnopp! ♥


GÖTEBORG #3

Nu ska vi bege oss ut på krogen (sticky fingers) som jag har snackat om. Vi börjar bli fulla och är glada! Ha en bra torsdag! Puss på er! ♥


BILDER #2

När vi var ute med hunden igår. (bild på zack)



när han ligger och gosar sig i busken ned sin boll =)


Snygging som inte ville vara med på bild!


GÖTEBORG #3


Igår gjorde vi inte så mycket, käkade burgare mot kvällen blev det kortspel och te =)
Idag har jag varit i duschen ätit frulle och jag gick ut med hunden själv :O haha
Jeanne hann inte gå ut med honom, och cassie är på stan med sin mamma som är på besök, så är själv just nu. Men det gick bra med hunden, jag hittade tillbaka som tur var haha =)

Idag blir det PARTY vi ska ut på sticky fingers som jag nämnde förut, det är också tydligen göteborgs största hänge såhär på en torsdags kväll, tre eller fyra olika våningar med olika musik, Härligt! Kommer bli röj! Ne nu ska jag nog föna håret och höra av mig till cassie och fråga vad vi ska äta idag,. Puss på er! =)

GÖTEBORG! #1 #2


Är i gbg nu, har varit här sen kl 14.00 i går. Igår var vi på stan typ heeela dagen, efter det gick vi och handla mat/frukost och var ute med hunden. Sedan blev det mys med film och pizza. I morse vaknade jag av att Jeanette hade på musik och solen sken, (hennes musiksmak är den bästa också) Mysigt.

Har degat hemma bara, har nyss städat hela hennes lägenhet med cassie, det har tagit över nån timme kanske två?
Haha fyfan, jag och cassie städade hampus lägenhet men denna är värre. Shit alltså!
Balkongen var väldigt skitig, som tur var gjorde jag diksen/köket bara. (eller bara och bara haha ;))
En matta låg där som satt fast i marken och när den lossnade var det tuuuuuusen gråskuggor!! Och möggel under mattan och på golvet! haha Mysigt va?

Imorgon blir det Stickyfingers (stavas?) Imorgon är det nämnligen SISTA gången 18åringar får gå ut där, så det lär vara smockfullt med ungdomar =) Dom skulle höja åldersgränsen om jag uppfattade rätt =)


Har inte hunnit tagit så mycket bilder, men kommer lite senare :D Hoppas alla har det lika bra som jag! Puss ♥


Skyndaskynda!


Nu drar jag till gbg, har internet där så hör av mig när jag är framme! Ska snart till bussen som går till stationen och därefter tåget till arboga och efter det så är jag i gbg!! Wihooo!


Ha det bra allesammans!






Dagen


Har nyss kommit ur duschen, Har haft fullt upp hela dagen. Har packat, men insåg att allt inte fick plats i resväskan så ska låna cassies STORA resväska, kanske lite dumt att ha en halvtome ASfet resväska, men hällre det är slapa på en tung resväska och flera väskor bredvid. Åkte till pappa idag, hälsade på honom med Kosan efter en stund kom mina två systrar över, tervlig att se dom!

Jag måste bara tilläga att min ena syster gick in på toan dirket när hon kom hem till pappa och kom ut där ifrån och berättade att hon var gravid! Grattis syster (IGEN) kommer bli väldigt spännande! Hon har ju nämnligen fött en liten Malina i Januari så kommer bli moster åt ett till barn, då är jag moster åt 4 barn och faster åt 2 =) NICE

Nu ska jag hämta resväskan hos Cassie sedan Packa och därefter blir det mys med Pontus, han har köpt en massa gottis åt oss och han har lovat massage! :D * hihi blir så glad av sånt!



24 Juli 09


Kanske lite sent ute, men detta är fredagens outfit





Promenad


Har nyss kommit hem från en prommis i skogen med pojkvännen och hunden.
Har varit ute och gått i nästan 2timmar, matade lite får på vägen också, haha så jävla söta djur!
Var lite läskigt endå, dom låg och sov sen började Pontus låta som ett får och alla sprang emot oss, kändes som dom skulle göra oss illa, men nej dom ville bara bli matade.

Här sprang dom emot oss! scary haha


En blöt hund och en tröttosminkad människa..


NU ska jag sova, ska upp halv nio i morgon och gå upp till Cassie för att låna hemtelefonen och ringa medborgarkontoret och sedan har jag full upp hela dagen, för på TISDAG åker jag och Cassie till Göteborg, det ska bli mycket kul och spännande!

Natti Natti

Party


Det blev party igår, så jävla bakis idag, har inte varit så himla bakfull på väldigt länge om man säger så!
Cyklade till Coop Forum och mötte upp cassie och ida igår, vi satte oss på en filt vid stenby och grogga och lyssna på musik. Efter det hänge vi hos cassie där vi umgick hade det trevligt. Efter det gick vi hem till hampus där det var fullt hus, sedan blev det hemmåt åt 6 snåret och somnade kl 8. Idag blev det Onlinepizza.se och dega i soffan och försöker hålla pizzan inom mig, vill inte lägga en ny pizza på mattan eller så dirket. Men men har hängt med Cassie, Pontus och Lina Dom drog nyss, eller inte Pontus.. hehe ;)

Kl är rätt mycket ska försöka sova snart, kanske lite "nattmackor" skulle inte skada.. Kommer slockna snart hoppas jag. Sov inte myclet inatt. Men Hoppas alla fyllesvin har det trevligt så här på en lördag! Och ni andra som är kloka och inte dricker ska jag också önska en trevlighelg :)




23 Juli 09

Innan filmkvällen.. då hade jag mjukis..




Tjejkvällen


Här kommer bilder från tjejkvällen

Sofias kungliga dukning


Matilda och Emma, hahahaha





En söt Matilda och en söt Emma och en gris Åzna


En Sanna


Detta hade ju varit gulligt om inte man själv var skel och blek jämfört med slynan :P ♥


Sannas kompis Sanna


En Jätte snäll och söt Sofia som fixade denna kväll :)





Om jag inte minns fel så ramlade Matilda här?


Haha förlåt var tvungen, så himla roligt :D


Denna söta bild får avsluta =)


En jätte rolig/mysig kväll! =) Tack återigen..


Fakta


Vi alla har det svårt i livet nångång.. antingen stort problem eller litet. Det vandrar Alltid upp och ner i ens liv, vardagligt som högtidlig. Ingen kommer undan att må dålig då och då, ingen har det perfekt...
Just nu har jag det förjävligt.. Allt har gått skit verkligen.. både ekonomiskt och aa typ allt. Jag hoppas verkligen allting löser sig.. speciellt med det ekonomiska.. men men, huvudet högt ändå! Ska inte deppa det är fredag och jag ska träffa Ida!

Har nyss ätit mat, det var jätte gott! 
Backribs med potatisröra             Och typ så här ser jag ut nu, så jävla MÄTT!
                  




Naaw


Sitter och tittar på failblog.org (på youtube) finns skit roliga saker men detta var liksom (åååh..)
Stackars..





Och varför visar det inte sånt här på Animalplanet för? haha




Okej, detta blev också ett naaw moment.. stackarn..



Tisdag och Torsdag


Tjejkvällen var ricktigt rolig, jag hjälpte snälla sofia som bjöd på all mat med att laga den och sånt.
Tjejorna kom och det var kul att se er! Sofia bjöd på börd med skakenröra på, och sedan en shot och kyckling och potatisgratäng, efter det blev det rabarberpaj. Det var svin gott allt ihopp! Vi spelade spel umgick och hade det kul, Sanna ringde mig senare på kvällen och frågade vad jag gjorde så hon kom över med sin andra kompis som också heter sanna. Jätte kul och se henne också, En jätte trevlig kväll/natt. Slutade med att jag var sist kvar med sofia, drog vid 3? Cyklade eller a försökte cykla till stan, haha vinglade lite grann så där. Mötte pontus på stan och han skjussade hem mig.

Tack Sofia för maten och allt och tack alla andra som var där för en mycket trevligkväll! :D
(bilder kommer sen)

Nu ska jag iväg till min syster där familjen sitter som vanligt :P antar jag.. haha. Men Ha en bra torsdagskväll!



Tjejkväll


Idag ska jag på tjejmiddag ska bli roligt, har ju inte träffat brudarna på asa länge :P
Jag ska hjälpa sofia med mat och sånt (hon som har anordnat det här) Tror hon sa igår att hon skulle vara på stan vid ett, halvtvå.. Ska ringa och checka med henne snart :P Hon svarar inte på sms (vilken hon inte brukar göra så här på "morgonkvisten") haha

Men vi hörs i kväll/natt? :)





Slappt..


Har inte gjort nånting av de sakerna jag skulle egentligen gjort... (usch känner mig fruktansvärt.. aa .. CPSTÖRD I HUVET!) Men inget jag kan göra åt just nu. Får ringa till sjukhuset ist.. Förlåt<3
Kosan bjöd på middag idag, det var mysig, sedan har vi måla naglarna och kolla på "den lilla sjöjungfrun" Min absoluta favvofilm när jag var liten. Mår lite bättre nu mot kvällkvisten nu iaf, det känns bra. Får hoppas det känns ännubättre imorgon, för då ska jag träffa fina tjejor som jag INTE sätt på länge, det ska bli jätte roligt =)

Nu ska jag ta och käka en kvällmacka och tvättabort smink och försöka sova, ska upp i tid i morgon. Ska hjälpa Sofia med att handla och laga mat :D

Natti Natti





"Godmogon!"


Vakna för en timme sen ungefär, skulle gått uppvid 12 egentligen och åkt till sjukhuset, sedan skulle jag fikat med joanna. Men jag fick prioritera vad jag skulle göra, Så jag ska träffa henne i morgon, och åka till sjukhuset idag, men tror inte jag hinner det heller egentligen.. plus att jag mår dåligt fortfarande.,
Får se hur det blir, ska äta me med cassie i kväll iaf. Hennes mamma drog idag så hon är hemma själv.
Men men, hörs later!


(Inläggen nedan är pontus som lindade in mig med toapapper runt huvudet och sedan ritade på mig! Och sa åt mig att posa på vissa sätt, så Sofia jag mår bra, det är nog han som inte gör det :D)


Kväll


Klockan är elva och jag börjar bli lite trött, hoppas jag kan sova i tid nu! Ska lägga min lite tidigare än vad jag gjort innan, vill inte vakna när alla har redan ätit frukost och middag och ska snart lägga sig :P inte skojj..
Men men ville bara säga godnatt! :)

                     GODNATT!



18 Juli 09

Hon som é glad? 18 Juli 09

Igår

Kollade på harry potter igrå, och den va skiiita braa! haha, inte den bästa harry potter film, men den var en STOR förberedelse mest inför sista filmen. Efter Harrypotter drgo vi alla till donken och åt cheesburgare, och efter det cyklade hem och drog till hampus där det var fest, men i mina ögon var det mer hångelparty om jag ska vara ärlig. Fjortismusik i högstahögg .. usch hade så tråkigt. Drog därifrån med cassie och pontus, gick hem och lagade mat ist, Cassie får inte dricka så blev ingen utgång.. Men när hennes jävla penselin är slut, då jävlar blir det fest ;)

Idag har jag degat, har kännt mig lite små sjuk typ, de värker i min lever.. (AA nästa) Nemen, de är inte så kul.. tur att de inte blev så  mycket dricka igår, för då hade jag inte mått bra alls skulle jag tro :P

Pontus fjortisposar alltid, don't know way :)


Underreklamen på bion

btw


Hade världens konstigaste dröm inatt. Drömde att jag var rå packade, gick själv på stan i mörkret och då kom mina gamla klasskamrater fram och skulle ta hand om mig, men jag söp dom underbordet! Så vi alla var skit fulla, Sofia strula med nån snygging och skrek LÅT MIG VARA!
Emma och Matilda dansade stjärt mot stjärt och skrek.
Jag och Anna satt på nån säng mitt i stan och lyssna på hög musik, och anna dansade på sängen och sedan ramla ner och var sprittsprångande naken! HAHA så sjuk dröm, ingen aning vart den kom ifrån, men den fick mig att inse att jag saknar er alla!
(väldigt mycket)


Harry Potter


Idag ska jag gå på bio och kolla på harry potter! Jag är så spänd, Älskar Harry förfan! Såå fuul men så POWERFUL! haha
Nemen det ska bli mycket roligt, ingen aning vad kvällen bär åt senare. Är väldigt trött, så blir nog inge festa iaf, vaknade halv 10 i morse av ett oroväckande samtal.. Hatar livet ibland!  Men jag vet att allt ordnar sig, but still, it's not funny at all! 

Puss ♥



17 Juli 09

Har nydligen kommit hem från en spelkväll. Gick till en pojk som heter christian och där var hans bror peter och deras vänner simon och hanna. Spelade ett spel som heter nånting med travel eller ticket. (don't remember) Men iaf, det handlade om typ tåg? haha, det var ett helt okej spel, är ganska trött så fattade inte så mycket i början, men tror de är roligare om man kör när man fattar och är lite piggare. Är väldit hungrig just nu! Så ska ta och käka sedan kolla lite bloggar och därefter måste jag försöka sova! :) Godnatt mer er! (eller det är ju fredag, så parta på alla frestprissar!)


Det syns att jag är rätt trött, men men :)




Snabbt in i duschen!

Min frukost blev middag. Den var väldigt god! Cassie ringde mig nyss, ska hoppa in i duschen och träffa henne. Ingen aning vad vi ska hitta på. Men kl börjar bli mycket, och jag är nyvaken känns inge bra alls liksom! =/ men men..

justnu                                                          Pontus hemlagade frukost
 




nyvaken

Har nydligen vaknat.. och kl är snart 5? Det är inte så bra. Ska upp och äta frukost nu iaf, är svin hungrig! Lär ju bli middag till frukost, Men idag är det fredag.. har inget planerat, får se vad man ska hitta på! =)

kan inte sova

som vanligt.. men hittade lite gamla roliga låtar på youtube

Fredrik kempe, har ju inte hört han på skit länge, förutom hans skrivna låtar :P Ganska cool låt ändå, digga den som fan när jag var yngre.


Denna låt får jag rysningar av varje gång jag hör den.. gillar inte opera men denna är ju sjukt bra (plus det han sjunger om vill man ju bara gråta!!) ♥

Nattmacka

Har varit en soft dag idag.. vaknade halv ett ringde cassie vi gick ner i tvättstugan och tvättade, sedan kollade vi klart på sista harry potter filmen (den var skit bra! har inte sett den förr) Så nu är det bara den som går på bion och 7:de filmen kvar! Anyway, har mest degat hemma hos Hampus o Willy idag.. Har bokat biljett till Göteborg nu iaf! Längtar, ska bli jätte roligt att åka dit. Bor hemma hos cassies syster i 8 dagar med cassie och ska uppleva gbg under den veckan. Har aldrig varit där!

Nu sitter jag och äter min goda nattmacka och ett glas med gooob oboy! Sleep tight ♥


dagens

Har nydligen kollat på 3 och 4:an (harry potter) Har ju så klart sätt alla redan, men harrypotter is the shit ;)
Ska sova nu, har inte så mycket att säga!

Måndagskväll
 


Natti natti ♥

dåligt

Inte så bra på att upptatera längre, men hinner ju inte liksom! Igår städade jag och Cassie Hampus lägenhet.. den var riiiiktigt stökig, man var tvungen att hopppa över alla grejjer på golvet och gå värsta laburinten. Och disk överallt.. Men iaf vi fixade det galant! Blev skit snyggt sen. Men han och willy vart glada så dom bjöd mig och cassie på en varsin vinare så vi satt några stycken och drack Slutade med massa skratt och hemgång vid 5 på morgonen?
Jag har kommit på ett jätte roligt ölspel (där man anväänder sig av youtube) Orkar inte förklara just nu, men om ni är nyfikna får ni väl fråga :)

Idag har jag inte gjort så mycket, just nu står cassie och diskat jag har precis städat, pontus är och handlar mat och lite snacks. Vi ska nämnligen ha harry potter maraton igen, vi kollade bara på 1-2 förra gången nu ska vi försöka se lite mera. Börjar ju så klart med 3:an. Men nu ska jag hjälpa till! Hoppas eran onsdag har varit bra hitils!


soooova

nu är jag vädligt trött, kom nyss hem från lite drickandes, ganska trevligt dock så här på en tisdag =)
Men anyway, jag kom på världens roligaste ölspelat på youtube! Men iaf det har inte med saken att göra just nu... jag är full o glad, inte så jätte men ändå lagom =) Har haft en vädligt trevlig dag, helt okej. Skriver mer i morgon eftersom jag är trött just nu, Puss, hoppas ni haft en bra tisdag iaf!

Nostalgi

Vem känner inte igen det här, jag älskade det när jag var liten! :)
Spola fram till 2.30 så kommer den tecknade delen av avsnittet!



Fortsättning..

Kollat film

Har nyss kollat film, har inte orkat gjort nånting idag!
Kollade iaf på en skit bra film.. "mall cop" HAHA, sevärd kan man väl säga!



Gårdagen

Gårdagen var väldigt rolig men lite annorlunda..
Var uppe hos cassie drack skumpa och öl, drog vidare till hampus och drack skumpa och öl. Sedan blev det taxi till lotus. Har inte varit där sen en helg i Maj (när Sofia fyllde år)
Kom dit, köpte en cider i baren.. Sedan gick vi runt ett varv och vad ser vi? BARA 91:or såg max 10  90:or + äldre... Jag och cassie kände oss väldigt obekväma kan ja väl säga.. kände inte igen en enda jävel där inne! Men vi blev fulla och det släppte lite. Sedan gick vi till dansgolvet där vi dansa med två av cassies kompisar. Och det kände också jääävligt skumt, för ALLA blickar var på oss..! Det blev en ring runt mig och henne så vi typ stod och dansade i mitten.. kändes väldigt konstigt. Men dock ganska roligt. En av barntendern tog på min röv den fi**an! haha!
En helt skum kväll, tre söta 91or frågade om dom fick dansa med oss 10 minuter innan det stängdes.. klart dom fick =) jätte små söta pojkar.. haha (peddo)

Sedan drog vi och käkade, efter det blev det efterfest lite längrebort från där jag bor. Satt där tills kl var runt 4, då drog vi oss hemmåt och blev uppmötna av våra pojkvänner. En jävligt konstig men rolig kväll :)

klart!

rensa garderoben har jag gjort. Cassie gjorde besök. Vi bestämde oss för att festa så vi drog  till henne tog några öl sean ut på time out där vi söp oss fulla och träffa en massa goda folk, det blit party i morgon också men då blir det dansa som satan!! :D Puss på er, hoppas ni haft en bra ferdag! ♥

måste göras!

Dags för garderobs-ränsning! :)

Hejsan

Orkade verkligen inte skriva 5 i morse. Så skriver lite nu. Onsdagen var skit rolig! Jag cassie, jeanne och annika (cassie och hennes syster och mamma) gick till papas tapas, Dom käkade medans jag tog en öl, efter en massa prat och trevligt sällskap gick jag och cassie vidare mot Lina där vi förkrökade. Satt vi en massa tjejor ute på en terass medans regnet öste ner på taket (mysigt). Vid halv tolv så cyklade vi ner till stan (jag blev skjussad) när vi kom till Harrys tog vi en redbull vodka och började dansa loss! När vi dansat ett tag känner jag nån knackar på¨min axel, och är det inte anna, emma linda och madde som står där! Blev så glad och se dom :D Känns skit konstigt att inte träffa emma och anna lika ofta länge (gick ju samma klass om nån undrar) En massa pussar fick dom av mig!! dansade mycket med dom men sedan drog dom och jag dansade loss så jag började svettas ihjäl. Cassie gjorde den gulligaste vurpan i hela sverige också. Och en kille raggade på henne så hon sa att vi var lebbar och drog i mitt huvud så började kyssas.. dock inte chockad (det är cassie vi pratar om)

Iaf sedan så drog jag hem till hampus där 4 söta killar satt och lanade, natten slutade med att jag åt en halv kebabrulle och en jävla massa macaroner och blev sovandes på en säng i köket med en mysig liten pontus.


Igår  var  en  väldigt  mysig  dag,  vaknade  upp  och  cassie  ringde  och  hämtade  upp  mig 
Vi drog till pasta huset med niklas och nån snubbe, käkade en massa! efter det åkte jag och cassie till ica, jag köpte macaroner till hampus och en redbull till pontus. Men anyway, sedan gick vi hem jag duschade sedan gick jag upp till cassie där Nettan och Sebbe satt. Vi gjorde en massa bus, gick och käkade pizza köpte en massa godis hade harrypotter maraton (hann bara kolla två filmer innan kl var 3) Då gick jag ner och försökte sova :)

Nu känner jag att jag ska upptaera lite mer och dagens måte börja komma upp igen, men om jag inte glömmer så hinner jag inte >:) Men men, Ha en uinderbar fredag!

Nyvaken

vaknade ganska nydligen somnade runt 6 tiden igår.. haha men men..
Idag blir det utgång med några stycken, fick nydligen ett sms också från en söt tjej som också ska ut idag så vi kanske ska hooka upp med dom kanske? Men iaf, kommer träffa dom idag iaf, saknar dom små grisara ju! :D Ska bli skit kul..

Nu nog gå upp och äta frulle och ta en dusch, sedan blir det att göra sig iordning  =) Vi hörs lite senare!

kan inte sova

Är ju väldigt van att sova med någon, har gjort det dom närmaste 3 åren liksom. Och nu är ju fanskapet borta så jag kan inte sova. Haha, visst han är ju bara en gata ifrån ungefär. Men de e ju att jag är van att ha någon att prata med innan jag somnar och att bara känna en närhet (behöver inte vara fysiskm kontakt) haha. Men men, jag somnar väl snart får man väl hoppas :D Har ju klarat det förut  när han varit borta. Hoppas ni där ute sover gott iaf!


ska skärpa mig

okej ska skärpa mig. Men tänkte blogga igår men min kära pojkvän tog min skärm så gick ju inte så bra. Men iaf så kollade jag och Cassie på "the proposal" Haha Den var skit rolig! skratta så jag nästan grät, ska snart kolla på Ice Age 3 också. Jag är ett STORT fan av Ice Age :D Kan dom två första filmerna utantill.. *geeeek står det i min panna*
Men anyway. Cassie sov hos mig för pontus är och lanar. När vi vaknade gjorde vi frukost och hon fick besked att hennes percingar har kommit. Så vi drog direkt till laboro och dom skulle byta hennes och göra nya hår. Hon har 5 hål längsryggraden. Det är jävligt snyggt faktiskt. (först isverige var hon också;)) Men hon ska göra hela ryggraden har bara där halva och en uppe i nacken. Men anyway vi satt där en timme snackade med den trevliga personalen (hennes homies) sedan gick vi till donken hon och en av de som jobbar på laboro (christian tror jag han hette :)
Iaf sedan kom vi hem, helt blöta pga cyklande i regn. Efter det gick vi ut med Zack över en timme i skogen, efter det åskade så jag bajsade i brallan! Oc därefter kom pontus hem en sväng och jag myste med honom och nu sitter jag själv och äter choiklad och dricker saft och läser bloggar som jag har inte hunnit läsa :)



Ska lägga upp "dagens köp" också, men tror inte jag orkar det just nu. Är vääldigt mycket kläder som ska fotas isånna fall.. haha Kanske blir i morgon (om jag inte kan sova)

Imorgon blir det utgång, ska bli kul (var jääävligt längesen jag var ute på krogen i eskilstuna) Men det ska bli skit kul! Har redan bestämt vad jag ska ha på mig! Vi hörs lite senare!

(ps, har säkert skrivit lite osammanhängande eller slarvit, sorry för det)

Så himla coolt

Igår så drog jag till vilsta för att möta upp, pontus,tessan och basse. Vi  drog hem till tessan köpte med oss en massa gott påvägen dit. Kom dit började grilla, men jag och den söta tjejen tyckte köttet var äckligt, så vi stekte korv-bollar. haha..
Sedan hade vi det almänt trevligt. Mot kvällen körde vi anden i glaset( okej.. ni kanske inte tror på sånt.. jag har inte trott på det fullt ut, visst har hänt saker som stämmer in och sånt, men denna gång var det sjukt..) tänker inte berätta vad som hände, men det var den coolaste upplevelsen jag har varit med om =)
Sedan sov vi alla fyra i en säng (mys..)

Just nu sitter jag hos cassie, vi har varit på stan och fikat och shoppat loss. Nu färgar hon håret på sin söta mor. Och jag tittar efter bio som går idag. Ska nämnligen på på bio idag. Ska bli roligt, men ska byta om till lite skönare kläder. När man går på bio ska man vara mysklädd. inte fin klädd! haha :D popcorn i massor ska de bli också.. Men vi hörs senare! pusselipusspuss..!♥

ska iväg

Nu ska jag iväg och grilla med 3 fina människor :) Ser lite kallt ute, så lär ju bli varma kläder på sig :P Fast tror vi skulle grilla inne? äh jag vet inte.. Heipa !

hemma

Hemma och tar det lugnt. Har verkligen ingen ork att göra nånting idag.. Ska hoppa in i duchen nu sen blir det rester från pizzan från igår :) (ville bara visa att jag lever..)

Bilder

Lite bildern från dom senaste dagarna..

Tisdags


Onsdags


Torsdags   
 

Killen till vänster försökte slänga ner mig i vattnet (med kläderna på!) haha *hämd



Pontus lekte med världens finaste hund! (akilles "hälen")


Onsdag,Torsdag,Idag

Inte så bra uppdatering men har itne haft tid..
i Onsdags så drog jag och en massa folk till skjulsta där det blev en massa godis,öl,bada och fiska. Det var jätte trevligt och mysigt. När vi blev bombaderade av mygg så drag jag och tre till, till en lägenhet nära mig där vi bar satt och snacka. sedan rullade man hemmåt haha

Igår, blev det öl,grillning,godis och en jävla massa folk i vilsta. Det var ricktigt trevligt. Drog till en vän var där till securitas kom och knackade på dörren. Var en väldigt trevlig kväll förutom att jag fick aldeles för mycket alkohol i mig! Men men.. Nu är jag bakis och ska moffas jordnötsringar och en massa annat gott. Skulle ha följt med till Raw idag med Ida (svenska akademin kommer dit ikväll) men som sagt är väldigt bakis, och ska fan inte dricka 4 dagar irad.. känner mig så ofräsh just nu.. Ska nog ta en dusch innan det blir moffning. Ska kanske beställa hem en pizza också? Får se.. har fått en massa pengar ju ;) mouhahah...

Ha en bra fredagskväll!

Gårdagen..

.. Var lyckad. Jag, cassie och pontus drog till Borsökna, blev punka på min cykel halvvägs så vi gick halva vägen. Lämnade cyklarna hos Jasmin. Drog till badet, Dit kom Ida, Jeanette, Dana, Idas två kill kompisar, Lina, Sara och hennes killskompis. Tror inte jag missat nån nu? :S Men iaf vi var och sola och bada från 2 till halv 8 då vi drog till Jasmin igen för att hämta cyklarna. Men FICK Danas cykel. Så jävla snällt! Tack! Sedan cyklade jag cassie pontus och dana till fröslunda pizzerian och moffade en massa mat. Efter det drog vi till vilsta drack öl, men det kom 1000 mygg så vi drog till en lägenhet och chilla med bira. Men jag blev skit trött mot sena kvällen så jag och pontus drog hem. och åt chips och kolla på film men somnade som stockar driekt..

Idag blir det sol och bad och grillning och dricka en massa öl :) Ska bli mysigt, men om jag ska hinna det så måste jag skynda mig in i duchen nu! Ha en bra 1:a Juli!  ♥

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden